משעמם לי אז...

Chandler Rulz

New member
משעמם לי אז...

אני יבחן אותכם קצת (וחוץ מזה לפחות לא תתבעסו שענו כבר על כל השאלות ואין לכם מה לעשות) 1. "she moves like she don´t care, smooth like silk cool like air..." 2. "...P.L.A.Y.S.T.A.T.I.O.N....." 3. שיר ביוונית שהולך ככה "הופה הופה". 4. "mister play it safe, was afraid to fly..." 5. "I belive in miracles....sexy thing..." 6. "I´m sitting down here in the boring room....." 7. "no matter what the say now i´m in love......" 8. "I am human and I need to be loved...." 9. שיר הנושא מתוך "משתגעים מאהבה" 10. "if god had long hair...." 11. "....I know just ehat you sayin....." 12. שיר מתוך "איש על הירח" שמדבר בין היתר גם על פילים ופסנתרים. זהו נמאס לי!! ב ה צ ל ח ה | | | | | | בסוף המבחן צריך להביא חתימת הורים!!

inigo

New member
אז ככה....

מספר דברים שתוכל לעשות אם אתה משועמם. כנס לכאן ותקבל קצת רעיונות..... וא זה לא יספיק אז....כנס לפה . מקווה שתמצא חלק מהרעיונות שימושי. איניגו.

inigo

New member
אז ככה....

מספר דברים שתוכל לעשות אם אתה משועמם. כנס לכאן ותקבל קצת רעיונות..... וא זה לא יספיק אז....כנס לפה . מקווה שתמצא חלק מהרעיונות שימושי. איניגו.

Larry

New member
לא שכחת את "מילת הקסם"?

(למדנו ברחוב סומסום או שמא פרפר נחמד)

נירש

New member
גם אתם שמתם לב לקטע הזה?

שאנשים נכנסים ושואלים שאלות כדי "לבחון" את הפורום... אותי זה מעצבן.

Larry

New member
להתעצבן

פירושו- להאשים את עצמך על טיפשותם של אחרים. קראתי את השלט הזה איפשהוא אולי זו בעצם היתה מאפרה באיזה פאב באוקספורד...

nights

New member
וגם קצת חוש הומור...../images/Emo151.gif

לא רוצים - לא עונים בואו לא ניקח את עצמנו ברצינות גדולה מדי...

tamijul

New member
חוש הומור..זו שאלה אחת או שתיים..../images/Emo20.gif

יותר מזה..זה כבר מעצבן. תמי.

tamijul

New member
"ככל שאנשים ממעטים לחשוב..../images/Emo20.gif

כך הם מרבים לדבר.." (מונטסקייה) תמי.

למעלה