משעמם לי.

kit k@t

New member
משעמם לי.

יש לכם לפעמים את ההרגשה שנמאס לכם לחלוטין מאנשים שלא אמור להימאס לכם מהם? יש לי לפעמים הרגשה כאילו אני איזה גרופית של כל מיני אנשים ששמים עלי רק כשנוח להם. אני לא מבינה לפעמים למה אני כל כך מתאמצת.... למה זה מרגיש כאילו רק אני מתאמצת. למה אנשים לא משקיעים את אותם הכוחות במערכות יחסים כמו שאני משקעיה בהן... החברים הטובים שלי בארץ מוצאים כל סיבה כדי לא לכתוב לי, ואלו לא תירוצים, אלו סיבות אמיתיות, אבל עדיין אני מרגישה כאילו אם זו הייתי אני הייתי מתאמצת יותר. אולי אני סתם משלה את עצמי ובמקומם אני גם לא הייתי משתדלת כל כך, אבל יש לי את ההרגשה הברורה כאילו אני משקיעה הרבה יותר באנשים משהם משקיעים בי. ופשוט נמאס לי. אני עובדת המון בשביל מטרה שאני חושבת שהיא מטרה טובה, אבל דברים מסוימים גורמים לי לתהות לפעמים אם זה באמת שווה את זה. ברגע שהמילים האלו עוזבות את המקלדת שלי בא לי לבעוט בעצמי על זה שכתבתי אותן, אבל לפעמים זה באמת מרגיש ככה... אין לי זין לכלום. קאט

Doctor Evil

New member
הרגשתי ככה ביום שישי.

עכשיו כבר לא. מדי פעם זה חוזר אבל בסופו של דבר אני מבין שעדיף לא לחשוב כל היום על כמה אתה מסכן. לגבי חברים בארץ- יש הרבה אנשים שפשוט לא מסוגלים לשבת ולכתוב מכתב. אני לא עניתי יותר מחודש לחברים שלי באימייל, לא משום שלא היה לי זמן או משהו כזה, פשוט לא היה לי את הכוח לשבת ולכתוב. אולי מכיוון שאיכשהו אני תמיד כותב לכל האנשים באותו זמן, בזבנג וגמרנו, ואז יוצא לי לכתוב את אותם הדברים 6 פעמים נפרדות, וזה קצת מעצבן לחזור על עצמך כל פעם מחדש. ואם בא לך קאט, את מוזמנת תמיד לקפוץ לביקור. גם פה יש אלברטסונס, ואני אוכל להקפיץ אותך לעבודה.

Doctor Evil

New member
gonna sit on Santa's lap?....../images/Emo8.gif

כן הרגשתי כך המון פעמים...

ומשום מה נראה לי שדווקא אלו שעברו לחו"ל מרגישים יותר את הניתוק קשר והמרחק... כי בכל זאת, אנחנו אלו שעזבנו את הכל. להם עדיין נשארו החברים, היציאות, הבילויים, השפה, הכל... ובגלל שדי קשה להסתגל למקום החדש אז אנחנו משקיעים יותר בלשמור על קשר ורואים כמה שהחיים של החבר'ה ממשיכים בלעדינו... זה טוב להשקיע. זה מראה כמה איכפת לך. יש אנשים שמראים את זה אחרת. את יכולה להשקיע ולשמור על קשר ולהתקשר ולשלוח מיילים והם יכולים להגיד דברים יפים, לעודד וכו'...
טוב עזבו אותי אני סתם מחרבשת ב8 וחצי בבוקר... יאללה זזתי להתארגן לביצפר... טה טה

jch7136

New member
יש משהו

אני חייב לומר שיש משהו בדבריך גם לי לפעמים נמאס מאנשים וכן זה נראה כי הם חברים רק מתי שהם צריכים !!! אבל זה עדיין חברים וכל אחד צריך כאלה... נ.ב אני חדש פה מה קורה ??? מה האייסי שלך אולי נוכל לדבר אני יכול לומר לך שלא ימאס לך ממני... חחח אני עומר מראשון לציון בן 17 ...

KinKin

New member
מבינה גם מבינה..

לפני שבוע הרגשתי בדיוק כמוך. כאילו שאני תקועה ומנסה לנהל חיים כפולים פה ובארץ.... ופתאום החברים שלי פשוט הפתיעו אותי. כל אחד מהם בזמן שונה אמר לי כמה הוא מתגעגע כמה אני חסרה וכמה אני חייבת לחזור... וזה גרם לי לכאב בלב, קטנצ'יק כזה.. תראי את יותר זמן ממני פה, אני סוגרת חודש רביעי פה אבל תדעי שחברים אמיתיים לא ישכחו אותך. ואם את צריכה להשקיע קצת יותר אז תשקיעי... אולי הם יפתיעו

אוי אני מכירה את זה

זה ממש עצוב, אבל לפעמים אם משקיעים פחות, אנשים באים עלייך.... בלע בני אדם הם יצורים מדכאים.

למעלה