משעמם לי

משעמם לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif

רשימת כל מיני דברים שקניתי בזמן האחרון
.
מחברות לביצפר
כל המחברות הן ספירלה-גדולות. אחת מגניבה עם שמש/ירח כזו, רקע כחול וכוכבים. נראית כמו לוח שנה של קופרניקוס או משהו
כחולה כהה עם טוויטי קטן בפינה. ירוקה-צומי (נועדה לאלקטרוניקה, כי גם שנה שעברה אלקטרוניקה היתה ירוק-זוהר). מחברות אוקספורד" עם כריכה של קרטון שאמור להיראות כמו עור. אחת שחורה (מגניבה) ואחת כחולה (מגניבה גם כן). ורודה-סגולה עם חרצית לבנה עליה. של אוניל, נראית כמו משהו מה"סימס vacation", אבל חביבה. מאוד צבעונית
. עוד אחת כזו עם פרחים אחרים. סגולה כהה עם ריבוע סגול בהיר ופרפרים. סגולה בהירה עם סנופי. דוגמת-ג'ינס ומלאך מהקפלה הסיסטינית (זה שנשען על היד שלו).
דברים אחרים לביצפר
מחק עגו מוזר מחק מרובע למקרה שהמחק העגול יהיה גרוע (נבואה שהסתברה כנכונה
). עט ירוק-עם-נצנצים. עט "יוניבול" צכלץ. עט שחור דק (לבגרויות
). עיפרון 0.7 בצבע כחול (עכשיו יש לי אחד 0.5, אחד 0.7 ואחד 0.9
).
דברים שקניתי אתמל בתל אביב
(ולא, לא הייתי במפגש. לא היה לי איך להגיע מתל אביב לעזריאלי, מי שאומר "ברגל" שיעשה צעד קדימה ויחוש את... אהה... נחת מקלדתי). מחזיק מפתחות קאוואי של האנימה דורהמי (אגב, בחנויות "מונסטון" יש מחזיקי מפתחות של סיילור מון ועוד כמה תכשיטים עם תמונות מנגה מאגניבות של קארדקפרטור סאקורה ועוד כמה דברים. מחזיקי המפתחות של סיילור מון, לדעתי, מכוערים והתכשיטים יקרים מדי בשביל העובדה שהם עשויים מעיסת נייר >_<). ספר תווים של שירים של דיסני, לשנת-לימודי-האורגן הממשמשת ובאה. מגזין בשם "anime inside". יש להשיג בחנות ירחונים (אפשר לקנות שם את לופין?
) בדיזינגוף סנטר ומי שקונה" שיביא למפגש הבא שאני באה אליו בבקשה ^^; נעלי אול-סטאר נמוכות (לא הנורמליות שיש לכולם, כאילו, חצאיות) בצבע צכלץ. הייתי עם שיר והשיחה התנהלה בערך ככה: שיר: *מודדת אולסטאר שחורות בגובה-כמו-שיש-לכולם* אור: אולי גם אני אקנה נעליים? אבא שלי אומר שאני צריכה וכולם, אה, גם אומרים שאני צריכה. שיר: קני נעליים. אור: אבל אני לא רוצה להיות אופנתית ולקנות אולסטאר. יש את זה לכולם. אם אני קונה, אני קונה את הנמוכות, כי אף אחד לא הולך עם זה *מודדת את הנמוכות*. בטוחה שאף אחד לא הולך עם זה? שיר: כן >_<. אור: *קונה אותן ונשארת לא אונתית ומאגניבה
*. מממממ.... נראה לי שזהו, אלא אם כן מחשיבים שני בקבוקי מים וכוס אייס-קפה. שיר, אגב, עוד לא אכלתי את הג'לי ^^;
דברים שעשיתי לאחרונה:
התמכרתי ל"נארוטו". לא קשות אבל, אה, קלות. סאסוקה מדהייייים *_*. הרבה מדי שיעורי בית במתמטיקה. התעוררתי בארבע בבוקר וחזרתי לישון אחרי בערך שעה. את הדולי הזו
. התחלתי את "שר הטבעות-שני הצריחים" (בחלק שבו אראגורן-טאצ'י אצל המלך בהיכל הזהב כבר, אם אתם מתענינים). אכלתי בKFC (יש סניף חדש בתל אביב!).
דברים לעשות:
לסיים שיעורי-בית-במתמטיקה (השטן!!!). להוריד את מאטאנטיי לוקי ראגנארוק, פרק 18 ואת פרקים 25-28 של נארוטו. להכין דולי של מחזיק המפתחות החדש שלי (שעומד בדיוק בפוזה של אחד מבייסי ה"מלודי" של אנג'י-צ'אן, וגם נראה אותו הדבר מאחר והבייס מבוסס על תמונות מדורהמי). ללמוד לנגן כמו שצריך את a dearm is a wish your heart makes מספר התווים החדש. אני לא טובה בזה, אבל התאמנתי קצת היום ויוצא בסדר. לסיים את הציור של האלה ההודית (כבר יש לה חמש מתוך שש ידיים וראש. הבעיה היא שאין שום דבר חוץ מזה). לסרוק את שאר הציורים בתיקייה (התחלתי כבר, אבל יש לי סורק רק אצל אבא וגם שם זה לוקח הרבה זמן >_<). לפחד מהגדנ"ע (הם רוצים לתת ~לי~ נשק חם? ואחרי זה עוד אומרים ש"לא ניתן היה למנוע את התאונה"). ללמוד עוד קצת לתעבורה (מתחילים ביום שלישי). ללכת לישון, לעזאזל, כבר שתים עשרה בלילה! זהו, נראה לי
. אם למישהו יש תגובות, דברים מענינים שהוא עשה לכתוב פה, המלצות לאופן דפיקת הראש בקיר (כפי שאמרתי לאבא שלי היום: "בפינה השמאלית העליונה זה עושה 'בום' ובימנית התחתונה זה עושה 'בים'") וכאלה, ובכן, זה מה שקורה כשמשעמם לי

