משעמם לי

wish2

New member
אני ממש לא מתכוונת להתגרות בכם

אבל אם יוצא לי בטעות.

אני מרוגשת.

ALIsuperstar

New member
איך תפתחי... אני לא אמור להיות לידך?

ואם כבר פותחים... ברצינות תפתחי בלי משחקים, אני סקרן מה תצליחי להוציא מהקלפים עליי... הווה עבר עתיד. מחכה לפתיחה שלך...

ALIsuperstar

New member
אז כמה שאלות...

האם האהבה שלי טובה? מה צופן לי העתיד? האם אתגבר על הפחדים שלי? האם אסלח לאבא שלי? האם אני אמות בטרם עת? איחוד משפחתי היש דבר כזה בשבילי? האם יהיו לי ילדים? האם אתחתן בזמן הקרוב (במילים אחרות האם הנוכחית זו האחת).

ALIsuperstar

New member
אז כמה שאלות...

האם האהבה שלי טובה? מה צופן לי העתיד? האם אתגבר על הפחדים שלי? האם אסלח לאבא שלי? האם אני אמות בטרם עת? איחוד משפחתי היש דבר כזה בשבילי? האם יהיו לי ילדים? האם אתחתן בזמן הקרוב (במילים אחרות האם הנוכחית זו האחת).

אללה יוסתור

מה אני נראית לך אורן זריף?

תתמקד בשאלה שחשוב לך לשאול-על כל שאלה פריסה אחת. תכתוב לי תשאלה ומה יצא לך.

ALIsuperstar

New member
תבחרי שאלה מהשאלות... ותתחילי לפרוס

לי זה לא משנה... כל שאלה חשובה בעיניי

האם האהבה של עלי טובה לו?

זו זוגיות עם הרבה עליות ומורדות אבל אם תשקיע בה ולא תסמוך על המזל זו לגמרי זוגיות לחתונה.

wish2

New member
אתם מקסימים

והיא עושה לי חשק לחבק גם אותה.
יש לה פנים מתוקות.

השאלה על אבא שלך סקרנה אותי

אז פתחתי.

שמש
התלוי
שתי חרבות

המסר העיקרי הוא שאתה צריך להקריב. להקריב לא רק מדבר על ויתור של דברים מוחשיים על גם על ויתור של תפיסות, אמונות, מחשבות. ויתור על כעסים, ויתור על עמדת הקורבן. מה שיעזור לך לעשות את זה זה להסתכל על מהערכת יחסים איתו בצורה הגיונית וקרה ולנתח אותה מהמקום הזה. לא כילד הפגוע אלא כמבוגר שלמד כמה דברים בחיים שלו, שמבין שאף אחד לא מושלם-גם לא הורים. והכי חשוב זה להשלים ולסלוח, לוותר על הביקורת והשיפוטיות, להבין שלא תמיד מקבלים בחיים כל מה שרוצים ולהשלים עם היתרונות, החסרונות והעבר. רק אז תהיה שלם יותר.

ALIsuperstar

New member
אני חושב שוויתרתי מספיק.

לא יודע אם אני שלם עם מה שרשמת והאם זה אכן יעזור לי... בנתיים לא מפריע לי.

שאלת "האם אסלח לאבא שלי"?

סליחה היא ויתור והשלמה, זו מהותה. כמובן שזו בחירה שלך והכל בידיים שלך.

למעלה