משעמם לי

untitled

New member
משעמם לי

אז לקחתי את החוברת הצורפת לאלבום Sr. Pepper´s והתחלתי לקרוא גיליתי כמה דברים מעניינים מאד לדוגמא, שששלושה שירים שהוקלטו ולא נכנסו בסוף לאלבום הם: Strawberry fields forever Penny Lane Its Only a Northern Song שבין יתר המופיעים על העטיפה נמצא: בוב דילן, מלא גורואים, נרגילה, ועוד שהיטלר הושמט מהעטיפה, למרות שהיה אמור להיות עליה שהביטלס עצמם מופיעים פעמיים לעומת שירלי טמפל שמופיעה שלוש (!) פעמים (כל השאר מופיעים פעם אחת) לשיר A day in The Life קראו בהתחלה In the life of... שהשירים למעשה היו צריכים להופיע בסדר אחר לגמרי שאין לי כוח לפרט אותו, וגם היו אמורים להיות מתמשכים, כמו שיר אחד ארוך (כמו חלק מהשירים ב abbey road) אה, ושרוב הדברים שרשמתי למעלה היו אסורים לפרסום עד 1987 (והם באמת לא פורסמו עד אז) וזהו אני חושב אה כן, עוד כמה דברים: זה היה האלבום התקליט הראשון שצורפו אליו מילות השירים זה היה האלבום הראשון שלא בא רק עם שקית נייר בקופסא אלא גם עם חוברת ויש עוד משהו שלא כל כך הבנתי את התרגום שלו וזהו (או שלא?)

untitled

New member
כי קלטת זה קטן מידי בטח

זה חוברת גדולה לא סתם היא אמנם במימדי קופסת הדיסק אבל היא לא נכנסת איפה ששמים את החוברות והעטיפות בדרך כלל היא פשוט עבה מידי

למעלה