משעמם לי....

Michal BJ WL

New member
נטע!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

נטע האני... אל תקחי את זה קשה... ג´סטין ובראיין מקומם ביחד... וא-ף אחת לא יכולה להכחיש את זה!!!! אית´ן הוא רק פרט שולי... (שעף בפרק חמש וווווואייי!!!!) ג´-ס-ט-י-ן ו-ב-ר-א-י-י-ן ל-נ-צ-ח
ונטע... אני אוהבת אותך... למרות שאת אוהבת את אית´ן... ושאלה לי אליך.... מה עדיף... 1.אית´ן נשאר והוא וג´סטין נשארים ביחד לנצח נצחים... (חס וחלילה טפו טפו טפו!!!) 2.ג´סטין ובראיין חוזרים ובראיין אומר לג´סטין שהוא אוהב אותו וידה ידה ידה.... (אמן!!!!) נ.ב. אירית אחלה שיפוץ!!!

מוררררר

New member
ברור שהשני....

ג´סטין ובריאן מיועדים אחד לשני....אם בריאן יגיד לו שהוא אוהב אותו אני יבכה מרוב אושר!!!!!!!!הם מ-ו-ש-ל-מ-י-ם ביחד!!!!!

ilana b

New member
נטע אחות שלי-שאלה לי אלייך:

תגידי לי-התחרפנת?! את באמת חושבת שאית´ן מתאים לג´ס יותר מבריאן????????????. ב-ר-י-א-ן! המושלם! החתיך! השווה! ההורס! מי שב-אמ-ת אוהב את ג´ס! אני פשוט חייבת להוציא אותך מהאשלייה גירל!--->B&J פור אוור!!!!!!! ואני מאד מקווב שזה קצת עזר לצאת לצאת מהחלום!~ כי אית´ן סתם מלקק לג´סטין 24/7 ועוד ברגעים שהוא הכי רגיש. אבל כווווווווווווולנו יודעים שהוא באמת אוהב את בריאן!!!!!!!

lolly1

New member
עוד שיפור..

סתכלו באמצע.. עכשיו זה רק בריאן/ג´סטין..

ilana b

New member
../images/Emo52.gif-אחותי!

חח....נטע! סורי אם הייתי קצת אכזרית... פשוט-כשזה נודע לענייני בריאן-ג´ס אני מתחרפנת קצת לפעמים... אפשר להאשים אותי??
בקיצר-לא התכוונתי לצאת עלייך....רק רציתי להדגיש..עד כמה שבריאן וג´סטין ה-ם הזוג המושלם:)

netaK

New member
השני השני....

אני תמיד אוהב את בריא וג´סטין אי אפשר...

למעלה