משעמם לי ...

אז...

כמו שאמא שלי היתה אומרת לנו..."תדפוק את הראש בקיר."

snoopy36

New member
וכמובן...

שמעת בקולו.... ומה יצא לך מזה??? נהיית תתרנית מבלי להריח גופה של זורק זכוכיות על שמעון מזרחי.....

../images/Emo6.gif גם אצלנו המשפט הזה עבד חזק ../images/Emo6.gif

וגם - אז מה את רוצה - שאני ארקוד לך ריקודי בטן?!?

Rtitan

New member
לי לא אמרו את זה... ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

אצלינו זה היה הולך אחרת... "אוףףף... משעמם לי..." "אז אולי תיקח ספר ותקרא?..." ותראו מה יצא מזה????????????????
תמיד ידעתי שהיתה לי ילדות עשוקה!!! הפסדתי את כל הכיף בלדפוק ת'ראש בקיר

Rtitan

New member
../images/Emo63.gif המלצה חמה על ספר... ../images/Emo132.gif

אם כבר מדברים על לדפוק את הראש בקיר, תקראו את הספר "השגיאה של דקארט" של ד"ר אנטוניו דהמסיו. אמנם הספר מתורגם לא מי יודע מה בצורה ברורה מבחינת מיפוי האיזורים השונים במוח, אבל לשם כך פשוט מורידים תמונה מהאינטרנט שמפרטת את שמות האיזורים - אולם מעבר לזה, מדובר בספר שהוא מרתק ברמות שקשה לתאר. אנחנו מתייחסים למוח שלנו בשיוויון נפש מוחלט ולא יורדים לעומק המורכבות שיש במחשבה הפשוטה ביותר, או התחושה השכיחה ביותר. אחרי קריאת הספר, בכל פעם שתביטו במראה לכיוון הראש שלכם, תתפעמו לנוכח המערכת המופלאה ששוכנת לכם בין האזניים ותבינו, כמה אנחנו לא מבינים דבר וחצי דבר על המכונה שחוקרת את הכל - כולל את עצמה. קיראו, ותהנו

ronelit

New member
יו , לדפוק את הראש?

מה בעל הבית שלי יגיד ? יעשה לו חור בקיר ? עד שסדרתי וצבעתי , אתם יודעים כמה קשה היה להשיג סינים . יש ימים כאילו נדיר אבל קיים . פיק אפ ? (זה בבעלות של צביקה פיק ?) מה עושים שם ? מגחגח ...

למעלה