טוב הנה אני מדווחת
חזרתי מיציאה עם חברוץ ועצרתי בקיוסק לקנות חלב שאני אוכל לעשות קפה מחר בבוקר ואת מי אני רואה שם אם לא את כבודו? טוב אני מכירה גם את המוכר ואת הסנריו בכלליות אז ישבתי איתם ועשינו עוד כמה צ'ייסרים עד עכשיו, כלומר עד שהצלחתי לגרור את השיכור הזה ותאמיני לי זה לא היה קל. כל הזמן שישבנו המוכר זורק כל מיני בדיחות כי הוא מודע למצב הלא ברור בינו לבינו... חטפתי עצבים. בסוף הלכתי, כבר ישבתי באוטו ושלחתי לו הודעה שיבוא כבר ואז פתאום אני רואה אותו במושב לידי. נסענו הביתה (אנחנו שכנים) והוא כזה עושה לי למה את כועסת אז אמרתי לו מה אתה חושב שאם גברים באים ואומרים לי וואי את דומה לזאת וזאת (כמו שעכשיו ניסו שתי ילדות בנות 16 אולי להתחיל איתו) אז אני עונה???!!! אז הוא עושה לי, לא זה סתם,
הן ילדות, מה את חושבת שזה בכלל אכפת לי? אז אמרתי לו שהוא יודע שזה מעצבן אותי בקיצור אין הרבה עם מי לדבר, שיכור ברמה 7-8 להערכתי. אני אישית לא משתכרת אם אני לא רוצה וזה לא משנה כמה אני שותה. בקיצור רציתי להיכנס כבר הביתה כי ידעתי שמחכה לי פיצה מדומינוס במטבח אז התחבקנו קצת וזהו נכנסתי הביתה. אני לא הולכת לעשות איזה צעד של "תקיפה", בטח לא כשהוא שתה. נראה מה יהיה מחר. דרך אגב כשישבנו שם וגם היו כמה חברים שלהם אז אני זוכרת במטושטש שהבאתי לו נשיקה על השפתיים.