משעמם לי. למי יש חופשת אביב? מישהו נוסע לארץ הקיץ?
O okts New member 10/4/05 #2 חופשת אביב הייתה מזמן עוד 3 שבועות סיום סמסטר.... ובקיץ....בארץ כמובן...
N nalini New member 11/4/05 #3 גמני גמני! סיום סימסטר עוד 4 שבועות, שבועיים של בחינות... ביקור קצר אצל חברים במזרח, ולקראת אמצע יוני- הום סוויט הום- נוסעת לארץ לחופשה ארוכה. ומה עם כל השאר? לירז
גמני גמני! סיום סימסטר עוד 4 שבועות, שבועיים של בחינות... ביקור קצר אצל חברים במזרח, ולקראת אמצע יוני- הום סוויט הום- נוסעת לארץ לחופשה ארוכה. ומה עם כל השאר? לירז
B b i n g l e New member 11/4/05 #4 לי הייתה חופשת אביב לפני שבועיים... :/ אני חוזר לארץ בקיץ 25 באוגוסט
N nalini New member 11/4/05 #5 why so late? its the end of the summeri'll be back at school by then!!
ל לונה לאבגוד1 New member 17/4/05 #9 אתה עצוב?.... אתה יודע כמה שאני רוצה לחזור לגור בישראל? אני כל כך מתגעגעת.... אני בטוחה שמאוד מאוד תהנה בישראל!!!
אתה עצוב?.... אתה יודע כמה שאני רוצה לחזור לגור בישראל? אני כל כך מתגעגעת.... אני בטוחה שמאוד מאוד תהנה בישראל!!!
T Trinity 8 P New member 11/4/05 #7 חח מדהים שהסקר רלוונטי שוב וחופשת אביב עכשיו לשבוע- טונה דברים לעשות ואין כסף לארץ- אבל אולי.