משעמם לי!!
B Batelka New member 18/9/04 #4 טוב למה? סולואים מעצבנים! מאוד!! תשמע אפילו POD את הדיסק היותר חדש שלהם... אני שומעת אותו עכשיו כי גם לי אין ממש מה לעשות
טוב למה? סולואים מעצבנים! מאוד!! תשמע אפילו POD את הדיסק היותר חדש שלהם... אני שומעת אותו עכשיו כי גם לי אין ממש מה לעשות
S Suli New member 18/9/04 #5 יותר חדש? Will You שולט וסולואים זה אחלה!(אבל כשמתפרעים כמו אינגבי מאלמסטין זה מתחיל לעצבן...מאוד!)
B Batelka New member 18/9/04 #6 לא נכון!!! Will you לדעתי לפחות, לא השיר הכי יפה בדיסק שלהם השיר הכי יפה לדעתי זה I and identify ולהתפרע זה כיף! זה יותר כיף מלשבת בשקט לפחות =\
לא נכון!!! Will you לדעתי לפחות, לא השיר הכי יפה בדיסק שלהם השיר הכי יפה לדעתי זה I and identify ולהתפרע זה כיף! זה יותר כיף מלשבת בשקט לפחות =\
S Suli New member 18/9/04 #7 לא ממש לשבת בשקט כמו גאנז :| I and Identify לא אהבתי,האב נו אידאה וואי :| אגב,כיוון שאת היחידה שערה מכל האנשים שבאיזור..מי את?כמה את?למה את?מדוע את? :/
לא ממש לשבת בשקט כמו גאנז :| I and Identify לא אהבתי,האב נו אידאה וואי :| אגב,כיוון שאת היחידה שערה מכל האנשים שבאיזור..מי את?כמה את?למה את?מדוע את? :/
B Batelka New member 18/9/04 #8 ... כתוב בכרטיס האישי אתה יכול להסתכל... ולמה לא אהבת? מה היה רע בשיר הזה?
B Batelka New member 18/9/04 #11 4 בלילה... בשעה הזאתי כל דבר נשמע רועש אם אתה לא במועדון רוק!!! או מסומם... טוב לא משנה
B Batelka New member 18/9/04 #14 לך תחפש אגרטל עכשיו!! יותר קל לחפש סמים מה לא? בכל חור אפשר להשיג... טוב עזוב אני עייפה אין לי כוח לכלום! עשו לי היום השכמה ב7.. נראה לי שאני יוצאת מפה אז בה ביי לך
לך תחפש אגרטל עכשיו!! יותר קל לחפש סמים מה לא? בכל חור אפשר להשיג... טוב עזוב אני עייפה אין לי כוח לכלום! עשו לי היום השכמה ב7.. נראה לי שאני יוצאת מפה אז בה ביי לך