משעמם לי אז שאלון

גם אני למדתי את זה יאו זה כזה מעצבן

וגם למדנו שהן אותיות מפסיקות ובלהלה הלההלההל שיעמום

צתודה על התמיכה../images/Emo7.gif ערבית ../images/Emo5.gif

ועוד עם המורה המגעילה שלי!!!!

חחח סוניה כנסי

לא נורא, זה עובר מהר אני בכל כיתה ח לא עשיתי כלום, לא שיעורים, לא הקשבתי, רק ישבתי בשיעורים וניגשתי למבחנים ולהכתבות. וגם למבחנים ולהכתבות לא למדתי, קיבלתי 60 בתעודה וזה לא נכשל אז זה מה שחשוב. בכיתה ז זה גם לא כזה נורא, לומדים רק את האותיות, בכיתה ז תקשיבי כי אחרת את לא תצליחי גם 60 לקבל חחח

eveligne406

New member
ת-ת-ב-י-י-ש-י

חחח מה זה את לא יודעת איך קוראים לאמא של אנהיי??? את מעריצה אותה ולא יודעת מי יצר אותהה??? QUE HORROR!!!!!!!! והערסים הקלאסיים...חחחח אהבתיי..!!

אני מבינה שזה היה בשבילי...

יש לה שם מסובך! תמיד אני חושבת שקוראים לה אנה לא יודעת למה.. זה מתבלבל לי חחחחחחח וכן הערסים שחשים ת'צמם קלאסי... עלק קלאסי

עונה../images/Emo9.gif

שם: סוניה אוהב ת'שם שלך? אממ... כןן... כינוי של חברים:סוניושקה כינוי של המשפחה:סוניצ'קה חחח מין:נקבה שנת הולדתך:1993
שזה אומר שאתה בן..?12 ו..כמה חודשים
גובה:מאיפה לי.. משהו מטר 60 ו.. מקום מגורים:בת-ים...הערסים ה"קלאסים"... חן מבינה אותי
לאיזו עיר זה קרוב? חולון... שכנים בדם! חחח
אוהב את העיר שלך? לההההה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן.. חולון
או בצפון...חיפה או קסריה או משהו כזה... אוהב את הבית שלך? כן.. למה לא? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? או הסלון או החדר שלי.. בסלון אני רואה רבלדה בחדר שלי אני בפורום רבלדה!
מהי שפת האם שלך? רוסית... איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?עיברית.. וקצת אנגלית וספרדית גם קצת.. ומתחילה ללמוד ערבית
כמה אחים יש לך? 1 בדד איך קוראים לאחים שלך? יהודה בני כמה הם? 22 עוד מעט חבר/ה? אין...
מה שם הביצפר שלך? חשמואנים (אני חשמונאית
גאה חחח) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה..
היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לאאאאאאאאאאאאאאא צבע אהוב: אמממ מאז ומתמיד אני מתה על צהוב.. מתחברת לצבע אבל אני אוהבת את כל הצבעים חוץ מאפור! צבע שנוא:אפור אוהב את עצמך? אממ.. למה לא? אובססיבי? אם כן, למה? אמממ.. רבלדה חחח חושב שאתה בנאדם יפה? לההההה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ... אני חייבת לציין? חח טוב זה במקוםן השני- שפתיים ובכלל הפה.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. לא שולאת דברים כאלה חחחח להקה אהובה: צריך לשאול בכלל? RBDDDDDDD זמרת אהובה:אנהי זמר אהוב:כריסטיאן בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) 406 איך זה קרה? כשהורדתי את השירים של 406 איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? 406 הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? ברור... רק להסתכל.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) סלוואמה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: "אל תיתן לי ליפול לעולם" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אמממממ... זה הכרחי? אממ.. אין אין כזה!!! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אוהבת את כל השירים!!!@ כמה דיסקים יש לו?אממ אם אני לא טועה רק שלה..4 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא
מה הדיסק האהוב עליך? בייבי בלו יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כןן יש דברים ויש דברים... כן?! איך קוראים לאמא שלו?לא זוכרת.. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? טה אמוווווווווווווווווווו מי וידה!! את החיים שלי הנשמה שלי!! אני נושמת אותך אני שומעת אותך אני רואה אותך.. אהההההההההההההה האאאאאאאאאאאאאאאא אההההההההההההההההההההה האאאאאאאאאאאאאאאאאאא 5אהההההההההההההההההההההההההההההה וכו'
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אממ איתה לא ממש אני יותר מעריצה אותה.. כאילו חברה צריכה להבין אותי ואני אותה אבל היא לא מכירה אותי בכלל חחחח הולך להופעות שלו? לא
לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מישהי.. לא משנה מי גם ככה אתם לא מכירים! החבר הכי מצחיק: בתאל.. חברה אחת שלי... החבר הכי מציק: חחח אחת לא משנה.. אתם גם ככה לא מכירים! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא מכירים
החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: זה לא ממש חברה זה יותר בת דדוה אבל אני פשוט נהנת מכל דבר שאני עושה איתה.. אפילו בריבים איתה אני נהנת חחח החבר ששר הכי יפה: אממ.. אחת שקוראים לה אלמוג.. עוזר במשהו? חושק באחד מהחברים? מה אני לסבית? חחחחח בגדת בחבר? לא!!!!!! חבר בגד בך? אממ כןןןןן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם חחחח החבר האחרון שישן אצלך:אממ כל החברות בבת מיצווה שלי... החבר האחרון שישנת אצלו: אמממ... נראה לי בתאל.. המצחיקה ההיא.. חחחח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שנה שעברה ב.. גאוגרפיה.. נכשלת במבחן: אתם יודעים שלא? בחיים אל נכשלתי בשום מבחן! היית בים: לפני חודש ככה... היית בבריכה:לפני חודש וחצי ככה עישנת:לא.. לא אוהבת סיגריות.. ומי שמעשן מעריכה אותו פחות! כלומר למשל זה שפונצ'ו מעשן לא נורא אבל אם נגיד בדיוק הכרתי מישהו או איזה מישהי(ידידה יעני..) יעני מישהו שרק הכרתי זה מוריד לי בהערכה כלפיו! שתית: לא זוכרת.. השתכרת: פעם אחת לפני הרבה זמן(יעני משהו כמו.. שלוש חודשים) קנית בגדים: ביום חמישי היית מאוהב: עכשיו חחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמא
חחחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אמא
חחחחחח התנשקת: אממ.. אם הכוונה לנשיקה צרפתית לא יצא לי עדיין.. טוב בכל זאת אני כולה בת 12 WTF.. לאן יש לי למהר? עשית פירסינג: אני רוצה לעשות באף נראה לי.. התקשרת למישהו:אתמול 3 פעמיים לאותה חברה חחחח התקשרו אליך:היום אותה חברה שהתקשרתי אליה אתמול! וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? יפה מאוד! ארוך מדי! חחחח

