משעמם לי !!!!

משעמם לי !!!!

בעצם לא משעמם לי בכלל יש לי ים של עבודה ואני שוקלת לרכוש לי גלגל ים - עדיף לברוז סגול - כדי שלא אטבע כאן. אבל מדי פעם אני מוציאה את הראש לנשום לרגע ומה? גורנישט ! כלום ! נאדה ! האלללללללו ? איפה כולם ? זהו לכולם נפתרו העניינים האינטימים ולא סיפרו לי כלום ?! נו יאללה תעלו משהו שאוכל לקרוא לנגב דמעה אם מחיוך ואם מבכי קל אולי להגיב אולי לחשוב אבל תנו אופציה משהו הילה - שהחיים שלה כל כך משעממים שאין אפילו במה לשתף. בעצם יש אבל מה ? שאני אספר לכם איך ביליתי את השבת בים והתחבאתי מאחורי שמלה לבנה שלא יראו את מפלי השומן ? או שאספר איזה חביב ונעים זה שיש לי מזגן בבית ואני יכולה בלילה חם להתכסות בפוך ?! ואולי אני אספר לכם שעשיתי סוויץ קטן במח - זה עובד אצלי לפעמים - ופתאום החיים מחייכים עם בן הזוג ? או שאולי אני אספר לכם איזה פאדיחה קרתה לי בשישי בערב? (נקרעת מצחוק) בקיצר יאללה להתעורר !!!! הילה - אלוהים יודע מה נפל עליה היום.

בד"כ השמיים נופלים עליי

מתאים לי שסופסוף אלוהים תיפול עלי ואז אני אוכל להוכיח לכל העולם שאלוהים היא אישה סופר דלוקס !!

yulinka

New member
אני אישית אשמח לשמוע על הפדיחה../images/Emo9.gif

אולי נפתח כאן שירשור פאדיחות :)

yulinka

New member
שמעי סיפור...

לפני יומיים .. אני ואמא שלי <בת 45 נשואה באושר ואושר לאבא שלי כבר 24 שנה >...בקיצור אני נכנסת עם אמא שלי לסופרפארם...ניגשת לבית מרקחת...נותנת לרוקח מרשם של גלולות...<כן כן ההגלולות> ....ואמא שלי בינתיים מסתובבת בחנות...ואז כשאנחנו ניגשות לקופה אני מגלה שחוץ מהגלולות אנחנו מעבירות בקופה גם חפיסת קונדומים...ולא לא שלי...של אמא.... זהו..:)

ראשית - ח"ח לאמא ואבא שלך

זה הכל לפני הכל. ועכשיו יקירתי תשמעי אותי ותפנימי היטב מה זו פאדיחה !!! יום שישי בערב הילדה שלי מאופסנת היטב לסופשבוע אצל אמא שלי. כל החדר מלא בנרות על המיטה פרסתי את המצעים הלבנים החדשים שלי - משהו יפהפה. כותנה לבנה עם עיטורים סגולים בקצוות. מדהים סוף הדרך שמאלה. לבשתי בגד אינטימי אלק בלבן והתחלנו מה שהתחלנו. משחק מקדים? משחק מקדים ארוך ומענג. ואז כשהגענו לענין המרכזי שלשמו התכנסנו כאן הערב גילינו על המיטה - כן כן על המצעים הלבנים היפיפים שלי - כתם של..... ניחשת נכונה. הקדים לי. בשבוע ! עכשיו תגידי לי את יקירתי. פאדיחה של הלייף או מה ? לא ידענו אם לצחוק או לבכות

yulinka

New member
לא הייתי קוראת לזה פאדיחה ..

הייתי קוראת לזה באסה של החיים !! אגב...דרך נהדרת להימנע מהפתאות כאלה...זה גלולות..ואז את יודעת בדיוק את היום והשעה שבו את אמורה לקבל:)

זו כן פאדיחה.....

אנחנו - ולא מטעמי דת - לא מקיימים יחסי מין בזמן מחזור. זה מגעיל את שנינו. ועד שהכנו הכל.... אוף . וגלולות? אני לא לוקחת גלולות כבר.... רגע עושים חישוב.... אמממ 8 שנים ! יאללה איך שהזמן רץ.

