משעמם לי

משעמם לי

אין לי מה לחדש או לספר אז סתם באתי להגיד שמשעמם לי ואני מחכה למסיבה ב - 1 לאוקטובר
, כן מסיבה שכול הכרטיסים אזלו לפניי חודש, מזל בחדדתי יום הולדת
לפניי שבועיים וקיבלתי זוג כרטיסים במתנה.

eig

New member
מצטרף לשרשור,

בוקר טוב לי, הקפה הראשון בחציו, שמש חזקה וחמה בחוץ עדיין קיץ כנראה (ארוך מדיי)... מכיוון שכולנו חובקי עולם אני אשתף אתכם בדילמה שלנו לאן לטוס בקריסמס. אתם מוזמנים לשלוח הצעות שלא רחוקות מדיי מהרדיוס סביב אונטריו .. בהתחלה חשבנו לינסוע לניו יורק אבל אי אפשר לחזות מעכשיו את תנאי הכביש כשיהיה מושלג. בניו יורק עצמה לא תהיה בעיה אבל לא נעין להיתקע בדרך. אז הצעות יתקבלו בברכה ..

White Dragon

New member
Parties

There are parties in Melbourne all the time, but if possible it's heaps better to wait to Midsumma, which in the Melbournian gay celebration. It takes almost the whole month in Feb, there's the parade, a hapenning kinda thing in a park close to the CBD, and heaps of parties and people. If you want to go to parties, Commercial Rd in Winsdor is the place for gay boys. For girls there are less places, and they're locations are in St Kilda, Carlton, and I think there're another one (Noile, you've been to that one, haven't you? Salon Kitti? I don't even know where it is...) But Midsumma's worth the wait for sure.​

Noile

New member
אם להאמין לכרטיס

ואת בת, בנוסף למה שדרגון כתבה יש גם את ה-glassy או בשמו המלא glasshouse hotel ופעם בחודש יש מסיבת בנות ב-girls bar, at the prince of wales in st. kilda. וב-star hotel בימי שישי יש ערבי בנות. את כל המקומות האלה את יכולה למצוא ב-google, אבל אם את רוצה יותר פרטים, תגידי. בנוסף יש מלא מקומות שהם מעורבים, ובד"כ הרבה יותר מלאים ושמחים, אבל יש שם יותר בנים מבנות וגם סטרייטיות באות בשביל לבלבל
.

למעלה