משעמם לי... אז החלטתי לשרשר תמונות... תצטרפו!!!
ט טל גקסון New member 12/7/02 #4 אוףףףףףףף../images/Emo105.gif למי שיש פוטושופ..... איך אתם מצליחים להעלות את התמונות בפורום כי הוא לא תומך בזה..... בררררררררר אז הנה תמונה אחרת....לא הכנתי אותה(כפי שאתם רואים...)
אוףףףףףףף../images/Emo105.gif למי שיש פוטושופ..... איך אתם מצליחים להעלות את התמונות בפורום כי הוא לא תומך בזה..... בררררררררר אז הנה תמונה אחרת....לא הכנתי אותה(כפי שאתם רואים...)
D Dawson girl New member 12/7/02 #3 מצטערת אבל... היי טל, אין לי בכלל תמונות במחשב. בכלל!!! אז אני רק אצפה... טוב? מצטערת.... תמונה מגניבה טוב אני הולכת לקרוא את המסר.
מצטערת אבל... היי טל, אין לי בכלל תמונות במחשב. בכלל!!! אז אני רק אצפה... טוב? מצטערת.... תמונה מגניבה טוב אני הולכת לקרוא את המסר.
D Dawson girl New member 12/7/02 #9 חחחח נראה קצת כמו טיפקס! זה נראה כמו טיפקס מאשר כמו חלב.... חחח ופעם ראיתי תמונה של מישל וויליאמס עם שפם דומה. כשהיא היתה צעירה בכמה שנים.... ביי נעמי
חחחח נראה קצת כמו טיפקס! זה נראה כמו טיפקס מאשר כמו חלב.... חחח ופעם ראיתי תמונה של מישל וויליאמס עם שפם דומה. כשהיא היתה צעירה בכמה שנים.... ביי נעמי
D Dawson girl New member 12/7/02 #7 אוי.... איזה חמודים! כן כן טל קראת נכון... אבל אני שמחה שהרומן ביניהם נגמר. היה יפה אבל היה צריך להסתיים. שלחתי לך מסר ואני רעבה אז אני יורדת לאכול צהריים. בייי!
אוי.... איזה חמודים! כן כן טל קראת נכון... אבל אני שמחה שהרומן ביניהם נגמר. היה יפה אבל היה צריך להסתיים. שלחתי לך מסר ואני רעבה אז אני יורדת לאכול צהריים. בייי!