שלי הג'ינג'י הגמדי הפרטי שלי. אה..ושל אימא ואבא
L LinKerBel New member 21/10/06 #42 שלי../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif הג'ינג'י הגמדי הפרטי שלי. אה..ושל אימא ואבא
שלי../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif הג'ינג'י הגמדי הפרטי שלי. אה..ושל אימא ואבא
S spanish inquisition New member 22/10/06 #64 ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif we're not gonna pay....last year's RENT!!!
מ מוחטה1 New member 23/10/06 #87 דלתות מסתובבות! דלתות מסתובבות! [כאילו, מונטי פייטון... אבל דלתות מסתובבות!!1111 ]
ה ה ד ר ו ו ו ש New member 21/10/06 #56 אוקיי, אני^^" אז זה אנתוני שלי תכירו. הממ...זה כבר ישן, ואני צריכה להחליף...אבל בכל זאת [אוי, למטה בצד יש עדות חיה לעובדה שאני משתמשת בתוכנות לא חוקיות. שיט.]
אוקיי, אני^^" אז זה אנתוני שלי תכירו. הממ...זה כבר ישן, ואני צריכה להחליף...אבל בכל זאת [אוי, למטה בצד יש עדות חיה לעובדה שאני משתמשת בתוכנות לא חוקיות. שיט.]
ש שירלי קטש New member 22/10/06 #68 אנתוני שלך???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אנתוני של אישתו שברח לי השם שלה
ה ה ד ר ו ו ו ש New member 22/10/06 #75 תמי../images/Emo6.gif שלי? כן, ככה זה אצלי כשמגיעים אליו. פנטזיות מותר לי
ש שירלי קטש New member 22/10/06 #76 הייתי איתו בהרבה טיסות ובפיינל פור בפראג והוא נראה די מאוהב באישה והילדים...
B B a 7 a K New member 23/10/06 #81 זהו, מה היא רוצה באמת? ../images/Emo6.gif כפרעליך, אני כ"כ גאה בילד היפה שלי.
ה ה ד ר ו ו ו ש New member 23/10/06 #83 שיהיה לו בכיף../images/Emo6.gif אגב, אני צוחקת, אני לא אשכרה מאוהבת בו או מחכה שהוא יפרד מאישתו או דברים כאלו, ממש לא! אבל..כיף לך על הטיסות והפיינלפורים
שיהיה לו בכיף../images/Emo6.gif אגב, אני צוחקת, אני לא אשכרה מאוהבת בו או מחכה שהוא יפרד מאישתו או דברים כאלו, ממש לא! אבל..כיף לך על הטיסות והפיינלפורים