משעמם לי...

משעמם לי... ../images/Emo57.gif

ברוח עולמות (מי בא?) הבה נעשה גם אנחנו שרשור פילקים גדול ויפה. אפשר לכתוב על כל דבר...

ואחד שלי... ../images/Emo57.gif

וכבר שילמתי ת'אגרה (לפי "תמיד עולה המנגינה". בגרסה של האחיות פיק, כמובן) ממודעות ופרסומות ומשבצות שידור תפוסות ובעיקר ערוץ שלוש מהמורדים והיפים הצעירים, האמיצים שכבר עושים לי חור בראש מפרחות שמקרצצות ותקצירים הן מריצות כי כבר העם רגלו נוקעה ואני כמעט מקיאהההההה די נמאס די נמאס די נמאס! די נמאס די נמאס די נמאס לי כבר! די נמאס! די נמאס! די נמאס! די נמאס! נמאס! נמאס! מהפיצה בשכונה והחברת עיצוב אופנה וגם מיקב או אולפן מקטנטנות וספרדית או סתם just no עברית תקנית ומבלונדיני מפונפן מכל מה שלא אנימה עם שחקנית ראשית סתומה ואם כבר יש לזה קהל אז המצב ממש אומלל די נמאס די נמאס די נמאס! די נמאס די נמאס די נמאס לי כבר! די נמאס! די נמאס! די נמאס! די נמאס! נמאס! נמאס!

../images/Emo57.gif

יבשושיים כצנימים ללא חמאה, זה מה שאתם! לפי יונתן הקטן: פורום די יבשושי זה לא ממש עניין אישי מכוערת, מכוער פשוט תגיבו כבר!

GalBatz

New member
המ.

הייתי כותבת משהו נחמד, אבל אני טובה בזה בערך כמו קרפד, אבל כדי שהשרשור המגניב לא ימות - אני אכתוב רק כדי להפגין נוכחות. כי באמת די יבש פה לאחרונה אבל כל מה שאני יכולה לעשות זה לכתוב שיר חסר-מנגינה. אז זוהי תרומתי הלא שימושית ולמקרה שלא ידעתם - זאת חיפושית.

Gizmo16

New member
לכי תגיבי בפורום מיץ תפוזים!../images/Emo28.gif

לתחרות שהפורום שלנו משתתף בה
ואני באה כנראה רק למיווווווזיקל

Lotus floweR

New member
אני לא מאמינה שעברתי להיידפארק..../images/Emo6.gif

מידיי פעם נופלת גם עליי הנוסטלגיה. הפורום הזה לא עוזב את הפייבוריטס.. אתם בטח בקושי זוכרים אותי. אבל פגשתי את אורה ואת אור (וגם נדמה היה לי לרגע שראיתי את קסם מרחוק.) במפגש קוספליי.

Gizmo16

New member
יאפ, הייתי שם../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

הרבה מאיתנו היינו
ואני מכירה את זה... שהפורום לא עוזב את המועדפים... זה נוראי

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif אבל אני לא שמתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אותו במועדפים אף פעם פשוט זוכרים 666

Gizmo16

New member
פריק../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

סתם, אבל איך אתה נכנס אז? כאילו... אתה צריך להיות בפורום כלשהו ואז לשנות את המספר ל-666.... אז לאיזה פורום אתה נכנס?
אוף, חייבים שעוד אנשים יצביעו!

De-Panther

New member
אני נכנס לכאן אבל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני לא נכנס דרך המועדפים זה או שאני מתחיל לכתוב את הכתובת של הפורום(ובהשלמה אוטומטית הזו של האקספלורר זה נותן לי את הפורום) או שדרך איזשהו דפבית שהכנתי לעצמי שעולה כל פעם שאני מפעיל את המחשב

De-Panther

New member
כן נו יש שם דברים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שאני משתמש בהם לפעמים למשל כתובת לכמה חשבונות מייל או לאתר של הבנק שלי וכלמיני דברים של הבלוג שלי או סתם כמה שטויות אחרות

Jelly Beans

New member
ממ... ../images/Emo60.gif

כדי שלא תרגישי מיובשת אכתוב לך חמשיר ואקלע סל לרשת איזה יום יפה מרנין ונהדר מתי כבר יגיע היום של מחר? ציפור חירבנה פה לשלשת נו, מה?

Lotus floweR

New member
קסם לבשה תכלת..

אורן, היית שם? בעצם..אולי מישהו אמר לי שאתה שם. מס' שלוש הייתה שם..אני לאח ושבת שאני זוכרת אותך. שינית ניקניים? אני הייתי אממ....האמת קשה לתאר. לבשתי חצאית מעטפת שחורה והיה לי שחור כזה בעיניים ושיער אדום בקוקו. ויכול להיות שנראתי מקפצת מעל לצלליות של אנשים עם מבט מטומטם כאילו אני חלק ממשחק מחשב ומטרתי היחידה היא לא לדרוך על צלליות.

למעלה