משעמם לי!!

cobainos

New member
משעמם לי!!

אז אני פותח שרשור! איך בביצפר ילדים?איך בעבודה מבוגרים? היום התעוררתי בדיוק 7 שעות אחרי מיקי(ב12) אכלתי ארוחת בוקר,ראיתי טלויזיה,אח"כ אני אלך למכון כושר ובערב אפגש עם חברים... אחחחח אלו החיים!!הבטלה טובה לנשמה(אבל מתחילה להציק לכיס)

../images/Emo46.gif

הנחמה היחידה שלי זה שאתה תתגייס ואני לא

בטלה זה טוב ../images/Emo99.gif

אני חזרתי לפני איזה רבע שעה מבי"ס. מחר אנחנו נוסעים לוינגייט וצריך להיות בגן נחום ב7 ורבע
כוסאעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה יום שאני מתחילה בו ב9 וחצי!!!!! זונות!!!!!!!!!!!!!!!
טוב, פרקתי קצת עצבים
איזה כיף, ירדה לי שעה במערכת
חוץ מזה גם אני מתכוונת ללכת היום לחד"כ ואולי גם לספריה. נרשמתי לפני איזה חודש בשביל לקחת ספר באנגלית (בגלל הפסיכומטרי המסריח). בסוף קראתי ספר אחר וחמודדדדדד שלקחתי מהספריה בבי"ס. אז עכשיו אני צריכה לנצל קצת את המנוי.... טוב שאני לא כותבת בצורה מבולבלת
לא נורא, תתגברו

NoWords

New member
מממ

אני חזרתי מבצפר לפני שעה וחצי בערך, היינו היום בקאנטרי גלי הדר 3 שעות-היה כיףףףף והודיעו לנו שהטיול השנתי שלנו זה... כן כן... אני עצבנית! יומיים!!!!!!!!!!!!!
כוּלה יומיים מסכניםםםםם איזו חוצפה, כל השנים זה היה שלושה-ארבעה ופתאום דווקא השנה תוקעים אותנו אוף אני גם נדפקתי ביסודי, בכיתה ו' בתי ספר בראשון יצאו לטיול ליומיים חוץ מהבצפר שלי, ובחטיבה היינו אמורים לנסוע לטיול ליומיים אבל לאאאאא "אין תקציב" בלע בלע בלע... אוף זה כ"כ מרגיז הייתי צריכה להיוולד בשנת 1987 והיה לי יותר טוב בחיים

cobainos

New member
מה???איזה זונות!!

למה קיצרו את זה ליומיים?לנו זה היה 4... תעשו משהו,תילחמו תקימו איזה וועד,מועצת תלמידים..לא יודע מה לנו קיצרו מ4 ל3 ביב' ונלחמנו ובסוף זה היה 4

NoWords

New member
אי אפשר להילחם בזה

כי וועד ההורים הארצי החליט על זה ולא בצפר זה כ"כ מבאס

cobainos

New member
שיט רציני...

אצלינו זה בגלל הרף הזה של הגבייה ונלחמנו והכל ובסוף היה 4 ימים כמו גדולים.בי' וביא' גבו פחות כסף ממה שמותר וביב' קצת יותר.בסיכום ה3 שנים זה יצא פחות אבל בכל אופן...החתימו את כולם והיה אחלה של טיול. אתם יכולים לארגן לעצמכם עוד יומיים...

חןשסק

New member
נראה לי שגם אצלינו זה יהיה קצר

הרי אסור למנהלים לגבות מההורים יותר כסף ממה שמותר, והורידו את הסך של המחיר שמותר לגבות- מכך נובע שאי אפשר לגבות מספיק כסף לטיול השני (אלא אם כן יוחלט אחרת) והוא יקוצר לשני לילות ושלושה ימים או שנישן באוהלים (דבר שנשמע לי לא רע בכלל).

DrKasperrrr

New member
מצטער לאכזב אותך, גם 87 לא היה כמו

שאת מצפה. אנחנו גם ישנו באוהלים, וגם היה יומיים (גימנסיה, כמוך.)

dilan angel

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

אוףףףףףף איתםםםםם
ביאסוווו גימנסיה זה חרא חרא
חחחחחח סתם גימנסיה =הבצפר הכי הכי בעיררררררר
ונמאס כבר אם האין תקציב הזה של המדינה אני מתחילה להרגיש כאילו אני חיה בקזאחסטן (או איך שלא רושמים)

SupeRonit

New member
לך משעמם ???! לי אין רגע לנשום ../images/Emo8.gif

ה-י-ו-ם .. קמתי ב-14:27 (יותר נכון הוערתי) 14:30 הייתי מוכנה לשיעור נהיגה (ממתי אני מספיקה ומצליחה להתארגן תוך שלוש דקות ??! - תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר) 14:40-שיעור נהיגה (
של שיעור) .. חוץ מזה-נעם
המשך כך

dilan angel

New member
אמממ../images/Emo110.gif

אצלי הכל אחלללללהה בחחחחחלללה
בזמן האחרון הכל נראה לי ורוד
אמממ השבוע הולך להיות לי שבוע סטלה מחר יש לי הרצאה+שעתיים חופשיות+הצגה יום שלישי-טיול בשל"ח כל היום רביעי מבחן באנגלית
בעעע וחמישי בריככככככהה!
לא לומדים! בעצם, לא למדתי כלווווווום מתחילת השנה רק פעילויות בגמנסיה
ונעם, נצל כל רגע!

למעלה