eveligne406

New member
איי אם אנ אובסשן סייכו פריק

אני - שם:חן.. אוהב ת'שם שלך? לא...הוא קצר מידי..ומשעמם... כינוי של חברים: חן :-* כינוי של המשפחה: חן! מין: נקבה...
שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? אני לא בן! אני בת! :p גובה: אין לי שמץ... מקום מגורים: בת ים, יחד עם סוניצ'קה אחותי הקטנההה לאיזו עיר זה קרוב? אממ כל מיני..אבל הכי הככי זה חולון.. אוהב את העיר שלך? חד משמעית - לא! היית מעדיף לגור במקום אחר? אוביו... איפה? יהודדדד!!
אוהב את הבית שלך? כן..הוא גדול ויש בו הרבה רוח ולא צכים מזגן...חחח... איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר..שלי.. מהי שפת האם שלך? אמא שלי מדברת עיברית...חחחחחח...אבל סבתא לא יודעת עברית רק ספרדית.. איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אני יודעת ככה : עיברית, ספרדית,אנגלית,טיפה רוסית וערבית.(כי אני לומדת בבצפר..) כמה אחים יש לך? יש לי קוף , אם זה נחשב..וקרצייה...ושניהם קטנים. איך קוראים לאחים שלך? מתן (הקוף) הוא בן 10 ולוקח לי תמחשב כל הזמן..וגל, היא מתוקהההה כמו לאדעת מה והיא בת5 אבל היא נודניקיייייית בני כמה הם? כבר אמרתייייי חבר/ה?איןן... מה שם הביצפר שלך? מלטון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה + תיכון + בית משוגעים היית רוצה לעבור ביצפר? כן.. במידה וכן, למה? כי כמו שציינתי קודם -בית משוגעים. צבע אהוב: כחול.. צבע שנוא: פעם זה היה צהוב..אבל סוניה אוהבת צהוב ..חח..אזזז..אאאמ..חאקי..כזה ירוק חרא..מגעיל כזה.. אוהב את עצמך? לפעמים.. אובססיבי? כן.. אם כן, למה? לאנהי חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השפתיים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אין לי מושג מה אחרים חושבים..גם לא כל כך מעניין אותי. להקה אהובה: yo digo "R" to dices "BD" RBD! RBD! זמרת אהובה: אנהי.. זמר אהוב: גם אנהי.. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים): אממ..זה התחיל כשהייתי ממש קטנה..וכאילו סבתא שלי ממש אהבה אותה..והיא נוסעת למקסיקו כל חופש גדול..אז היא הביאה לי פעם אחת את הדיסקים שלה.. איך זה קרה? כרגע אמרתי. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מסבתא שלי.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? תמיד. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.):זה ממש קשה ואתם גם לא מכירים את כל שירים אז אני אלך על SALVAME מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את הלחן.. שורה אהובה מתוך השיר: "con el nudo en la garganta" כי בלייב היא שרה את זה וזה מזכיר רוק...לא דעת..בנקודה הזאת אני נשברת ומתחילה לבכות.. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? טראנקילו ננה..חח אני לא לא אוהבת אותו אבל יש שם כזאת שורה שקורעת אותי מצחוק והיא סופר טיפשית!! היא כזה "טראנקילו ננה טראנקייילו..." ואז היא אומרת "תשתה לימונדה" וזה כאילו מה זה לא קשור!!! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:"no me mientas ya no ensistas deja de llamarme" כמה דיסקים יש לו? שלה לבד 4, ועוד ארבע שיש שם שירים שלה.. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי את כל הארבע ששייכים לה.. מה הדיסק האהוב עליך? baby blue הוא פשוט מדבר אליי... יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') : ברור... כן?! איך קוראים לאמא שלו? מריה דל קונסואלו פורטייה (שאלה שכל אחד יודעעע נו באמת) נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? לא הייתי אומרת..הייתי מחבקת, מנשקת, ומאבדת את ההכרה. האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כמה פעמים.. הולך להופעות שלו? עדייייייייין לא. לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... (מדלגת על כל עניין ההופעותת... החבר הכי טוב: תלוי מאיפה.. יש לי גם המון אנשים שעוזרים לי בפורום.. החבר הכי מצחיק: סימונה (אתם לא מכירים חח) החבר הכי מציק: אאמממ טוב נו מה בלי שמות לכו תדעו היא תיכנס לכאאן החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: נו אבל אתם לא מכירים...שמשון, עוזר לכם?! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: סימונה..חח.. החבר ששר הכי יפה: לא בדקתי חושק באחד מהחברים? לא..אף פעם, אצלי יש הבחנה ברורה בין חברים, לבין...דברים אחרים חח בגדת בחבר? אאאמ...לא ..כאילו במי שבגדתי אי פעם..כנראה שהוא לא היה חבר.. חבר בגד בך? אני לא סומכת כל כך על אנשים..אין להם הזדמנות לבגוד בי.. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? חחח איזה שטויווווווות החבר האחרון שישן אצלך: אני ממש לא זוכרת.. החבר האחרון שישנת אצלו: סימונהה הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: עוד לא התחלתי תשנה..ואני לא זוכרת מבחנים משנה שעברה נכשלת במבחן: אף פעם היית בים: אאאמ..לפני שבועיים.. היית בבריכה: לפני שבועייים עישנת:
שתית:
השתכרת:
קנית בגדים: לפני שלושה שבועות היית מאוהב: אני ממש לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אאמ..חח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לאמא שלי
התנשקת:
עשית פירסינג:
התקשרת למישהו: היום בבוקר התקשרו אליך: היום בבוקר וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? שהוא מעייף, לא קשור..וביזבז לי תזמןן! חח סתם..היה כיף..

blondi rebelde

New member
חחחח

נכון השיר שדיברת של הTARNQUILO NENE מהדיסק בייבי בלו אז השבוע בדרך לבצפר שמעתי איזה 3 פעמים תדיסק הזה ושאמרת את זה מזה נקרעתי כי גם אני צחקתי מהשיר הזה מהשורה "סי טקדסטה סין דולסה אי לימון אפרנדס אל לימונדה" זה כזה קורע!!!

