משעמם לי...

משעמם לי...

בואו נעשה שרשור המלצות שירים\תוכנית טלויזיה\משחקי מחשב\ספרי\תנוחות\קרפדות.

DaSiLDhoRF

New member
מסעדת ה"בורס" באזור התעשייה החדש

של נתניה-(משפט ייחוד) יש להם את ההמבורגר הצמחוני הכי טעים בעולם, יעני!!! בנוסף, יש להם פשוט את המלצרית הכי יפה שראיתי בחיים שלי! (ואני ראיתי בחורות יפות. באתרי פורנו וכאלה..). שווה, שווה. אני, גוטי ואימרי פשוט לא רצינו לעזוב את המקום בגללה.

מסתבר

New member
....

שירים: כל פיסת חומר control denied, לפנים כמו שאומרים tenacious d - tribute, שיר ענק, הקליפ עוד יותר naglfar - sheol, גוטי הומו, לא להוריד בשום פנים ואופן תוכניות טלויזיה: מלקולם באמצע, יום ראשון ב21:40 הפרק האחרון של העונה משחקי מחשב: שולה מוקשים כמובן דיאבלו הראשון, אולדסקול ספרים: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ספר משובח תנוחות: סאנצ'ז המלוכלך, מי שהבין, הבין קרפדות: השחורה- צהובה ההומואית הזאת

פנטילון

New member
בתחת טרי לכולם

משחקי מחשב איכות: XIII- הFPS היחיד שאהבתי חוץ מאנריל טורנמנט GOBLINS3- קווסט קלאסי בדוס ואל לנו לשכוח את הMortal Kombat 4 שגונן ופיפי כל כך אוהבים...

the xecutioner

New member
חחח ההודיני כזה גאוני.. גם הזומבי

איזה מוח חולני צריך בשביל לחשוב על זה

...

שירים: שירים של להקת אלג'יר. תוכנית טלויזיה: "האמת עירומה"-תוכנית עם מייקל מור בערוץ 8. כל יום בערךך ברבע ל-23:00. "מחפשים מציאות"-בריטים משועממים מחפשים ענתיקות. מגניב. כל יום 12:15. BBC PRIME "i want a famous face"-אמריקקים מפגרים שעושים ניתוחים פלסטיים כדי להראות כמו מפורסמים. ב-MTV.

למעלה