משעמם לי....

אתי@

New member
גם לי ../images/Emo4.gif אני מריצה פה תכנית שתיקח

לפחות שעה, ואני מנוטרלת מכל דבר אחר.

Hadar p

New member
גם לי../images/Emo124.gif ב ל א ג ןןןןןןןןןןן

ayush

New member
וואו, אתי, איזה בלאגן ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

16אלי

New member
מוח או כסף.

המורה שואלת את אחד התלמידים, "אילו פגשת שד שהיה נותן לך לבחור בין שכל לכסף מה היית בוחר?" "הייתי בוחר בכסף", משיב התלמיד. המורה מתנגדת ואומרת, "אני במקומך הייתי בוחרת בשכל!" "אני מבין אותך", משיב לה התלמיד, "כל אחד בוחר במה שחסר לו...."

che55

New member
גם לי יש בדיחה.....קצת גסה-סורי....

תצוגת שוורים בכפר. > >בעל ואשתו יוצאים בשבת לתצוגת שוורים בכפר. הם >מסתובבים בין הכלובים ומתבוננים בשוורים ובכיתוב >המופיע ליד כל שור ושור. על יד השור הראשון >כתוב: "שור זה הזדווג השנה 52 פעם". אומרת האשה >לבעלה: "תראה מה זה, פעם בשבוע. יכולת ללמוד ממנו >משהו!". עוברים לכלוב הבא.. על יד השור השני >רשום: "שור זה הזדווג השנה 103 פעמים". אומרת >האשה: "יו, זה כבר כמעט פעמיים בשבוע בממוצע, גם >ממנו יכולת ללמוד משהו". ממשיכים ללכת עד שמגיעים >לשור המובחר ביותר שעל כלובו רשום: "שור זה הזדווג >השנה 365 פעמים". האשה נעצרת ואומרת: "זה לא >יאומן. זה יוצא זיון בכל יום! ממנו בוודאי אתה >חייב ללמוד משהו!". הבעל מתעצבן, תופס את אשתו >וצועק עליה: "או.קיי, עכשיו תלכי אל השור ותשאלי >אותו אם גם הוא היה צריך לזיין בכל יום את אותה >הפרה". >

16אלי

New member
בראיון קבלה

בראיון קבלה למועמדים לשירות במשטרה הוצגה למועמד השאלה: כמה הם 4*3? "14", ענה המועמד. "לא נכון", הגיב המראיין. "13", ניסה שוב המועמד. "לא נכון", הגיב המראיין, "אבל קרוב". "11", ענה המועמד בשמחה. "המועמד אינו יודע את הפתרון", סיכם המראיין את השיחה, "אבל מפגין דבקות במטרה". גם למועמד הבא הוצגה אותה שאלה. "10", ענה המועמד. "נסה שוב", אמר המראיין. "10", אמר המועמד. "אתן לך הזדמנות אחרונה", אמר המראיין. "10", ענה המועמד. "המועמד אינו יודע את הפתרון", סיכם המראיין את השיחה, "אבל הוא עיקבי". "12", ענה מועמד שלישי לאותה שאלה. "פתר מיד את התרגיל", רשם המראיין ביומנו, "מה הוא בכלל מחפש אצלנו?"

che55

New member
בית משוגעים....

ג´ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש. יום אחד, כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים, קפץ ג´ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם. מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה. כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולת הגבורה של מרי, הוא הורה לשחררה מבית החולים, מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש. הוא בא למרי ואמר לה: "מרי, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך. החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג´ים, החולה שהצלת, תלה את עצמו הבוקר, עם החגורה של חלוק הרחצה שלו, בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער, אבל הוא מת". ענתה מרי: "הוא לא תלה את עצמו. אני תליתי אותו שם לייבוש".

che55

New member
ועוד בדיחה

אחד הגיע לגיהנום והשדים מציעים לו לבחור את העונש שלו. הבחור מסתובב בגיהנום ונחרד מהזוועות. פתאום הוא רואה איזה כושי שוכב לו על המיטה, אוכל ענבים, מחייך עד השמיים ופצצה בלונדינית יורדת לו. "את זה! את זה אני רוצה!" הזדרז להגיד הבחור. השדים לבלונדינית: "נו, הבטחנו שנחליף אותך".

16אלי

New member
זה סיפור מעניין

זה סיפור מעניין על בלונדינית אחת שכמעט איבדה את חייה. ביום בהיר אחד יצאה הבלונדינית שלנו לרכב על סוס. ברגע שהיא עלתה על הסוס הוא התחיל לדהור מהר והיא לא הצליחה לעצור אותו. כל מה שהיא עשתה לא עזר ומהירותו הלכה וגברה עד שהיא נפלה ממנו, ובנס לא קרה לה כלום. הבעיה היא שאחת הידיים של הבלונדינית נקשר לחבל, וכשהסוס המשיך לדהור הראש שלה כל הזמן נחבט בקרקע. היא חשבה שהיא מאבדת כל תקווה, עד שהגיע מנהל הקניון והוציא את התקע מהחשמל.

ayush

New member
אז מה עושים ???

אני יכולה לספר לכן, שאחרי שנתיים (!) של הקפאה בשכר סוף סוף אזרתי אומץ ודרשתי העלאה... היום אני אמורה לקבל תשובה, אז תחזיקו לי אצבעות. אני אמורה להתקשר לבוס שלי... אבל אני דוחה את זה בינתיים... סתם מפחדת מאכזבה.

אתי@

New member
בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

(מותר לשאול מה את עושה?)

Hadar p

New member
אתי@ מה את מביאה בסוף כקינוח ל..

סילבסטר? את יודעת מה בתפריט בכלל?

אתי@

New member
אין לנו ארוחת סילבסטר

יש לנו היום ארוחת ערב, ולארוחה הזו אני מביאה את הפאי פקאן. רציתי להביא טראפלס, אבל אחרי בירור קצר בפורום מתכונים, גיליתי שטראפלס פרווה זה טראפלס מסורס
אז ברגע האחרון הלכתי על הפאי.

למעלה