אני../images/Emo3.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני - שם:נועם אוהב ת'שם שלך?כה כינוי של חברים:סודי
כינוי של המשפחה:גם סודי
מין:נקבה שנת הולדתך:1993 שזה אומר שאתה בן..?12 גובה:1.58 מקום מגורים:בית קשת=חור! לאיזו עיר זה קרוב?עפולה אוהב את העיר שלך?ככה ככה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לא אוהב את הבית שלך?מאוד איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי!
מהי שפת האם שלך?עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית וספרדית! כמה אחים יש לך?3 איך קוראים לאחים שלך?יערה,אוהד ובן בני כמה הם?23 20 15 חבר/ה?לא מה שם הביצפר שלך?כדורי יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?:לא צבע אהוב:כחול צבע שנוא:אין!
אוהב את עצמך?אפשר להגיד אובססיבי? אם כן, למה?:לכריסטינה אגילרה ולבנחמין רוחאס חושב שאתה בנאדם יפה? לאדעת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לאדעת להקה אהובה:הבלאק איד פיז והפו פיטרס זמרת אהובה:כריסטינה אגילרה!
זמר אהוב:אין ממש אבל שיהיה בנחמין רוחאס בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים):לפני 4 שנים איך זה קרה?שמעתי לראשונה ב-MTV את דירטי!
איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?למעלה הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?אפשר להגיד שהשירם הרימו לי את המצברוח! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.):פיווו הרבה בנתיים Fighter -זה רק להיום השיר האוהב עלי! יש הרבה! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?את המילים! שורה אהובה מתוך השיר: You thought I would forget, but I remember Cause I remember I REMEMBER You thought I would forget, but I remember Cause I remember I REMEMBER זה יותר משורה אבל לא משנה! מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין כזה! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?5 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?יש לי רק אחד מקורי מה הדיסק האהוב עליך?סטירפד יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו'):כן ברור כן?! איך קוראים לאמא שלו?שלי נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?:אואו אני הייתי מתעלפת! ואז הייתי אומרת לה שאני אוהבת אותה מאוד! ומראה לה את הפורום בתפוז! חחחח האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?:לא
הולך להופעות שלו?כריסטינה בואי לארץץץץץ! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:כריסטינה אגילרה והמורדים! ההופעה הכי יקרה שהיית בה:שלמה ארצי ההופעה הכי רחוקה:לא יודעת ההופעה האחרונה שהיית בה?לא זוכרת היית ברוק עצמאות השנה?לא ושנה שעברה?לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות?לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:צליל החבר הכי מצחיק:הרבה! החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:נטע! בעעע החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:צליל החבר ששר הכי יפה:שיר חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?גם וגם החבר האחרון שישן אצלך:צליל החבר האחרון שישנת אצלו:צליל הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לא זוכרת נכשלת במבחן:לא זוכרת היית בים:לא זוכרת היית בבריכה:לפני יותר מחודש עישנת:אף פעם שתית:אתמול השתכרת:פסח לפני שנה קנית בגדים:לפני כמה זמן היית מאוהב:
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:היום התנשקת:היום עשית פירסינג:אף פעם התקשרת למישהו:לא זוכרת!
התקשרו אליך:אתמול וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?בסדר

