משעמם לי

wish2

New member
זה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב

אני מבטיחה.
וזה יהיה מושלם.

זזתי לקידוש.
תבקשו שלא יהיו יותר מידי כלים.
כי אם יהיו הרבה אני אחזור לפה עצבנית ואשתלח בכולכם.

shayCn

New member
תודה ווי.שבת שלום

השאלה שנשאלה:
האם לוויש יהיו הערב הרבה כלים?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - מלך המטבעות
תשובה - שמונה הגביעים
תומך/חוסם - תשע המטות

לילוש תעזרי לי

שאלתי אם אני והאקס שלי נהיה במערכת יחסים רצינית בעתיד ויצא לי ככה:

תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - שני החרבות
תשובה - קיסר
תומך/חוסם - העולם

מה זה אומר?
קיסר זה דבר טוב נראה לי, אבל אני מחכה לשמוע ממך.

יש סיכוי טוב

רואים שמדובר בגבר חזק, סמכותי, עם מעמד מסויים. יש סיכוי למערכת יציבה ורצינית. אבל מה שחוסם את זה מלקרות זה חוסר נכונות להתמודד עם מה שגרם לפרידה ולהפיק לקחים. זה לא יקרה בעזרת המזל או הגורל, זה יקרה רק אם תעשי חושבים על הסיבות המכשולים והקשיים שהביאו לפרידה, תראי במה את חושבת שצדקת ובמה טעית והאם עשית טעויות שלא היית צריכה לעשות ותשני את זה. אם תעשי את זה זה בידיים שלך אבל תחשבי עם עצמך אם את באמת באמת בתוכך רוצה אותו או שאת מנסה לרצות את החברה או אנשים אחרים.

תודה נשמה

אני מבינה את מה שכתבת אבל אני לא יודעת איך זה עוזר לי פרט ללתת לי תקווה כי רשמת שזה יכול לקרות

אנחנו כבר בקשר

אחרי הפרידה היה נתק של כמה חודשים ועכשיו אנחנו בקשר ידידותי ונפגשים פה ושם, יוצאים פה ושם, ביומיום תמיד מדברים בווצאפ (פחות שיחות) שותים ביחד וכו' אבל לא קורה עם זה כלום. לפעמים כששנינו שותים אז יש קצת נגיעות ביד או משהו בסדר גודל כזה אבל לא מעבר. אה, שכחתי לציין. אני מידי פעם אומרת לו שאם יהיה לו קשר עם מישהי אחרת אני ארצח את שניהם ואותו ראשון באותו יום.

אז תהדקי ת'קשר

תנסי להיפגש איתו יותר, תדפקי הופעה. תכניסי לשיחות שלכם כבדרך אגב כל מיני משפטים שיראו לו שאת יותר בוגרת, שהשתנית. שמה שעיצבן אותו פעם אצלך או עשה לכם קשיים כבר לא קיים. תעשי לו טיזינג, תפתי אותו.

אבל חשוב מאוד, גם כשאת עושה לו טיזינג-לא לזרום איתו. כשגבר גומר את יוצאת לו מהסיסטם. תשגעי אותו אבל בלי לתת לו לגמור.

אני באמת הולכת בכיוון הזה

העניין הוא שכמו שידוע לי, אם אני אזום זה יוריד לו אבל ממש. הוא מסוג הגברים שחייבים להיות בפיקוד. בואי נגיד אולד פאשן. בגלל זה אני נאלצת לשחק משחקים, לו לדבר איתו כל פעם שמתחשק לי וכו' כדי שרוב התקשורת תבוא ממנו אבל אני לא פאסיבית לחלוטין, אני מראה נכונות מידי פעם בדרכים אחרות אבל בואי נגיד שבסיבוב הראשון שלנו הוא די לקח אותי כמובן מאליו בסופו של דבר אז לרדוף אחריו לא בא בחשבון בכלל כי ברור לי שזאת לא הדרך איתו (חפרתי, סליחה)

את יודעת מה הדרך הכי טובה

לגרום לבן אדם לפעול בדרך שאת רוצה? לתת לו לחשוב שזה היה הרעיון שלו.

רק שלוש שאלות-
1.מי נפרד ממי?

2. למה נפרדתם?

3.מי יוזם בעיקר שיחות את או הוא ובאיזו תדירות?

