אני עדין לא הבנתי איפה הבדיחה
L license2kill 007 New member 1/7/02 #22 אני רואה שאתם עדיין בשלבי הכחשה... פשוט אין לכם את זה אנשים! תפרשו בשיא... ועכשיו ברצינות: אל תפרשו. אתם עוד בסדר. מה שכאן הגישה האסטרטגית שלכם להוצאת צליל של שמחה מאנשים, קצת לקויה בחסר באיזור המכני שלה... אמליץ על שיטת F16... היא באה כמו אוירון...
אני רואה שאתם עדיין בשלבי הכחשה... פשוט אין לכם את זה אנשים! תפרשו בשיא... ועכשיו ברצינות: אל תפרשו. אתם עוד בסדר. מה שכאן הגישה האסטרטגית שלכם להוצאת צליל של שמחה מאנשים, קצת לקויה בחסר באיזור המכני שלה... אמליץ על שיטת F16... היא באה כמו אוירון...
L license2kill 007 New member 1/7/02 #25 לא. זה כמו התנ"ך: יש לזה כמה וכמה פירושים... (בעיקר כשזה בא ממפוצלת אישיות כמוני.)
K keren007 New member 1/7/02 #30 זה פסיכיאטר שאני ועוד אחת פה (קיציס המושלם) הולכות אליו, קוראים לו ד"ר עושה-ביד, מכירה? אה, ואני וביז´ו לא בדיוק נשואים.....
זה פסיכיאטר שאני ועוד אחת פה (קיציס המושלם) הולכות אליו, קוראים לו ד"ר עושה-ביד, מכירה? אה, ואני וביז´ו לא בדיוק נשואים.....
L license2kill 007 New member 1/7/02 #36 את. לדוגמא: את. אני חושבת שאת ואמא שלך צריכות לעשות את השיחה הזאת...
ל ל א ק י New member 1/7/02 #39 דיי קבר ../images/Emo70.gif מז ממזרא? וסליחא אל טאויות אקתיבא אבל אאותיות לא אובדות משום מא..