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

אני - שם:מור אוהב ת'שם שלך? לא יודעת חח כינוי של חברים:מורוש מורושקה כינוי של המשפחה:מורוש מין:נקבה שנת הולדתך:1991! שזה אומר שאתה בן..?אני בת! גובה:לא זוכרת
מקום מגורים:הרצליה לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? לא! היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?באמריקה אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי מהי שפת האם שלך?אנגלית אני אמריקאית מה לא אמרתי לכם? סתם חח עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?ספרדית
וקצת אנגלית כמה אחים יש לך?1 איך קוראים לאחים שלך?שיר בני כמה הם?12 חבר/ה?לא נפרדנו יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?ברור! לביצפר שלומדים שעה והולכים [יש דבר כזה?] צבע אהוב:תכלת כתום סגול ורוד צבע שנוא:אממ...ירוק זוהר אוהב את עצמך?כן.. אובססיבי? אם כן, למה?לא חושב שאתה בנאדם יפה?כן.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את סוג השיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?רק מי שאומר לי להקה אהובה:RBD חח.. זמרת אהובה:אנהי חיחי זמר אהוב:הראל סקעת בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) אנהי: בשיר סלוואמה איך זה קרה? אנהי: שרה יפהה התאהבתי בקול איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ב-406 הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? ברור מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) סאלוומה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את הכלל!!! שורה אהובה מתוך השיר: Salvame del hastio, no me dejes caer jamas מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין דבר כזה! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?לא זוכרת
יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא
מה הדיסק האהוב עליך? חחח...לא יודעתתת לא שמעתי את כל השירים שלה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') ברור כן?! איך קוראים לאמא שלו?
נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי מתעלפת האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? כן הולך להופעות שלו?אם היה בישראל ברורר לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת?באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:לי החבר הכי מצחיק:ליה החבר הכי מציק:עדי החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:מאי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:לי החבר ששר הכי יפה: מאיפה לי ? חושק באחד מהחברים? מפתאוםםםם בגדת בחבר?מה? שהוא סיפר לי סוד למשל אם גיליתי? אז לאא.. חבר בגד בך?
כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? לא יודעת שאלה מוזרה החבר האחרון שישן אצלך:לי החבר האחרון שישנת אצלו: לי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:בכיתה א' חח סתםם במבחןן בכיתה ח' נכשלת במבחן: כן כי לא התכוננתי היית בים:חופש היית בבריכה:שנה שעברה
עישנת: לא , טוב אולי כמה גילגולים קודמים אבל לא בטוח שתית:היום שתיתי קולה ומים השתכרת:לא השתכרתיי קנית בגדים:לפני...שבועיים? היית מאוהב:לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:לא זוכרת התנשקת:כן עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו:היום התקשרו אליך:היום

ooOMoRoShOoo

New member
אופסי ../images/Emo9.gif

טוב טעות שלי שזה אומר שאתה בן..? 14 כמעט ואני רגילה לומר 14 וחצי ואני לא יודעת למה
איזו אהבלה

Pollitaaaaaaa

New member
עונההההההההההההההה

