משעמם לי !!!!

dovk

New member
אז ככה:

(והנושא באמת חשוב לי, ההבדלים האלה): יש כמה דברים שמבדילים לדעתי בין אירוטיקה לפורנוגרפיה (ועדיין לכל אחד מהI המקום המכובד שלהן בפנתיאון האנושי) אירוטיקה תהיה תמיד קצת יותר מרומזת, משאירה מקום לדימיון ולא משתמשת בביטויים בוטים (כוס, זיין, תחת, אתה יודע..., לדעתי גם "בותקה באבחה מהירה" או מה שזה היה הוא לא ביטוי ארוטי לדעתי). אז קודם כל הדמיון, שגם כאשר אני מתאר מגע בין אברי מין, אני לא ממש מתאר אותם אלא מרמז ומשאיר לך לבחור את התמונה מתוך המאגר הפרטי שלך. מה שעוד אני מאוד לא אוהב, ורוב הסיפורים ברשת לוקים בהם, זה ההיענות הנילהבת של הנשים המתוארות - שהן תמיד סופר סקסיות - לגברים, כשלא מתוארת סיבה מספיקה לך, כמו תיאור הגבר, האווירה וכ"ו. כמו גם ההיענות הנילהבת שלהן למין בשלשות ויותר, לחדירות אנאליות ולבליעת זרע, דברים שאין לי בעיה איתם כאשר הם נעשים מאהבת הדבר, אבל אני חושב שמעט נשים נלהבות לעשות אותם, בטח עם זרים... גם לי יש סיפורים בהן נשים זרות לחלוטין מסקסקות עם גבר זר, אבל אני משתדל ליצור סיטואציה אמינה משהו (בכל זאת זה פנטסיה). השאיפה שלי, בגדול, היא לדבר לנשים, לנגוע במה שעושה להן, אבל בסופו של דבר כבר למדתי שקשה לקלוע לטעמם של רבים...

אטיוד5

Active member
כלומר, שאני אבין ...

באופן כללי אני מסכים עם דבריך, אלא שהדוגמא שהבאת בפנינו אינה עונה לדעתי להגדרות הנכונות שהזכרת. לשיטתי, אירוטיקה מתרכזת יותר באווירה וברגשות ואילו פורנוגראפיה מתעסקת יותר באברים, בגופות. ובסיפור המצוין שלך, דובקה, מתוארים שניהם, גם האווירה וגם הגופות. עד דק. כלומר, מצאתי בסיפור שלך שילוב של שניהם. " ... אברו הדרוך מגשש בהתרגשות אל אחורי המתוחים... חץ שלוח מפלס את דרכו בכוח בין רקמות לחות... ממלא את גופי...ירכיים מוצקים נצמדים לאחורי...שידחוף שידחוף, עוד...נעוץ בתוכי...אברו המרוגש והמתוח המשיך לקפץ..דש וכותש בי...ואני מרגישה אותו מתיז בתוכי" כל זה רק מרומז???? אני חשבתי שזה פורנוגראפי (וגם אירוטי) לעילא. אפשר אולי לקבל את דעת המסובים בעיניין הזה? רק אני חושב שזה פורנוגראפי? רק בגלל שלא נאמרו המילים זין וכוס? וכל זה יותר ארוטי ופחות פורנוגראפי מאשר "בותקה באיבחה מהירה" ? יוצא ש "אברו פילח את ריקמותי הלחות" זאת אירוטיקה ו"זיין את הכוס הנוטף שלי" זאת פורנוגראפיה. האמנם?

piter pan

New member
ענת הגדולהההה - איפה את ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פריצות בפורום תמיכה ??????????????????????????

פיט פיט

כל אחד והתמיכה שלה הוא נזקק... אין אפליות.

Amir33

New member
רצית התיחסות?

סיפור נחמד, נכתב בטוב טעם, ובקרמה טובה. יותר מזה באמת לא מעניין אותי, ובכלל אם אתה אוהב את מה שאתה קורא - יופי לך אם לא - הפסק לקרא! ומה זה חשוב אם מדובר בפורנוגראפיה או ארוטיקה או שניהם יחד או יותר בפורנוגראפיה ופחות ארוטיקה או יותר ארוטיקה ופחות בפורנוגראפיה אל תסתכל בקנקן אם הוא לא מתאים!!!

אטיוד5

Active member
לא הבנת בכלל

כתבתי שהסיפור התאים לי. כתבתי שהסיפור כתוב מצוין. ממש לא חשוב לי אם זה ארוטיקה או פורנוגרפיה או שניהם. אבל חשוב לי שיקראו לילד בשמו. מפריע לי שהכותב אמר שהוא כותב ארוטיקה ולא פורנוגראפיה בעוד שהסיפור שהוא הביא בתור דוגמא לכתיבתו פורנוגרפי (וגם אירוטי) למיטב שיפוטי. נראה לי מתחסד, (באנדרסטייטמנט), לאמר "אני רק אירוטיקה" ואח"כ לכתוב על פילוח הרקמות הלחות. ומכיון שלא הבנת, גם לא התייחסת לשאלה שלי - האם הסיפור שלו פורנוגרפי לדעתך?

piter pan

New member
אתם קורעים אותי מצחוק ../images/Emo6.gif - תגידו

אין לכם על מה להתווכח

dovk

New member
דווקא אני שמח לפתח את הנושא

כן, ההבדל מבחינתי בין אירוטיקה לפורנוגרפיה כולל גם את ההתרחקות מהכוס והזין, וגם מהמילה "פילח", שאינה קיימת בטסט שלי, אני כתבתי "מפלס" ואני רואה הבדל. לא הכל חייב להיות מרומז ואני לא מתנשא, אני פשוט כותב מה שאני אוהב לקרוא ומקווה שימצא חן בעיני אחרים. כמו שאמרתי, אני משתדל להיות קצת ריאליסטי, ולכן אני מוסיף פרטים שברוב הסיפורים לא תמצא, ונותן לנשים להכתיב את הקצב, ולא לגברים, האמת? מתוך תקווה שהחומר שלי ידבר לנשים...

למעלה