שיבולת אני פשוט חולה עליך!!!!!
י יפה ושמנה זה מה יש New member 12/5/10 #159 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיבולת המציצנית
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #11 מזל טוב לדעתי, אמא מאובחנת זה נורא. ואבא מיושן וחנון.. ילד אומלל כלכך.
ש שוהמאמי18 New member 12/5/10 #12 קוראים לך דן? אז שבי בצד. סתם להשכלה שלך- אמורים לכתוב אחרי השאלה/החובה, במה את בחרת, כדי שהמשחק ימשיך, הבנת גאון?
קוראים לך דן? אז שבי בצד. סתם להשכלה שלך- אמורים לכתוב אחרי השאלה/החובה, במה את בחרת, כדי שהמשחק ימשיך, הבנת גאון?
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #13 טוב~~ חובה עליך להביא לי תשם שלך בפייס. אמת/tapuzforum/images/Emo3.gif
ש שיבולת נרד New member 12/5/10 #15 פסולה. יש חוקים במשחק הזה /tapuzforum/images/Emo46.gif. אגב, אתמול שיחקתי בעולם החרדי, מישו ביקש שאני יתקשר אליו.. חח מהבול. אבל אני לא הושבתי אותו בצד. תקשרתי. אמרתי שלום. ניתקתי.
פסולה. יש חוקים במשחק הזה /tapuzforum/images/Emo46.gif. אגב, אתמול שיחקתי בעולם החרדי, מישו ביקש שאני יתקשר אליו.. חח מהבול. אבל אני לא הושבתי אותו בצד. תקשרתי. אמרתי שלום. ניתקתי.
D danravia New member 12/5/10 #20 שיחקתי פיפא../images/Emo122.gif חובה עליך להעיר אותי מחר ב6 וחצי חובה