משעמם לי... ;-(

• פותח הנושא MOR@N
  • פורסם בתאריך

MOR@N

New member
משעמם לי... ;-(

שבוע לא הלכתי לבית הספר ....אני ב י``ב תיהיו בטוחים שבגרויות אני לא אעשה .תחשבו בשבילי על תרוץ גאוני .... ואם כבר אתם מתכוונים לענות לי תמליצו לי על אתר כול שהוא אני כבר משתעממת פה...ונעל למה אני לא ברשימת החברים ??? כבר אין עם מי לדבר באודיגו (אם אתם יודעים מה זה) 8-( וממש אין לי נושא לדבר איתכם עליו !!! בכול אופן נגלוש לחיים שלי ....לא שזה מעניין אותכם ... אז ככה בערך כבר 6 שנים ההורים שלי פרודים שנה שעברה הם התגרשו (טוב שנזכרו..) ואבא שלי חיי ברומניה (מצא לו איפה?!) הוא נשוי לרומניה האמת נראת פי אלף מאמא שלי כרגע היא בהריון ובלה בלה בלה יש פה עוד מישהו שההורים שלו גרושים? אני בת 17 וכמובן כמו כולם זימנו אותי שלושים אלף פעם לצו התייצבות מה עובר על צה``ל לעזעזל שמונים פעם אני צריכה להיות שם .. אני לא מתכוונת אפילו לרשום מילה אחת על גברים כי שמתי לב שדיי נמאס לכם לקרוא על החבר והידיד והחמוד הזה ובלה בלה בלה . ובקיצר בטח שמתם לב שאין לי בכלל מה לרשום ... אז ביי מורן אל תשכחו להליץ על אתרים אני משתגעת פה וקופסת הסיגרויות עוד שניה נגמרת!!

F-17

New member
ללא כותרת

אחותי ..ההורים שלי גם גרושים, וזה מזה לא ביג דיל... בכל אופן אני גם בי``ב.. ויש לי תחושה שאנחנו היחידות מי``ב כאן.. כי לפי מה שהבנתי הרוב הרבה יותר קטנים.. מאיפה את?

AZ-Boy

New member
כם אני מי``ב... ויש כאן עוד שניים לפחות מי``ב...אל תעשי הכללות

F-17

New member
נחמד לדעת שאני לא היחידה כאן מי``ב

יש לכם תאריך גיוס? יש כאן מישהו בכושר קרבי?

JUVENTINI

New member
:-( יש תאריך ויש כושר ...

אפילו זימנו אותי למבחנים לטייס .. (אני לא אמור להגיד לכם את זה ..) אבל הברזתי להם .. זה לא חובה .. ואז בא היום סיירות שגם אליו לא הלכתי .. ואז בא השאלון עדיפויות .. שכל האפשרויות שם קרביות .. בקיצור .. יש לי פרופיל 97 ותאריך גיוס 16.7.2001 שזה עוד חצי שנה בדיוק ..

flowr..

New member
מה זה אודיגו?

ובתשובה לשאלתך- גם ההורים שלי גרושים, בערך מאז שאני זוכרת את עצמי, מה שאומר שבכלל לא גדלתי איתו ולא הכרתי אותו. בכלל, זה היה סיפור מסובך וקשה, כל הגירושים של ההורים שלי, אבא שלי עשה לאמא שלי כל מיני בעיות, אבל זה סיפור אישי מדי אז אני לא אפרט יותר מזה.

erlich

New member
גם אני ב- יב`

אודיגו זו תוכנה כמו אי סי קיו. ההורים שלי ביחד (שלוש נקישות על העץ). זה נראה לי ונשמע מזה קשה אם ההורים נפרדים. אני יודע שאם לי זה היה קורה הייתי בן אדם שונה לגמרי ממה שאני היום. איך מתמודדים עם זה? תודה, ארז. נ.ב. אבל אולי במקרים מסוימים עדיף שיפרדו?!?!?

MOR@N

New member
אם אתה לא ....

איך מתמודדים עם זה? שאלה קצת קשה לענות כי אם אתה לא יודע אז עדיף שגם לא תדע אני לקחתי את זה הכי קל מכול המשפחה יש לי חברות שההורים שלהם ביחד ובישבלי זה נדיר ... בכול אופן מתוך חמישה ילדים תמיד חייב לצאת אחד מוזר שממש לא איכפת לו מה קורה בבית הורים ביחד או לא ממש לא מזיז לי! העיקר שיהיו מאושרים וכך הם מאושרים

rastotman

New member
למשל את העפעף שלי זה לא מעניין

אומנם לא כל כך טוב לי עם שינויים, אבל מבחנתי שיעשו מה בראשם. אבא שלי ממש מטומטם ואם תישאלו אותו [וגם אם לא, בעיקר כשאין לכם כח אליו] הוא חושב שאמא שלי בוגדת בו. והם מטיחים אחד בשני את המילה גירושים מדי פעם, מבחינתי זה אפילו פחות מעניין מפוליטיקה. היום שמעתי את ברק והוא לא הגזים עם סיסמאות- תיראו מה קורה לי, מצטטת את אמא שלי בקשר לוויצו ואומרת דברים אנטי שליליים על ברק. יא ענת שמאלנית מיינקית שכמותי..

luka

New member
גם שלי ביחד.

אבל אני מעדיפה שהם יפרדו! כי הם כל הזמן רבים והם בקושי מתקשרים ואני מעדיפה בכלל לעבור דירה משלי לבד...

MOR@N

New member
אודיגו זה...

כמו איי סי קיו דיי דומה ... פשוט אתה מתכתב עם אנשים שם סתם ככה עם משעמם לך גם דיי דומה לצאט רק שכול בן אדם שאתה מדבר איתו הוא בחלון נפרד כמו האיי סי קיו תכנס חאתר ותוריד זה נחמד WWW.ODIGO.COM

אודיגו זה...

חרא תכנה. יש לי את זה (חפשי את הכינוי bitch עם צלב במקום T) כל מה שיש שם זה הרבה סוטי מין... ואותך.

goldy

New member
במיוחד בשבילך:

למה לא הלכת שבוע שלם? גם אני לא הלכתי ואני לא מתכוון לחזור על זה. הסקתי מסקנות אישיות אבל אני לא מעוניין לכתוב אותן כי אני רוצה שתסיקי אותן לבד. תראי את זה ככה: לי אין מה לדאוג מקופסת סיגריות שנגמרת כי אני לא מעשן. הגיל שלנו הוא התקופה הטובה ביותר בכל החיים, מעטים האנשים שמסוגלים להמשיך לחיות ככה כי קו המחשבה משתנה והם כל הזמן רוצים לחזור לתקופה הזאת. נצלי את הזמן, לכי לבי``ס!!! גם לי אין מה לרשום רוב הזמן אז אני רק מגיב

MOR@N

New member
למה אתה לא הלכת שבוע שלם ?

לי סתם לא התחשק

goldy

New member
הסיבה שלך הרבה יותר מורכבת:

בטוח יש לך סיבה קטנה שבגללה העדפת להישאר בבית. גם לי היתה כזאת, והחלטתי שעליי להתמודד עם בעיותיי, אחרת הן יגדלו עם הזמן ויחזרו אליי כמו בומרנג. חפשי את הסיבה שלך, ולכי לביה``ס, אחרת תשלמי אלפי שקלים על משהו שאת יכולה להשיג עכשיו בחינם-יחסית. אני מקווה בשבילך שייפול לך האקמול עוד היום

למעלה