אני - שם:ספיר אוהב ת'שם שלך?כה,אפילו שהוא נפוץ! כינוי של חברים:בסי..=) כינוי של המשפחה:ספירה..! בעעעע מין:נקבה ! שנת הולדתך:3.11.90 שזה אומר שאתה בן..?15 גובה:1.64 מקום מגורים:ר"גג רולזזזז לאיזו עיר זה קרוב?גבעתיים,גבעת שמואל,תל-אביב.. אוהב את העיר שלך?מאד! היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?מקסיקו? חיחי ! אוהב את הבית שלך?כהההההההה קשורה אליו! איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר שלי! מהי שפת האם שלך?עברית! איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?ספרדית! כמה אחים יש לך?4 2 מהם חורגים! איך קוראים לאחים שלך?סני,רוני,שיר,שון בני כמה הם?30,31,24,22 חבר/ה?לאאאאא! מה שם הביצפר שלך?אוהל שם! יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון! היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא הייתי רוצה! צבע אהוב:כחול תכלת! צבע שנוא:ירוק! אוהב את עצמך?מאד! אובססיבי? אם כן, למה?---לפאנטה תפוזים!--- חושב שאתה בנאדם יפה? מקווה! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?ה-כ-ל! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?מקווה מאד חח ! להקה אהובה:RBD ! זמרת אהובה:נינטיי היפיופה! זמר אהוב:הראל מויאל החייםםםםם! בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם?כוכב נולד?! איך זה קרה?כוכב נולדד חחח! איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?כוכב נולדדדדדד חיחיחי! הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?וואי כן! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן?אמצע הלילה בכפר! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?מילים ולחן טחטחטחטח שורה אהובה מתוך השיר:"זה אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר!" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?לא קיים דבר כזההההההההההה,עם אני אוהבת אמן אני אוהבת את כל השירים שלו! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:!?!?!?!??!!? waht the.......? כמה דיסקים יש לו? בנתיים רק 1 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא! צרובים! מה הדיסק האהוב עליך?נו מה?!?!?!?! יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי?לא....... כן?! איך קוראים לאמא שלו?מאיפה לי?! נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?שהוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםם האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?לאאאאאאא הולך להופעות שלו?ללללאאאאאאאאאאאאאאאא אם כבר מדברים על חברים....(אני עונה על חברים מהפורום!) החבר הכי טוב:נטעלה,סוניו'ש,כל החניות,תותי! החבר הכי מצחיק:לגמרי תותי! החבר הכי מציק:אין חבר כזה! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:איןןןןןןןן החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:לא יודעת כולן מתוקות! החבר ששר הכי יפה:מורנו'ש - אבל היא לא בפורו! שרה מהמם! חושק באחד מהחברים?לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! בגדת בחבר?לא!!!!!!!! חבר בגד בך?ברוררר!!!! מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?אני מתנחלת! החבר האחרון שישן אצלך:אני מתנחלתת!!!! החבר האחרון שישנת אצלו:חייקה =) חברה טובה שילי! הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:שנה שעברה במתמטיקה! נכשלת במבחן:לא זוכרתתתתתתתת נכשלתי כלכך הרבה פעמים! היית בים:המון זמן כבר לא בערך לפני חודש! היית בבריכה:לא זוכרת טחחחחחחחחח עישנת:וואו שנה שעברה אבל נרגילה והייתה פעם 1 ואחרונה! שתית:לא שותה איכסעעעעעעעע,רק רדבול! השתכרת:לאאאאאאאאאאאאאאאאאא קנית בגדים:לפני 4 ימים! היית מאוהב:לפני חצי שנה?! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפניי יום לאחותי הגדולה,לאמא,לאבא,אמרת,ולכל חברות\חברי הפורו! למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אני לא אומרת סתם אפעם! התנשקת:אממממממ...לפני חודש! עשית פירסינג:לא עשיתי!
בקרוב עושה! התקשרת למישהו:אתמול! התקשרו אליך:אתמול! וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?ארוךךךךךך מדייייייייי וואי אני כבר מזיעה!