הדולי ששכחתי >_< ../images/Emo57.gif

אגב, ראיתי איזה תכשיט או משהו עם התמונה שלה בבגד אחר במונסטון.

oO yUvAl Oo

New member
נראה לי....../images/Emo41.gif

שכבר ראיתי אותה... פרסמת אותה בפורום דוליז, נכון?

oO yUvAl Oo

New member
וואי!../images/Emo41.gif

ספר תווים של דיסני!
אני כבר יודעת את רוב השירים, אבל בטוח 50% לא נכון...
את קונה יותר מדיי דברים לבי"ס.... @___@ מי צריך מחברות וספרים וכל הקישקושים האלו? כל השנה חייתי רק על דפדפת וכל הדפים הצטברו לי במשך השנה בתוך התיק. מה שמזכיר לי שעדיין לא הוצאתי את הדברים מהשנה שעברה מהתיק... וגם לא מהמדף.... תתחדשי על הנעליים! ^_^ צחלץ זה תמיד טוב. במיוחד כשזה בא בצורה של לק בוהק. *קוצצת את האצבעות*

PopPy

New member
קרעת אותי בהודעה הזו../images/Emo6.gif

אני גם עשיתי כבר את הקניות שלי לבצפר. שלב א': אופיס דיפו לפני שבוע. קניתי שם קלמר חדש (רציתי תיק חדש - התאהבתי בתיק האדום של רנואר אבל נו.. את התיק הקודם קניתי שנה שעברה ^^;), אורגינייזר חמוד של ליוויס כי הקודם בהלם קרב- כל מקום פנוי בו מקושקש כולל הכריכות הפנימיות והחיצוניות והוא נראה כבר זוועה (50 שקל. מניאקים. שנה שעברה קניתי יומן ליוויס כמעט זהה ב-30), דפדפות, קלסרים שקופים (היו קלסרים אחרים ממש יפים אבל וויתרתי כי הקלסרים הרגילים ממש כבדים ואין לי כח לסחוב עוד, אז לקחתי קלסרים שהם כמו הקלסרים הרגילים אבל עם עטיפה יותר רכה ושקופה-מקוקוות שכזו) וזהו בערך. אולי עוד כמה דברים קטנים ולא משמעותיים. כל שאר הדברים - עטים (אני מכורה לפילוט הפשוטים הדקים והחמודים), עטי-עפרון (אין כמו סופר גריפ
), טיפקסים, שקיות שקופות ומחברות (דורשים אצלנו או מחברות קשיחות או ספירלה, ואני לא מסוגלת לכתוב עם ספירלה והדפים תמיד נקרעים לי אז והמבחר היה בין שני סוגים - של IQ ושל מחברת. של מחברת יותר יפים והיו לי כאלה שנה שעברה אבל של IQ חצי מחיר, וכל מחברת כזו עולה בערך 12 שקל ^^;) הזמנתי דרך איזה בעל של חברה של אמא שלי מהעבודה או משהו כזה שעובד בסיטונאות, אז אמא שלי הזמינה סטוקים של עטים וטיפקסים וכל מיני כאלה. מה אני אמורה לעשות עם 7 טיפקסים ו12 עטים שחורים? o-0 אני נוטה לאבד עטים, אני מודה, אבל אני גומרת על מקסימום חמישה כאלה בשנה! אה וול, אני מניחה שגמרתי עם קניות לפחות של עטים עד י"ב
.

