משעמם לי

מוכרחה בדיחה ../images/Emo6.gif

למסיבה סלונית בתל אביב מגיעים זוג ונכנסים לחדר. הבוחרה רוצה לשחרר נפיחה, היא תופסת לה פינה בקצה החדר ומשחררת באיטיות. משה ידידה הטוב קולט אותה,היא מבחינה כי הוא מעוות את פניו. היא מגיעה אליו במהירות ובאלגנטיות ואומרת לו " משה שיישאר בינינו אהה..."
משה בורח ממנה ואומר: " מה שישאר בינינו, שיתפזר..."

משעמם לי ../images/Emo4.gif

כמה אפשר לסדר את הבית? לשטוף כלים? להפעיל מכונה ולתלות כביסה? לשחק עם מזל? לחפש מה עוד אפשר לשנות בבית כשהוא בסך הכל בגודל של 48 מ"מ???? אוףףףףףףףףף משעמם לי???????????????

mars4

New member
../images/Emo4.gif 48 מ"מ ... ואוו זה באמת קטן...

אחד בא לאישתו ואומר לה "עם עוד ס"מ הייתי מלך" "ועם פחות ס"מ היתה מלכה" היא עונה.

maof

New member
אז אני רוצה להבין../images/Emo12.gif

הגודל כן קובע
מעוף

mars4

New member
החיים וכמה עובדות ביולוגיות

הכריחו אותי לאמץ את התיזה שהטכניקה עדיפה על הגודל....את התיאוריה ההפוכה אין לי צ'אנס ליישם , לא בגילגול הנוכחי לפחות.

Netta79

New member
מצטערת לאכזב ...

טכניקה זה אחלה מה שנקרא " תנאי הכרחי , אך לא מספיק " לא נורא , אופי טוב יוכל לחפות ...
~נטע

Netta79

New member
../images/Emo6.gif

שיפור נימוסים זו המלצה גם לאלה עם הגדול ... ולהתחבא? מה פתאום ... לא חייבים להיות הכי טובים בכל דבר you know ...
* אני לא מאמינה שאני כותבת על זה !!! (נזיפה חמורה) ואני חוזרת להיות נטע החמודה והטובה

Netta79

New member
נו טלה ... זה היה בצחוק!

הנה , לא מצחיקה ... נו , מה אפשר לעשות

בית קטן הוא בכל זאת בית...

גם לי בקרוב יהיה משהו בסדר הגודל הזה , וגם אני די חוששת , לאחר שהורגלתי ב114מ"מ + מרפסת גדולה. אבל אני אסדר אותו הכי נחמד שאפשר. ונקרא לו "בית" לכל דבר... אז תסתכלי על חצי הכוס המלאה...יותר קל לנקות בית קטן יותר....

גם אני הגעתי לכאן מבית של 100 מ"ר

עם גינה גדולה ועוד צ'ופרים. היום יש לי בעיקר גינה גדולה, ובית קטן כצ'ופר

תבדקי מתחת למיטה

יש לך שם עוד חצי שעה של עבודה.
לא חסרות לך תחתונים במגירה? כי ראיתי את מזל מכרסמת חוטיני

למעלה