blondi rebelde

New member
איזה ארוך... עונה

אני - שם:בת-אל אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:שרוצים לעצבן אותי קוראים לי בתיה אבל בכללי אין כינוי כינוי של המשפחה:בתאלוש, בתאלי וכאלה מין:נקבה שנת הולדתך:1991 שזה אומר שאתה בן..?עוד חודש 14 !!!!! גובה:לא יודעת מקום מגורים:בת-ים לאיזו עיר זה קרוב?חולון... בדיוק 5 דקות ברגל מהבית שלי אוהב את העיר שלך?לאאאא היית מעדיף לגור במקום אחר?יססס איפה? ההורים שלי רוצים לעבור לראשון אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?אממ סלון וחדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?קצת אנגלית ספרדית וערבית מבצפר זה שפה דפוקה ומזה קלהההה כמה אחים יש לך? 5 איך קוראים לאחים שלך? מיכל הילה איציק שיראל ודודי בני כמה הם?אוףף אין לי כוח לזה יש לי 2 קטנים והשאר גדולים חבר/ה?אין מה שם הביצפר שלך?צייטלין בעעעע יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה ותיכון היית רוצה לעבור ביצפר?אולי במידה וכן, למה? בגלל שזה שעה נסיעה באוטובוס צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ירוק?? אוהב את עצמך?כן אובססיבי?לא אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?גם אם כן וגם אם לא לא ממש מזיז לי להקה אהובה:RBD זמרת אהובה:אנהי זמר אהוב:מהארץ שר-אל בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)? מרבלדה כי ב406 מזה אהבתי אותה אבל לא הערצתי והכול ולא ידעתי שהיא זמרת רק שהתחיל רבלדה ממש התחלתי להעריץ איך זה קרה?שאלה קודם איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?עם השירים? אולי מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן?SALVAMEEEE (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?אמממ שניהם כי המילים כאלה יפות והלחן הורס שורה אהובה מתוך השיר:NO MEDEJES CAER JAMAS מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אממ אני מכירה רק תדיסק בייבי בלו שלה אז קשה להגיד בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו?4 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא כי לא הגיע לארץ והורדתי רק דיסק 1 מה הדיסק האהוב עליך?שיהיה את כולם אני יגיד יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי?יש ויש (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו?זה חלק מהבדרים שאני לא יודעת עליה חחח נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו?שתבוא קודם לארץ!!!!! אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:נדיה החבר הכי מצחיק:אמממ הדס החבר הכי מציק:אין ממש החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:כל הפאקצות למנהם מהכיתה החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:יווו יש מלא אנחנו כזה חבורה... החבר ששר הכי יפה:השנה הצטרפה משהי ששרה אופרה והיא משתתפת בתחרות בינלאומית (כבוד כבוד) וששמעתי אותה בפעם הראשונה הייתי בשוק חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא נראה לי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?מתונחל חחח החבר האחרון שישן אצלך:לא זוכרת החבר האחרון שישנת אצלו:שירן נראה לי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:השנה היה רק הכתבה בערבית ומבחן קריאה באנגלית בשתיהם קיבלתי 100 נכשלת במבחן:אף פעם היית בים:מתישהו בחופש היית בבריכה:כנ"ל עישנת:אף פעם שתית:הכוונה לאלכוהול וכאלה אז לאאאא השתכרת:נונקה קנית בגדים:הכי חדש אצלי בארון זה ג'ינס משבוע שעבר היית מאוהב:לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אממ לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:כנ"ל התנשקת:לא עשית פירסינג:לא התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אליך: שלשום וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? ארוךךך אבל נחמד

