משעמם לי אוף....
א אליאור ריגבי New member 5/3/05 #2 אני חולה..../images/Emo10.gif לא מריח. קר לי בכל הגוף. לא יוצא מהבית. לא עושה שיעורי נהיגה. לא עושה אירועי היום. בקושי זז. יש פה רופא במקרה?
אני חולה..../images/Emo10.gif לא מריח. קר לי בכל הגוף. לא יוצא מהבית. לא עושה שיעורי נהיגה. לא עושה אירועי היום. בקושי זז. יש פה רופא במקרה?
ק קיבוצניקיית New member 5/3/05 #4 אני צריכה עזרה אם אני כבר פה אני צריכה מקום אם יש באיזור רמות של קורסים או חוגים? מתחיל לי להיות ממש משעמם פה בי-ם אני לא מכירה אף אחד...
אני צריכה עזרה אם אני כבר פה אני צריכה מקום אם יש באיזור רמות של קורסים או חוגים? מתחיל לי להיות ממש משעמם פה בי-ם אני לא מכירה אף אחד...
ב במבה000 New member 5/3/05 #8 אולי בעיר שלך יש ? אני בקושי הולכת רגלי צולעת כולם יוצאים ואני בבית וגם קצת משעמם אבל יש עיר שאני גולשת נקראת אי סי טי ואחלה שם ומעבירה לי תשעמום.....
אולי בעיר שלך יש ? אני בקושי הולכת רגלי צולעת כולם יוצאים ואני בבית וגם קצת משעמם אבל יש עיר שאני גולשת נקראת אי סי טי ואחלה שם ומעבירה לי תשעמום.....
L LuNaL New member 5/3/05 #5 גמ'ני מצטרפת לשירשור השיעמום... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף משעמממממממםםםםםםםםםםםםםםםםםם ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אתם מבינים עד כמה
גמ'ני מצטרפת לשירשור השיעמום... אוףףףףףףףףףףףףףףףףף משעמממממממםםםםםםםםםםםםםםםםםם ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אתם מבינים עד כמה
ק קיבוצניקיית New member 5/3/05 #10 לכולם נזכרו מאוחר?!? הייתי מזמינה את כוווווולם לארוחת ערב! פעם הבאה שמשעמם להזכר יותר מוקדם! ברור? בלבלונת מצאת עבודה?
לכולם נזכרו מאוחר?!? הייתי מזמינה את כוווווולם לארוחת ערב! פעם הבאה שמשעמם להזכר יותר מוקדם! ברור? בלבלונת מצאת עבודה?
T tribe spirit New member 6/3/05 #12 מממ...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif ירושלים היא עיר בהחלט משעממת.לי דווקא היה מעניין,אבל לא הייתי ביער.עכשיו משעמם לי.
מממ...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif ירושלים היא עיר בהחלט משעממת.לי דווקא היה מעניין,אבל לא הייתי ביער.עכשיו משעמם לי.
L LuNaL New member 6/3/05 #13 אני לא חושבת שהבעיה היא בעיר אלא בנו.... אחרת איך אתם מסבירים את העובדה שמרכז העיר מלא בסופ"ש?? נק' למחשבה, לפחות לי...............
אני לא חושבת שהבעיה היא בעיר אלא בנו.... אחרת איך אתם מסבירים את העובדה שמרכז העיר מלא בסופ"ש?? נק' למחשבה, לפחות לי...............
ב בלבלונת New member 6/3/05 #16 יש אולי 5 מקומות ששווה ללכת אליהם, ואחרי חרישה אינטנסיבית מיציתי את כולם
L LuNaL New member 6/3/05 #17 אז את טוענת שהבעיה בעיר?? לא יודעת, נראה לי שתמיד אפשר למצוא מקום חדש ללכת אליו,אפילו המקום שפעם חשבת שהוא מ'זה לא שווה יכול להתגלות כאחלה מקום. לא חושבת?
אז את טוענת שהבעיה בעיר?? לא יודעת, נראה לי שתמיד אפשר למצוא מקום חדש ללכת אליו,אפילו המקום שפעם חשבת שהוא מ'זה לא שווה יכול להתגלות כאחלה מקום. לא חושבת?
ב בלבלונת New member 7/3/05 #18 ניסיתי לא פעם בגילי ה"בעייתי" אין יותר מדי מקומות ללכת אליהם ובכלל העיר די מדכאת
L LuNaL New member 7/3/05 #20 אז בואי נקים את מועדון משועממי ירושלים.. בר פתוח וחופשי כל הלילה, משחקי שולחן,מלחמת כריות יש לך רעיון לאטרקציות נוספות??
אז בואי נקים את מועדון משועממי ירושלים.. בר פתוח וחופשי כל הלילה, משחקי שולחן,מלחמת כריות יש לך רעיון לאטרקציות נוספות??