משעמם לי

kirk hammet

New member
משעמם לי

ואני מחפש דרכים להפיג את השעמום .... שלא ישעמם בלילות הקיץ הקרים ..... יש לכם עצות לזמנים קשים ??? (כמו החופש הזה , שמוכרז על ידי רישמית כ-``החופש הכי משעמם שהיה לי מזה הרבה מאוד זמן``)

orchid

New member
הלוואי ו...

לי היה משעשמם! באמת...מאז יצאתי לחופש, רק לימודים יש לי על הראש, ואני במן מירוץ נגד הזמן כזה, עושה דברים ויודעת שאני לא אסיים את כל מה שאני צריכה, כי יש פשוט יותר מדי.... טוב, די להיתלונן... אני רק עוזרת לך, קירק, להיסתכל על הצד החיובי שבעניין : ) חושבת לפתע, שהתאבדות זו אופציה לא רעה בכלל, רוני.

kirk hammet

New member
חס וחלילה חס ושלום !

זה לא אופציההההההההההההההה כלל וכלל ! זוהי בריחה מהתמודדות !!!!!! ולכל מי שמוצץ בשיעורים ודומיהם - עשו כמוני - אל תתיחסו אליהם !! הם לא שווים את ההתייחסות שלכם , המבחנים האלה ! למה מי הם שהם ישעבדו אותנו ככה !? גילעד , שחושב ברגע זה כמה נפלא היה לקחת שנת חופש מהבית ספר

orchid

New member
אאאאאאאהההההההה

די!!!!!! נמאס לי!!!!!! אני באמת לא יכולה יותר, אני על סף התמוטטות עצבים אמיתית בגלל כל הלחץ הזה, זה לא עושה לי טוב...באמת אני מרגישה כ``כ אשמה על כל שניה שאני לא מבלה בלילמוד....יש לי יותר מדי מה לעשות בחופש הזה...גם כן חופש ואני שונאת את זה שהבי``ס גורם לי להרגיש כמו אפס כי אני לא מספיקה לעשות מה שאני צריכה... רוני, שלא רוצה לראות מחברת, ספר או שולחן סרטוט (כן....אני במגמת אדריכלות...תבינו את סיבלי). נ.ב לא, לא הייתי רצינית בקשר להתאבדות

yuval b

New member
לא צריך לקחת את בי``ס יותר מידי

ברצינות. תמיד אפשר לעשות מועד חורף!!!!!!!!! (זו הדרך הקלה להצלחה. אבל לא לגביי חס וחלילה. אני לא מתקרב למקצועות האלה שוב) פשוט חורשים עכשיו שבועיים והכל יהיה בסדר חוץ מהמצב הנפשי שלנו.

orchid

New member
הייתי רוצה שזו

תהיה הבעיה שלי, יש לי פרוייקטים להגיש, שאין איך לברוח מהם... זה מה שמפחיד אותי, זה מה שמתסכל אותי אני לוקחת את בי``ס יותר מדי ברצינות...ככה אני, זו מיגרעה ואני שונאת את זה אבל ...ככה אני

mmm

New member
לא השאלה הנכונה!!!

לשאול דבר כזה, לא יעזור לך, אתה צריך למצוא את הפתרון בעצמך, דרך אגב יש הרבה מאוד משחקים במחשב m מאוד אוהב חלק מהם, הם יכולים להעסיק אותך. השאלה הנכונה היא: איך אני יכול למצוא את הפתרון לבד. BY mE

kirk hammet

New member
לא השאלה הנכונה גם כן !

השאלה הנכונה היא : איפה אני יכול למצוא פסיכיאטר במחיר מציאה כדי לדבר איתו על בעיית ההתמכרות הקשה שלי לאינטרנט .... משחקי מחשב משעממים אותי אני מכור גם לאחד מהם (שקשור בכדורגל , אבל הוא ממש לא פיפ``א ודומיו ...) אבל אני כבר לא מסוגל לראות את זה .... מהאינטרנט ממזמן נמאס לי , אבל אני פשוט לא מסוגל להתנתק הלחצן של הדיסקונקט הוא פשוט לחצן זר לי .... חוצ מהפעמים שהאינטרנט הדפוק מחליט להיתקע (קורה יותר מדי!) ואז צריך ללחוץ דיסקונקט ושוב קונקט גילעד , שיחסי האהבה-שנאה שלו עם האינטרנט זכו כבר למוניטין בכל השכונה !!!!!!! אני שונא את הנאפסטר מכיוון שהוא נתקע (איכס , כמו הטמבל שר התעמולה..)

mmm

New member
נשמע לא נעים...

תגביל את עצמך, תגלוש פחות ופחות, כמו גמילה... m עשה זאת, בהתחלה תקצץ בחצי ואחריזה רד בעשר דקות כל יום, עד שתגיע לשעה או שעתיים ביום. עכשיו אתה צריך להחליט. BY mE

למעלה