משעמם לי מאוד מאוד

Justme49

New member
משעמם לי מאוד מאוד

חחח ולא, זאת לא הודעה שלא קשורה לפורום .
אז ככה- אני רוכבת משהו כמו שנתיים, ואני מרגישה תקועה לגמרי.
החווה שאני רוכבת בה זאת חוות אינגליש- בין היתר צריכים להיות גם שיעורי קפיצות לא?
לא קפצתי כמה חודשים טובים .
אני יודעת שבין היתר האשמה נופלת עלי - אני לא התלמידה הכי קלה שיש, ואני הייתי די פחדנית. אבל כן הצלחתי להתגבר על זה..

כול שיעור מתנהל באותו אופן של טרוט- מעברים לקאנטר-מעגלים בקאנטר-שינוי כיוון בקאנטר-רכיבה בלי ארכובות וכו'.
ברור שזה כיף והכול, וגם זה חלק מאוד חשוב מהרכיבה. אבל פאקינג (סליחה על המילה) משעמם לי !!!!!!!!!
אני בן אדם שנורא קשה לו עם שגרה, ואני באמת אוהבת לקפוץ..וזה לא קורה. אין לי מושג למה, אני רואה רוכבים אחרים שכן קופצים וזה מתסכל אותי ..כאילו אני לא הרוכבת הכי טובה בתבל(וגם לא אהיה), אבל אני גם לא גרועה ברמות.

אני מרגישה שאני זורקת כסף על כלום..שיעור אחרי שיעור . לא יודעת למה, זה כאילו המדריך מתעצל לבנות קפיצה מסכנה.
חח בטח אני נשמעת מטומטמת, כי אני יודעת שרוכבים בסגנון השני לא קופצים וכמובן יש הרבה שלא, אבל זה מאוד חסר לי ואני בטוחה שיהיו כאלה שיבינו את זה. זה כיף אדיר בשבילי ואדרנלין ועושה לי הכי כיף בעולם. אני לא מבקשת לקפוץ כול שיעור , אבל שכן יהיו לי שיעורי קפיצות. כי כרגע אין בכלל והשגרה משעממת אותי , ברמות שלפעמים אני רוכבת ומתחילה לחשוב על כול דבר אחר חוץ מרכיבה.

מצטערת על החפירה, גם לא הייתי בטוחה שזה הכי מתאים לפה.

fliperit

New member
קפיצות זה לא הכל

אבל אם משעמם לך בשיעורים את בהחלט צריכה לדבר עם המדריך שיבנה שיעורים מעניינים יותר.

Justme49

New member
גם כתבתי שקפיצות הן לא הכול,

אבל הן בהחלט לדעתי אחד מהחלקים הכי כיפיים ברכיבה.אני גם לא יודעת מה עוד אפשר לעשות בשיעורים חוץ מקפיצות והשיעורים הרגילים שתיארתי למעלה.
אצלנו בחווה, זאת חווה שיוצאים ממנה הרבה לתחרויות של קפיצות ויש די הרבה אימוני קפיצות. המדריך שלי האמת בעיקר מדריך קפיצות . אני יודעת שאחרים ברמה שלי הוא כן עושה שיעורי קפיצות וזה סתם מתסכל ,הוא תמיד אומר לי "שיעור הבא".
אני אומנם רוכבת בחווה הזאת שנתיים אבל רכבתי בחווה אחרת גם לפני. את כול הקטע של הבסיס כמו שכתבתי, קאנטר ,טרוט ישיבה, מעברים, כול דבר בלי ארכובות אני כן עושה..אבל כמה אפשר כבר לעשות את אותו דבר ? אני לפני השיעור כבר יודעת איך הוא ייתנהל מה יהיה וסתם מעצבן
אני רוכבת פעמיים בשבוע שם שזה המון כסף ומרגיש לי בזבוז, לפחות שיעור קפיצות אחד מצידי של איקס מסכן לא יזיק .

