טופס קבלה........אממ אממ אין בעיה ....אמלא..ואצל מי נרשמים פה בפורום? למי צריך להתחנף?? ))
א אריה1970 New member 11/4/04 #20 טופס קבלה........אממ אממ אין בעיה ....אמלא..ואצל מי נרשמים פה בפורום? למי צריך להתחנף?? ))
ה ה מ כ ש פ ה New member 11/4/04 #21 עד שיהיה טופס אני אשמח אם כל החדשים ישקיעו טיפה בפרופיל שלהם כמו אריה במיוחד אלו שמצפים למצוא כאן שותפים ל - סאשן, משחקי שליטה ושאר מעשי BDSM מבורכים) בהצלחה!
עד שיהיה טופס אני אשמח אם כל החדשים ישקיעו טיפה בפרופיל שלהם כמו אריה במיוחד אלו שמצפים למצוא כאן שותפים ל - סאשן, משחקי שליטה ושאר מעשי BDSM מבורכים) בהצלחה!
פ פיה ב ס ג ו ל New member 11/4/04 #29 אתה אמור להציב עובדה לא?../images/Emo3.gif להכריח אותנו לראות אותנו להביט בך ערום...אולי אפילו להכריח להפשיט אותך...עם הלשון...
אתה אמור להציב עובדה לא?../images/Emo3.gif להכריח אותנו לראות אותנו להביט בך ערום...אולי אפילו להכריח להפשיט אותך...עם הלשון...
פ פיה ב ס ג ו ל New member 11/4/04 #30 מההתרגשות../images/Emo6.gif../images/Emo52.gifתתעלמו מ- "לראות אותנו" ...המחשבה עליך ערום בילבלה אותי.
מההתרגשות../images/Emo6.gif../images/Emo52.gifתתעלמו מ- "לראות אותנו" ...המחשבה עליך ערום בילבלה אותי.