כן, ממש יש לי ולך דעות דומות

ברור שצריך לתת לו לחשוב שזה הכל רעיון שלו. גם הוא זה שחידש את הקשר אחרי שכמה חודשים היינו בנתק מוחלט כי אני לא העלתי על הדעת שאני אחדש את הקשר והוא ירצה.
לגבי השאלות שלך:
1. אני ממנו אבל זאת לא חוכמה כי הייתה ממש הרגשה שזה הולך להיגמר בכל מקרה. פשוט הקדמתי אותו זה הכל.
2. כמו שכבר אמרתי, מבחינתי זה היה כי הוא לקח אותי ממש כמובן מאליו. מהצד שלו אני לא יכולה לומר בדיוק.
3. שיחות בטלפון אין כל כך הרבה אבל את רוב התקשורת בווצאפ (כל יום כמה פעמים ביום) הוא יוזם. הוא גם זה שבדרך כלל אומר בואי נלך לזה, בואי נעשה ככה וככה וכו'

זה מעולה

כי כשגברים נפרדים ביוזמתם הם לא כל כך אוהבים לשמור על קשר. זה לא משנה אם זה היה הסוף זה חשוב שאת נפרדת ממנו.

עכשיו את יכולה לפעול בכל מיני דרכים. למשל אם הוא גבר קנאי ואת יודעת את זה את יכולה לפרסם תמונות סקסיות בפייסבוק או תמונות עם ידיד, את יכולה להיות "במקרה" במקום שאת יודעת שהוא מבלה בו ולפגוש אותו שם. כשכן יוצא לכם להיפגש את יכולה להזכיר לו דברים טובים מהזוגיות, להזכיר לו למה הוא התאהב בך. אבל רק דברים טובים. תגרמי לו להבין בשיחה שהשתנית, שאת אחרת ונמצאת במקום אחר בחיים מבחינה רגשית. אל תגידי את זה כדי למשוך אותו או לשכנע אותו אלא כבדרך אגב, את יודעת איך לעשות את זה סומכת עליך.

והכי חשוב-לפעמים תסנני אותו, ואל תסכימי לכל פעם שהוא אומר לך להיפגש. שלא ייקח אותך כמובן מאליו. וקחי בחשבון שזה יכול להיות תהליך ארוך.

תודה לילוש את באמת מותק

תודה על היעוץ
תראי אני דווקא לא אראה לו יותר מידי שאני מסתובבת עם ידידים כי זאת במקרה הייתה בעיה ממש גדולה בנינו בעבר... הוא קנאי וזה לא קשור אצלו לאהבה בכלל. כשהוא יוצא עם מישהי הוא לא יתן לאף אחד להתקרב אליה גם אם הוא מתכוון לזרוק אותה בסוף הערב. כל עוד היא איתו הוא שומר על טריטוריה ממש בקנאות.
שאר הדברים שיעצת לי זה דברים שאני באמת עושה אז תודה, ככה את גורמת לי לחשוב שאני פועלת נכון

בשמחה ותדווחי

לגרום לו לקנא זו דוגמא, רק את מכירה אותו הכי טוב ויודעת מה הוא אוהב ומה עושה לו את זה.

טוב הנה אני מדווחת

חזרתי מיציאה עם חברוץ ועצרתי בקיוסק לקנות חלב שאני אוכל לעשות קפה מחר בבוקר ואת מי אני רואה שם אם לא את כבודו? טוב אני מכירה גם את המוכר ואת הסנריו בכלליות אז ישבתי איתם ועשינו עוד כמה צ'ייסרים עד עכשיו, כלומר עד שהצלחתי לגרור את השיכור הזה ותאמיני לי זה לא היה קל. כל הזמן שישבנו המוכר זורק כל מיני בדיחות כי הוא מודע למצב הלא ברור בינו לבינו... חטפתי עצבים. בסוף הלכתי, כבר ישבתי באוטו ושלחתי לו הודעה שיבוא כבר ואז פתאום אני רואה אותו במושב לידי. נסענו הביתה (אנחנו שכנים) והוא כזה עושה לי למה את כועסת אז אמרתי לו מה אתה חושב שאם גברים באים ואומרים לי וואי את דומה לזאת וזאת (כמו שעכשיו ניסו שתי ילדות בנות 16 אולי להתחיל איתו) אז אני עונה???!!! אז הוא עושה לי, לא זה סתם,
הן ילדות, מה את חושבת שזה בכלל אכפת לי? אז אמרתי לו שהוא יודע שזה מעצבן אותי בקיצור אין הרבה עם מי לדבר, שיכור ברמה 7-8 להערכתי. אני אישית לא משתכרת אם אני לא רוצה וזה לא משנה כמה אני שותה. בקיצור רציתי להיכנס כבר הביתה כי ידעתי שמחכה לי פיצה מדומינוס במטבח אז התחבקנו קצת וזהו נכנסתי הביתה. אני לא הולכת לעשות איזה צעד של "תקיפה", בטח לא כשהוא שתה. נראה מה יהיה מחר. דרך אגב כשישבנו שם וגם היו כמה חברים שלהם אז אני זוכרת במטושטש שהבאתי לו נשיקה על השפתיים.

למעלה