משעמם לי )-:

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
משעמם לי )-:

אני פה לבד ואין עם מי לדבר אופיר )-B

אמממ...

את צריכה להבין שכשאנחנו על הנט משעמם לנו וברגע שסיימנו לקרוא את כל מה שחדש בפורום, ממש משעמם לנו ואנו זקוקים לסימני חיים! וזה די נחמד שברגע שאת שואלת שאלה מיד לקבל עליה תשובה... אבל בעיקרון את צוקדת... מאי. :p

S.tal

New member
אפשר...

אז אם משעמם אפשר לקבוע בצ`אט או משהו... ולא ``להרוס`` את הפורום ולהציף אותו... זה מה שאני עושה, בתור ילדה משועממת מאוד... טל

את צודקת...

אבל אישית, אני לא סובלת צ`אטים! אבל כמו שאמרת, זו לא סיבה להרוס את הפורום... העצה שלי היא פשוט לפתוח דיון אונליין-מישהו יכתוב משהו מעניין שכשור לנושא הארי פוטר ופשוט מיד יענו לו מי שכרגע על הנט... כאילו תהיה שיחה אונליין אבל שתצא בדיוק אותו הדבר אם היא לא היתה אונליין... מאי. :p

פגעסוס

Well-known member
אנשים...

לונאטיק צודקת בהחלט!!! אם תשימו לב יש בראש העמוד לינק ל``צ`אט הארי פוטר``. זה המקום לרשום דברים כמו ``משעמם לי`` או ``אין לי עם מי לדבר`` וכו`. פורום במילים אחרות הוא ``קבוצות דיון``. ודיון זוהי שיחה שנסובה על נושא מסויים. על כן פורום הארי פוטר, הוא קבוצה שדנה בנושא הארי פוטר. אני יודע שבגלל שהגיעו הרבה אנשים אז היה מצב שבו מישהו רשם הודעה ואחרי שתי דקות הופיעה הודעת תגובה. כאשר המצב הוא לא כזה זו לא סיבה להציף את הפורום בהודעות של צ`אט. בפורום הזה פנטר לא מוחק הודעות שלא קשורות להארי פוטר, בהנחה והן נסובות על נושאים קשורים בצורה כל שהיא ואשר מעניינים את חברי הפורום. לדעתי האישית הודעות כמו זו שלמעלה אינן נכללות בקטגוריה הזאת. -דבר נורא הוא לגווע בצמא בים. כלום חייבים אתם להזדרז והמליח את האמת שלכם עד כדי כך שאפילו אין בה די כדי - להרוות את הצימאון (ניטשה - מעבר לטוב ולרוע)-

S.tal

New member
אופס...

לא התכוונתי לחזור על מה שאמרת, לא ראיתי את ההודעה... אני צריכה לעשות רענן...

למעלה