משעמם לי !!!!!!!! למישהו יש רעיון איך להעביר את השבת? אפילו הפורומים פה רדומים.
P PALUMA PICASO New member 5/10/02 #1 משעמם לי !!!!!!!! למישהו יש רעיון איך להעביר את השבת? אפילו הפורומים פה רדומים.
P PALUMA PICASO New member 5/10/02 #8 הבית מבריק מאתמול !! האוכל מבושל !!! את כל העיתונים כבר קראתי, ואין לי ספר מענין באיזור. בטלויזיה הכל משעמם, החברים עסוקים בשלהם. מה עוד ?????..
הבית מבריק מאתמול !! האוכל מבושל !!! את כל העיתונים כבר קראתי, ואין לי ספר מענין באיזור. בטלויזיה הכל משעמם, החברים עסוקים בשלהם. מה עוד ?????..
L leeloo New member 5/10/02 #6 אתה עם הכידונים והחפירות שלך.... מה יהיה איתך דנץ? הא? מה יהיה? ניתק אותי מהשרת המניאק הקטן.... לפחות אח שלי היה פה, הוצאתי קצת אגרסיות עליו (שהוא גרם להן דרך אגב) והלכתי איתו מכות, כמו שכבר הרבה זמן לא הלכתי...
אתה עם הכידונים והחפירות שלך.... מה יהיה איתך דנץ? הא? מה יהיה? ניתק אותי מהשרת המניאק הקטן.... לפחות אח שלי היה פה, הוצאתי קצת אגרסיות עליו (שהוא גרם להן דרך אגב) והלכתי איתו מכות, כמו שכבר הרבה זמן לא הלכתי...
L leeloo New member 5/10/02 #9 כל שנייה השרת הזה מעיף אותנו! אפי, עם מקום הכבוד בתפוז, פליז טפלי בנושא...