משעמם לי :(

הדסי22

New member
משעמם לי :(

היי אנשים=] ניכנסתי לפה שוב כי שיעמם לי חחחח אז מה קורה איתכם?=]

sporTV

New member
מזל שמשעמם לאנשים...

ככה הפורום הופך להיות רועש
אני עייף...זה מה שקורה איתי!

הדסי22

New member
חחח אני סוג של נכה

חחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי מלא מה לעשות אבל אין לי כוח להתחיל וגם אני לא יכולה כי יש לי עירוי על היד שאני כותבת :p:p

הדסי22

New member
חחחחח

חחחח אל תדאגי פטור כבר יד לי חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני מעדיפה להוריד את זה מאשר פטור

מה הכוונה כמו תמיד?

לפני שבועיים לא הרגשת כל כך טוב, אחרת לא היית עוברת את כל הבלאגן הזה של העירוי והאשפוז... היית במרפאה בביקורת תוך כדי העירוי? ראית התקדמות ושיפור? שאלתי אותך קודם באיזו מרפאה את, אבל לא ענית (את לא חייבת). אני בשניידר. ואני גם אגלה לך סוד אני אל בדיוק יודעת מתי העירוי יגמר לי... הוא יכול הליגמר בעוד שבוע וקצת (שאז זה יהיה חודש בדיוק) או להימשך עוד תלוי בשיפור שיהיה

הדסי22

New member
...

הכוונה כמו תמיד שאני מרגישה כמו תמיד אני מרגישה טוב מאוד כשהתיפקודים שלי 100 וכשהתיפקודים שלי 60 וזה הכי מפחיד וכן סתם הלכתי לביקורת והתיפרודים ירדו...

sporTV

New member
אז אני מבין

שהם ירדו באופן פתאומי מ100? לא היו סימני אזהרה? לא הרגשת כלום בדרך להתדרדרות? יותר ליחה....יותר קוצר נשימה..משהו?? כמה זמן עבר בין שתי הבדיקות (אם הבנתי נכון, בין ה100 ל67) אצלי תמיד אני מרגיש את ההחמרה בנשימה, בכמויות הליחה והכוח לשרוד את היום. העיקר שיעלו
לילה טוב!!

הדסי22

New member
חחחחח אני סוג של cf מוזר D:D:

לא לא הרגשתי הבדל ואני לא זוכרת כמה זמן עבר בין בדיקה לבדיקה וזה הכי מפחיד שאני לא מרגישה ביכלל שמשהו לא טוב אצלי בגוף:( טוב שיש את הביקורות האלה אחרת ממזמן לא הייתי בחיים חחחחחחחחחחחחח אבל סבבה חזרתי לשמונים ושלוש ומקווה שיורידו לי את זה עוד כמה ימים :) הכי גבוה שהיה לי זה היה 92 אז זה דיי קרוב אני מאמינה שיורידו לי ולילה טוב :)

sporTV

New member
אפשר לעשות גרסה חדשה לספר

המקרה המוזר של הסי.אף. את מתכוונת לשנות משהו בטיפול אחרי הירידיה? או שאת מרגישה שאת לא צריכה? אני לפחות מקווה שיש לך פיזיוטרפיסט טוב בקצת זמן שאת עושה
, אני צודק?

הדסי22

New member
...

כן יש לי פיזיוטרפיסט טוב ואני עושה רק פעמים בשבוע למרות שעכשיו אני עושה שלוש אבל בסוף הטיפול עם העירוי אני חוזרת ל-2 ובאמת צריך לעשות גרסה חדשה לספרD:D:D:D: ואני לא מיתכוונת לשנות ת'טיפול כי עד עכשיו הכל היה טוב... אולי התקררתי וזה התפתח למשהו רציני

sporTV

New member
אולי התקררת?

את זה היית חייבת להרגיש
שלא יגידו שאני משוגע...אפילו בנאדם בריא מרגיש כשהוא מתקרר. וזה מאוד הגיוני שמחלה (לא סי.אף) גורמת להתדרדרות... ככה זה אצלי בדר"כ

את עושה גם ספורט?

אולי כדאי שתנסי לשים קצת יותר תשומת לב לאיך שאת מרגישה כדי שבפעם הבאה תתפסי את הירידה לפני שהיא תהיה כל כך גדולה ואז תוכלי אולי לשנות אנטיביוטיקה למשהו דרך הפה ולפתור את העניין, או להגביר פיזיו לפני שזה הופך לצניחה חופשית...

sporTV

New member
הדס, ביום יום

את נוטלת אנטיביוטיקות דרך הפה? ובכלל....מקבלת איזה שהם תרופות ?

למעלה