משעמם לי!

purplegold

New member
משעמם לי!

סופ"ש בלי הבנות, אין תוכניות חוץ מספר וציור, החברים עסוקים עם הילדים שלהם (סוג של בעיה להחזיק חברים נשואים בלבד) צפי ליום משעמם. למי מתאים לעשות משהו? נ.ב. חשבתם פעם על כך שלהציע להיפגש לשתות קפה הפך בעצם לסוג של הצעה מגונה?

אייבורי

New member
חכי דקה

הזמנתי כבר את הקרקס ויהיה גם קוסם. [כל הזכויות שמורות לאם כל הפולניות]

ye44

New member
שאתה קמצן

חשבתי שהזמנת לו חשפנית

ismeralda100

New member
טוב מאוד! ואם בקמצנות עסקינן : היום

האחיין שלי ביקש ממני להפעיל לו את המכונות משחק האלו שמכניסים כמה שקלים והן מתחילות להתנדנד ולעשות רעשים מעצבנים. אמרתי לו "לא". הוא שאל למה לא, אז אמרתי לו "כי הדודה שלך קמצנית". האמת שהיינו כבר בדרך לארוחת ערב ולא היה לי ממש בא לכאב-ראש של המכונות גם ככה....

ye44

New member
"גיסנו"

זה הזמן לדייטים
קח אותה לשלוותה בנמל, ספר לה על רחשי ליבך תשתו משהו, לאחר מכן תזמין אותה לצהריים ב"עד העצם" ולקינוח ה
מובטח
ismeralda מישהו פנוי להובלה

b e c k y

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה.

איך בכלל הגעת למצב שאין לך שום תוכניות לסופ"ש? מהבוקר, הספקתי כבר להיות שעתים בחדר כושר, ללכת לקניות, לנהל כמה שיחות טלפון חשובות עם אנשים כפיים, לאכול צהריים, להכין לילדים ארוחת צהריים, לעזור לאחד מהילדים בשיעורים. והשעה עכשיו רק 13:00. לפנינו, עוד המשך עבודה על השיעורים - הכנה להגשה. מסיבה קהילתית אחה"צ ולי, יש דייט בערב... ככה צריכה להראות שבת. פעם הבאה, תתכנן מראש. יאללה, כנס לעכבר העיר, מצא משהו שקורה היום וסע לשם.

לא נורא

לפעמים מותר שיהיה משעמם לא תמיד חייבים בכוח למצוא משהו תלמד להנות גם מימים שמשעמם לך ולא כל הצעה לקפה היא הצעה מגונה שני אנשים יכולים להיפגש לכוס קפה ולהעביר את הזמן בכיף צריך 2 לטנגו וגם אם צד אחד חושב על הצעה מגונה הצד השני מבהיר את הענין ואם 2 הצדדים חושבים על הצעה מגונה וזה מתאים להם אז שיהיה להם בכיף :)

למה משעמם?

אפשר ללכת לטייל, אפשר לנוח, אפשר לעשות פרוייקטים בבית, אפשר להשלים סדרות בטלוויזיה, אפשר ואפשר ואפשר. אני מתה על הימים האלו כשהילדים אצל אבא שלהם ולי אין תוכניות מיוחדות, לא לעשות כלום ממלא אותי באושר גדול. במקביל אולי הגיע הזמן שתמצא לך חברים שאינם נשואים או כמוני, חברים שאמנם נשואים אבל שמחים לבלות גם בלי הילדים לפעמים ועושים את זה איתי :)

מבאס ת'תחת.

מרגיש כאילו הזמן נשרף על פארש. הורדת ההילוך בזמן כזה מכניסה לסטרס שגורם לכתוב על זה פוסט. אני נטחן כל השבוע, ובסופ"ש נטחן מרצון. הפלא ופלא מגיע ליום ראשון טעון ומלא אנרגיות. גם בזמנים קשים,עשיתי אימון עצמי. לקחתי תיק (כן..כן.. הכחול של הגופות) התנעתי ותפסתי אזימוט. לא חשוב לאן,ולא חשוב מתי מגיע. תענוג.

יש זמן ועת לכל ...

יש שבתות שבהם מתאים לא לעשות שום דבר כי זה בדיוק מה שהנפש צריכה, ויש שבתות שבהן מבלים בלי סוף... מה רצית? שאבאס אותו כשאספר לו מה אני עשיתי בסופ"ש הזה
???

Rtitan

New member
צה צה צה... לא ככה!!

לך צלם את עצמך עם כוס בירה באיזה בית קפה סואן ותשים בפייסבוק עם כיתוב "איזה חיים!!!!!!!!11" ותרד על החברים הנשואים שלך שהאישה מחזיקה בבית עם פרצוף של רסרי"ת. אז מה אם אחר כך אתה חוזר לספר ולציורים
, לא צריכים לדעת, זה עושה מצב רוח נכלולי וכל הכיף-כף נמס.

למעלה