משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי זוכר את הדמות??
D D amaged R oses New member 9/9/07 #3 מה היא קשורה לפמ"א?!?!?!../images/Emo46.gif ומה היא וואנבי אד!!! יאללה יאללה!
D D amaged R oses New member 9/9/07 #8 באמת? לא דומה בגרוש../images/Emo6.gif לא שמתי לב גם על הבגדים~ חוצמזה אני לא מבדילה בשיט בשוטרים.. ובכללי אני גרועה בשמות.
באמת? לא דומה בגרוש../images/Emo6.gif לא שמתי לב גם על הבגדים~ חוצמזה אני לא מבדילה בשיט בשוטרים.. ובכללי אני גרועה בשמות.
D D amaged R oses New member 9/9/07 #10 שאני אבין... יש בעיה עם גמדים? ואני לא שכחתי~ לא שמתי לב]; ביגלל הכפפה ישר חשבתי על אד.
S sutul New member 9/9/07 #11 אני אוהב קומפקטיות לאד היתה כפפה לבנה והוא לא היה צריך מאגל כדי לבצע שינוי אלכימי לרוי היתה כפפה מחומר מיוחד עם מעגל עליה
אני אוהב קומפקטיות לאד היתה כפפה לבנה והוא לא היה צריך מאגל כדי לבצע שינוי אלכימי לרוי היתה כפפה מחומר מיוחד עם מעגל עליה
D D amaged R oses New member 9/9/07 #14 ../images/Emo31.gif!!!! ואני מקווה שלא באמת ראית את זה מדובב... דיבוב ~מקיאה~ הקרב הכי הכי...... אני חושבת שהקרב של גאארה ונארוטו, או קימימארו, לי וגאארה.
../images/Emo31.gif!!!! ואני מקווה שלא באמת ראית את זה מדובב... דיבוב ~מקיאה~ הקרב הכי הכי...... אני חושבת שהקרב של גאארה ונארוטו, או קימימארו, לי וגאארה.
D D amaged R oses New member 9/9/07 #16 קצקה קצקה?......... WHO? אני דיי קרוב לאיפה שכולם עכשיו בשיפודן. על מה אתה מדבר?