משעמם לי!

ANITA15

New member
משעמם לי!

טוב, מרוב שיעמום החלטתי לעשות דבר קצת משונה. אני יודעת שזה יכול להישמע דבילי ומטופש אבל עדיף שקודם תקראו ואחרי זה תחליטו איך להגיב: לאחרונה המון ילדים שאני מכירה אומרים שכל מי שמעריץ את מייקל הוא סתם חנון ומכוער (הם לא התכוונו אליי) ואני יודעת שאלה סתם סטיגמות דפוקות ומפגרות שלא יודעת מאיפה צצו אבל בכל זאת החלטתי לעשות מין סקר על המראה שלכם (לא חייבים להשתתף). אני רוצה שכל אחד יתאר לי את המראה שלו (לא לשקר, אני סומכת עליכם כי בדר"כ אתם אמינים מאוד) ואם רוצה אפילו יכול לשים תמונה. (לדניאל, אל תתרגז! הרי אמרת שאפשר לפעמים להביא דברים שלא ממש קשורים למייקל). בקיצור, ככה אני אוכל להוכיח למטומטמים האלה שהם סתם מפגרים ואי אפשר להדביק ככה סטיגמות על מעריצים. טוב, זה דבילי אל אני מקווה שתגיבו, תשתתפו ותשפיעו

Marty McFly

New member
אין בעיה...

אני מאוד רוצה שזה ייעשה... אני כבר שמתי תמונה שלי פה... לא הכי טובה, אבל תמונה...

ANITA15

New member
יש!!!!!!!!!!!!! לפחות מישהו מגיב

אז אם כבר שמת תמונה לא אכפת לך לשים עוד פעם, נכון? שים בבקשה

Marty McFly

New member
כן, אין בעיה...

אבל לא תמונה משהו... אני אסרוק אותה שוב, ואשים... אם לא אכפת לך... אם יש לך איי סי קיו, אני מוכן לשלוח את זאתי בינתיים... אבל רק עוד כמה דקות, שאני אחזור לבית של אמא שלי...

ANITA15

New member
כן יש לי אבל הוא קצת דפוק

תנסי לשלוח ל bulo4nik.netvision.net.il

שומעת MJ

New member
hold that...

לפני שאני שולחת אני צריכה שתבטיחי לי, שמה שאני שולחת לך, את לא שמה בפורום בשום פנים ואופן!!! אוקיי? מבטיחה?

Marty McFly

New member
אם אני לא טועה...

תמונה שלך?? עד כדי כך מתביישת?

שומעת MJ

New member
לא, לא תמונה שלי...

זה משהו שהכנתי, ויקבלו את זה רק מי שאני סומכת עליו...

ANITA15

New member
מבטיחה!!!!!!!

אבל קודם אני צריכה לקבל את זה. בדיוק עכשיו אני מוחקת 80 הודעות מיותרות של איזה עיתון חדשות דפוק מהאינטרנט אז אני מקווה שזה יגיע בקרוב

שומעת MJ

New member
there is a problem

אני לא יכולה לשלוח לך... אולי מפני שאין @ בכתובת שנתת, את בטוחה שזה הכתובת?

שומעת MJ

New member
טוב נו, לא משנה...

אני ישים בכל מקרה את זה כאן, אז תתכוננו להודעה חדשה...

ANITA15

New member
אני מחכה שזה יתקבל

את יכולה להביא לי לפחות רמז למה זה?

שומעת MJ

New member
שמתי, אינעל התפוז האלו!

יש לי שתי שמות: i love MJ ו- ושומעת MJ אז שלא תלבלבי, לא יודעת מה קרה, אבל זה רושם לי פעם בשם הזה ופעם בשם הזה

ANITA15

New member
אתה גר לבד???

אין לי אייסיקיו אבלאני מבטיחה שעוד מעט יהיה. אני אוריד מהאינטרנט. איפה אפשר להוריד???

למעלה