משעמם לי, אז...

flowr..

New member
משעמם לי, אז...

אני אכתוב משהו שחברה שלי שלחה לי... this cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, an cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat NOW READ IT ALL WITHOUT THE CAT

נעל

New member
שאלה

לא אמורים לגלות את הטריק אחרי שני חתולים או שלושה? זה יכול להיות מעין מבחן כזה, עד כמה הקורא שם לב בכלל למה שהוא קורא, לספור כמה חתולים לקח לו לקלוט ולתת ``ציון עירנות``. נעל ;-)

בדיחה

סתם נזכרתי בזה...חיות וכאלה.. ********** פיל אחד הלך ביער, פתאום הוא פגש פיל-פיל. שאל אותו: ``רוצה לבוא לטייל`` והפיל-פיל נעתר בשמחה. הלכו פיל ופיל-פיל ביער, ופגשו פיל-פיל-פיל. שאלו אותו- רוצה לבוא לטייל? והוא נעתר בשמחה. פיל, פיל-פיל ופיל-פיל-פיל הלכו לטייל ביער. פתאום ראו ג`ירף. שאלו אותו: ``רוצה לבוא לטייל?`` והגי`רף ענה: ``כן!``. פיל, פיל-פיל, פיל-פיל-פיל וג`ירף הלכו לטייל. פתאום פגשו ג`ירף-ג`ירף. שאלו אותו: רוצה לבוא לטייל? והוא ענה: ``כן!``. פיל, פיל-פיל, פיל-פיל-פיל, ג`ירף וג`ירף-ג`ירף הלכו לטייל. פתאום פגשו-- ג`ירף-ג`ירף-ג`ירף. שאלו אותו- רוצה לבוא לטייל? והוא ענה: ``כן!`` פיל, פיל-פיל, פיל-פיל-פיל, ג`ירף, ג`ירף-ג`ירף וג`ירף-ג`ירף-ג`ירף הלכו לטייל. (*עכשיו מגיע חלק עם ארנבות אבל אני אחסוך ממכם...*). פתאום הגיעו לבור. ג`ירף-ג`ירף-ג`ירף ניסה לקפוץ- ונפל! ג`ירף-ג`ירף ניסה לקפוץ- ונפל! ג`ירף ניסה לקפוץ- ונפל! פיל-פיל-פיל ניסה לקפוץ- ונפל! פיל-פיל ניסה לקפוץ- ונפל! פיל ניסה לקפוץ----ועבר!!! למה? כי היה לו נייק!

אה, סיפרו לי את הסדיחה הזאת בשנה שעברה

ועכשיו, כשפיתחתי יכולת למצוא מסר בכל דבר, אני חושבת- א. המסר שאנחנו לומדים כאן הוא שצריך לבוא מוכנים מהבית לכל דבר. אתה לא יכול לדעת מה יהיה. ב. מסכן הפיל- עכשיו הוא שוב צריך לחפש חברים.. ג. גלובליזציה תאגידית זה דבר נפלא!!! (אתם גם חושבים כמוני על סעיף ג?) (ועל כל הסעיפים?) עד העונג הבא, נעמה.

roey_fl17

New member
כולם מתבקשים לעמוד דקה דומיה...(על הבדיחה הקודמת)

למעלה