פאדיחה? לא ממש

סתם משהו לא לענין. אבל ביני לבינך - כל הליטוף האינסופי כל המגע כל הריח שלו כל הנשיקות - הרי יש בזה עונג שבת...... ויש מין אוראלי (לגבר לגבר) ואנאלי וויברטור וידים ברוך השם.... כלומר - למרות הלא צפוי אפשר לשנות אסטרטגיה וגם ללכת לאמבטיה ולהנות שם....... ונכון שזה עולה לי בדמים (תרתי משמע...) אבל לימדתי את האיש בבית כלא צריך להעניש אותי במחזור במיוחד כשאני אז מחורמנת שבעתיים....

את צודקת

זה לא שהכל נהרס. המשכנו בדרך אחרת. והעונג של שבת היה מענג לחלוטין. אבל ביננו ככה? רק את ואני ? אממממממממ - מסתכלת לצדדים לוודא שאף אחד לא שומע - אנאלי? לא בבית ספרי. מפחידדדדדד. אוראלי לגבר? רק שאני שיכורה רצח ולא יודעת איך קוראים לי ומה אני עושה בכלל ביקום הזה.

../images/Emo163.gif בואי הנה. עכשיו.

אין לי מושג בת כמה את וכמה שנים את ´כבר עושה את זה´..... לא שזה קשור, אבל זו התחלה טובה... אני רק יכולה לומר שחבל. כי הרי מיניות זה הראש שלנו. ואני לא אומרת איכסה על כלום עד שלא בדקתי. כך גם במזון............ ומהיום שאימצתי את הקו הזה השתפרו כמה דברים שלא לדבר על כמות האורגזמות. ואני ממש לא באה לתת הרצאה בסגנון ´שבי תלמדי´ אלא פשוט אומרת שהיום אני יודעת שזיון זה לא להכניס ולהוציא את הזין אלא עוד 1,000,000 דברים טובים אחרים. נו אבל מה התחלתי לכתוב על זיונים באמצע העבודה? עוד מעט ...............

באתי. קראתי. הפנמתי אבל

אין סיכוי בעולם. איווווו זה מגעיל. בואי נקרא לילד בשמו - למצוץ? אני? בעעעעעעעע ואני אוטוטו בת שלושים. ואני בענין אממממממ 12 שנה ולא שאני באה להצטדק יש לנו יופי של חיי מין. נו בטח שהוא רוצה גם את זה אבל איווו חלילה. בשביל זה הוא משכר אותי :)) ועוד משהו - הזיונים שלנו הם לא רק להכניס ולהוציא את הזין. בחיי שלא.

מייקי69

New member
אני סוגרת את הבאסטה !

עלק יום עבודה. הרגזת אותי עכשיו, רסיסונת ! חיבוקים - לא אוהבת. בימים אדומים - נגעלת אנאלי - לא תודה אוראלי - פויה, איכס ! תגידי, אז לאן את מנתבת את כל הסקס שנשפך ממך? ונשפך ! ראיתי לך אותו בעיניים, בגוף, בנשמה, בראש..... אופס! אני שוב חותכת עמוק מדי. שמישו יבעט בי, לעזאזל ! עכשיו ברצינות הלכתי לעבוד ! (על מי???)

אני לא ראיתי אבל מאמינה לכל מילה

את לא חותכת. את פשוט אמיתית. ורסיסים פעם כתבה שאין לה חברה ממש ממש. ואת בעיני מייקי אומרת לה הכי ישיר, הכי אמיתי, הכי הכי חברי - "אם את רוצה סקס טוב, תתחילי לעבוד על זה" ורסיסים - שלא תעזי להעלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הכל נאמר רק מרצון טוב ואהבה!!!

יו מייקי אני מתה עלייך

לקרוא את התגובות שלך בחיוך ארוך ומתמשך. תאמיני לי אני צריכה לקחת אותך במקום אופטלגין בחיי !!! ויקירתי במקום חיבוקים יש נשיקות - ארוכות, מטריפות, רטובות, איטיות ומדהימות. בימים אדומים לא מזדיינים במיטה אבל יש את המקלחת ויש את הידיים אנאלי - איו צמרמורת. מפחיד. כואב. לא מסוגלת. אוראלי - עושים רק חצי. אני המקבלת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אטיוד5

Active member
X

גדול, גדול, גדול. בעצם, אני לא מאמין לך אף מילה. תגידי לי שזה לא נכון. בחייך, הרסת לי את כל האימג´ אם את לא עובדת עלינו.

למעלה