N netaK New member 27/11/02 #28 יו אירית את מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חשבת שאת באה למפגש עם נבוט? אני מוכנה עם אקדח טעון!!!! מה עשית ליופי שלי1?!?!
יו אירית את מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את חשבת שאת באה למפגש עם נבוט? אני מוכנה עם אקדח טעון!!!! מה עשית ליופי שלי1?!?!
N netaK New member 27/11/02 #30 יווו איך עיצבנת אותי!! לא משחקים עם תמונות של ג´סטין ואיתן! זה קדוש! ויעל...למה את לא אוהבת את איתן!?! הוא משמח את ג´סטין!
יווו איך עיצבנת אותי!! לא משחקים עם תמונות של ג´סטין ואיתן! זה קדוש! ויעל...למה את לא אוהבת את איתן!?! הוא משמח את ג´סטין!
ס סילביא New member 27/11/02 #38 שונאת כי הוא לא באמת עושה לו טוב, וג´סטן לא באמת אוהב אותו ,הם במעין אשלייה של אהבה . אבל כולנו יודעים מי אוהב את ג´סטין הכי הרבה ואת מי ג´סטין אוהב באמת אגב, מתי המפגש? רביעי אני לא יכולה..אני טסה שלישי! אין סיכוי ליום שני?
שונאת כי הוא לא באמת עושה לו טוב, וג´סטן לא באמת אוהב אותו ,הם במעין אשלייה של אהבה . אבל כולנו יודעים מי אוהב את ג´סטין הכי הרבה ואת מי ג´סטין אוהב באמת אגב, מתי המפגש? רביעי אני לא יכולה..אני טסה שלישי! אין סיכוי ליום שני?
N netaK New member 27/11/02 #40 אם לא תעצבנו אותי יותר מדי אתם לא בסכנת חיים מיוחדת... ויעל...איתן כן אוהב אותו! והוא כן אוהב אותו חזרה!
אם לא תעצבנו אותי יותר מדי אתם לא בסכנת חיים מיוחדת... ויעל...איתן כן אוהב אותו! והוא כן אוהב אותו חזרה!