משעמם לי

זירקי רעיון אני איתך ../images/Emo24.gif

על מצב המדינה? - אסור על פיגועים? - כואב על אהבה? - תמיד רצוי על ילדים? - אפשרי אז מה?????????

מיקו 42

New member
עכשיו?

אני מתדיין על דה עכשיו ודהו דה.. תדייני בסבלנות מכלוף ב 24/10

sahr12

New member
חזרתי מניחום אבלים....

אוליי נדון בשאלה מה נשאר מהאדם לאחר לכתו???? מילים,מעשים,שמו הטוב,...... כשלי משעמם אני מפוקק אצבעות.... תביאי תיד! :)

פיסית

לא נשאר כלום, בעצם נשארת הגופה לזמן מה מטה-פיסית נשארים זכרונות סובייקטיבים של המקורבים.

ישנם ברי מזל שמשאירים ../images/Emo7.gif

אחרי לכתם, כתבים ישנם שמשאירים רק בגדים אחד הוא אנונימי ולא ידוע ואותו יזכרו רק משפחתו באופן קבוע האחר את רשמיו בעולם השאיר בשל הפרסום הרב שהוא העביר אך בבית הקברות יש לכל איש שם ואלוהים בשמים את כולם רושם

נשית~37

New member
תגידי

קנית סט מנומר לג´ונגל? חחחחח (אגב, אני לא צוחקת על המקום...אני דווקא מקווה שיתאפשר לי להגיע)

../images/Emo6.gif סט מנומר....

אני מתארת לעצמי את עלמות החן לבושות בחליפות מנומרות, עטורות נוצות טווס, יש כאלה שתלבשנה פרוות מינק... אחת תעטר ראשה בתוכי ססגוני שנייה תלבש מעיל מעור דלמטי כולם יפצחו גרעינים בהתחזות לבעלי כנף למינהם...וכו´ וכו´ וכו´.....

גם אני מקווה

שיתאפשר לך להגיע....

פיקטיבית משועממת

רוצה לספור איתי כבשים? אני כבר אלופה בסולייטר...העניינים שורפות לי מהמחשב, קיבלתי פטור מלימודי יישומי מחשב, אבל אני חייבת לשבת בכיתה. משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחח גם אני

יושבת טרוטת עיניים מול המחשב, רק שאני לא התלמידה בקורס, אני המורה.....

למעלה