או, התחדשי... ../images/Emo57.gif

ובקשר לעטים: תמיד תוכלי לחלק אותם לאנשים אם הסתבר ששכחתי שיש להם יומולדת
...

Me 4eVer

New member
ננננדדדפפפפפקקקתתת..../images/Emo3.gif

לי יש אולסטאר נמוכות! כחולות! עם שרוכים בכתום וירוק, שחלקם על היד של נדב (אלא אם כן הם נקרעו לו ואז הוא הבטיח לי סיפור-תירוץ) וחלקם כנראה בפחים של שניש ומאיע..
אה.. והיום קניתי עוד אולסטאר! חדשות! גבוהות כמו שיש לכולם! וכתתתתתוווממממווווותתתתת..
ואני שוקלת ברצינות לתלות אותן על הקיר! הן פשוט מושלמות!!!! ותתחדשי על הכל!

Me 4eVer

New member
והשלמות בהתגלמותן..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כל הרואה דבר כזה בחנות הקרובה לביתו---- שיתקשר.. שיגיד משהו..!

Jelly Beans

New member
לי יש בשחור ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

שניה אחרי שקניתי אולסטאר שחורות מידה 38 (גדלתי מידה!
) מישהי נכנסה ובקשה למדוד אולסטאר שחורות מידה 38 זה היה משעשע
והיו כל הצבעים ^_^

*קליאו*

New member
יהה..../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

אכן מושלמות. אולסטאר זה דבר כ"כ מאאגניב, רק שזה כ"כ לאאא מתאים לי.
אני נראית כ"כ עקומה ודחלילית
(יש לי בארון כחולות מידה 32, אדומות מידה 34 ושחורות מידה 36. אני 37
)(פעם הייתי הולכת רק עם אולסטאר, מכנסיים שחורים קצרים *מאוד* וחולצות טריקו שחורות עד הברכיים
) אני מתגעגעת לנעליים השחורות שאיבדתי באילת
(למה תמיד בטיולים/מחנות אני מאבדת את פרטי הליבוש שאני הכי אוהבת?!
) ואור, זה היה מרתק

Me 4eVer

New member
לחפש לך אותן?../images/Emo3.gif

גם אצלי זה ככה.. והכי גרוע היה כשנסעתי לטורקיה.. ורגע אחד היה לי תיק הכי יפה בעולם עם דיסקמן וכל הדיסקים האהובים עלי- ורגע אחרי זה לא.

גם לי.. התחדשי ../images/Emo13.gif לנו כבר יש ספר

של דיסני של תווים. האחיות שלי מנגנות על פסנתר ואורגנית (לשעבר) אז לקחתי את הספר וניגנתי פעם חצי מ'עולם חדש'... היה נחמד, שכחתי. לביצפר קניתי כ10 מחברות ספירלה גדולות, חוץ ממתמטיקה שקניתי 4 נושאים גדולה. כולם בחצאי צבעים. סגול וצהוב ועוד כל מיני שילובים. מחק אחד טוב של פיילוט וחבילה של הבזול. עטי פיילוט 0.4. ודפדפות. יש עט 0.9
מתברר ש0.7 לא מספיק לאנשי העולם לקרוא את כתבו הקטן והחלש של שקד
.... תביאי לי 0.9

Jelly Beans

New member
../images/Emo41.gif חשוב!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo60.gif

שהיינו בתל אביב, ראינו את עוזי חיטמן בחנות כלי זמר בודק פסנתרים ^_^ אבל אור לא הסכימה ללכת איתי לידו ובמקרה לזמזם את "אלוהים שלי"

נכון! ../images/Emo57.gif

או שראינו מישהו שנראה מאוד כמו עוזי חיטמן. וברור שלא! היינו צריכות לזמזם את "חן"

אור..

אני...אני.. מפחדת
אגב, נכון יש לך את המחברת הזו הסגולה עם המלבן ובפנים יש פרפרים? אז יש לי יומן כזה..! תני כִיף אחות!
זה היה כיף

למעלה