אין לי מושג מה הקשר שלכם עם המדריך \עם התלמידים שלכם (כי אני יודעת שיש פה מדריכים)
אבל לא נעים לי ממש לדבר עם המדריך שלי או עם כול מדריך אחר פה. אוף אין לי מושג איך לתאר את הקשר עם המדריכים פה, אבל אני לא מרגישה ממש בנוח לבוא ולבקר אותו כי אנחנו לא הכי בקשר טוב

מה אני אמורה להגיד לו ? משעמם לי?
חחח יש עוד מישהו שרוכב איתי , חושב בדיוק כמוני. אבל לאף אחד מאיתנו אין אומץ להעלות את הבעיה (וטוב שלא כול מדריך פה חושב שהוא מינימום ה', כן ?)

-האמת שזאת הייתה קצת פריקת תסכול על מה שהולך פה בחווה הזאת. מצטערת :)

fliperit

New member
כן ממש ככה "משעמם לי"

את קונה מהמדיך הזה שירות, ואם השירות לא מוצא חן בעיניך אז כדאי לידע אותו על כך. את לא אמורה לדעת מה עוד אפשר לעשות, זה תפקידו של המדריך, ואם הוא מדריך טוב הוא יוכל לחשוב על תרגילים וכיווני התקדמות שיעניינו אותך

אפשרות נוספת היא לעבור חווה. בחווה שלנו, ובעוד חוות אחרות, הקשר עם התלמידים ממש ממש טוב והאווירה מדהימה.

בתור מדריכה כואב לי מאוד לשמוע אם תלמיד שלי לא נהנה בשיעורים או שמשעמם לו, ואני אנסה כל שביכולתי כדי שנמצא יחד תרגילים ומערכי שיעור שהוא יהנה מהם (אצלנו אגב אין קפיצות בכלל, והתלמידים שלי גם לא מתחרים).

kenz

New member
i too advise you to talk with your instructor

they are human too,
maybe he forgets, maybe he doens't like teaching showjumping, (and then your might want to switch instructors...)
and maybe he has his own reasons, regarding your level of riding.
you'll never know till you ask.

dixie chick

New member
אני מסכימה שתפקיד המדריך לעניין אותך

והשיעורים אמורים להיות משהו כיף ומעניין ולא משעמם וטרחה
לדעתי שווה לך לדבר איתו
אבל לקחת בחשבון שעניין וכיף זה גם משהו ששונה בין מדריך למדריך, ולכן אין אמת אבסולוטית בנושא, יש מדריכים שמאמינים בעבודה מונוטונית, יש מדריכים שמאמינים ברק לשחק, יש מדריכים שמדברים הרבה יותר מדי וכ' וכ' וכ', כמובן מדריך טוב יודע להתאים את עצמו לתלמיד אבל יש הרבה מדריכים שלא יודעים לעשות את זה.
אני יכולה לספר לך שאני פעם הייתי מאוד משועממת בשיעורים וביקשתי משהו מסויים ממדריך מסויים (זאת היתה תקופה שרכבתי מול איזה 3 מדריכים מתלמדים, וניצלתי את זה שזה מדריך מתלמד לבקש ללמוד מנברה ספציפית- החלפות רגליים והוא לקח את זה כאתגר וכיאללה בואו נעשה נסיונות ביחד) וקיבלתי שיעור על החלפות (עם סוסת בית ספר שמשום מה מישהו פעם הגדיל ראש ואימן אותה להחלפות
) וזה היה סופר מגניב, רק התלהבתי כל השיעור מזה שאשכרה קיבלתי משהו שרציתי

rafells

New member
דברי איתו..

גם אם את מתביישת, גם אם לא נעים לך, אין דרך אחרת...תציגי לו את הדברים מתוך כבוד ולא כתלונה. בלי לדבר איתו אין לך באמת דרך לדעת למה הוא לא נותן לך לקפוץ, אולי הוא לא מודע לזה שאת רוצה לקפוץ, אולי הוא חושב שאת עדיין מפחדת וזה בעצם מה שאת רוצה ואולי יש לו סיבות אחרות שאת לא ממש מעלה על דעתך. וגם אם הוא מתעצל להרים את המכשול שיחה טובה תנער אותו. לעזוב תמיד אפשר אבל סיכוי סביר שאת תתקלי במצבים כאלו גם בהמשך.
בהצלחה ואל תתביישי

למעלה