שליייייייי

אני - שם:ספיר אוהב ת'שם שלך?כן כינוי של חברים:ספיחס ספירוש כינוי של המשפחה:ספירי מין:נקבה שנת הולדתך:92 שזה אומר שאתה בן..?13 גובה:1.61 מקום מגורים:ת"א לאיזו עיר זה קרוב?לא זוכרת..חח אוהב את העיר שלך?כןןן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?לאאאאא אוהב את הבית שלך?כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?החדר יש מחשב מערכת סטיראו טלוויזיה ועוד..חח מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?ספרדית אנגלית ערבת וצרפתית כמה אחים יש לך?2 איך קוראים לאחים שלך?שני ויהונתן בני כמה הם?19 ושנתיים וחצי חבר/ה?כן מה שם הביצפר שלך?א.ד. גורדון יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לאא צבע אהוב:שחור וכתום צבע שנוא:חום אוהב את עצמך?כן אובססיבי? אם כן, למה?לתוכניות ריאללטי חושב שאתה בנאדם יפה? אמ..בעיקרון כן..חח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?עיניים הוא משנות צבעים ואני לא צוחקת..חח חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן חלקם. להקה אהובה:סימפל פלאן גריין די זמרת אהובה:קלי קלרקסון זמר אהוב:דיוד מגרו בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו)?לפני חצי שנה איך זה קרה?חבר שלי לשעבר הביא לי את הדיסק איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?מחבר שלי לשעבר הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.)בולברד אווף ברוקין דריימז מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?המילים שורה אהובה מתוך השיר:כל השיר ..חח מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?אין שיר כזה.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר:אין כמה דיסקים יש לו?6 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא יש לי 4 מה הדיסק האהוב עליך?אמריקן איידוט יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו')כן כן?! איך קוראים לאמא שלו?את זה לא..חח נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?שאני אוהבת אותו הכוונה לבילי ג'ו האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?כן הולך להופעות שלו?הוולאי!! אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:מור החבר הכי מצחיק:מור החבר הכי מציק:מעדיפה לא להגיד החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:מעדיפה לא להגיד החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:מור החבר ששר הכי יפה:מור חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?שניהם החבר האחרון שישן אצלך:מור החבר האחרון שישנת אצלו:מור..חח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:שנה שעברה נכשלת במבחן:שנה שעברה היית בים:שבוע שעבר היית בבריכה:אתמול עישנת:בחיים לא שתית:קולה ועכשיו השתכרת:בחיים לא קנית בגדים:אתמול היית מאוהב:עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:בחופש הגדול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:בחופש הגדול התנשקת:שנה שעברה עשית פירסינג:לאאא התקשרת למישהו:לפני דקה התקשרו אליך:לפני שעה וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?ארוך אבל שווה

netaleone

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gifעונה

אני - נטע לאונה שם:נטע אוהב ת'שם שלך?מאודד!!!אני מתחברת אליו. כינוי של חברים:שושית או קוקית כינוי של המשפחה:פריצי מין:נקבה שנת הולדתך:25/6/1993 שזה אומר שאתה בן..?12 גובה:1.44 מקום מגורים:צפת לאיזו עיר זה קרוב?ראש פינה+מירון+חצור+קריית שמונה אוהב את העיר שלך?מאוודד!!זאת עיר ממש יפה!!!למרות שהיא לא גדולה כמו אחרות. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה?במרכז.כי אין הרבה דברים בצפון אוהב את הבית שלך?מאודד!יש לי אחוזה מאוד גדולה שהיא כוללת 4 בתים. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר מחשב.את הסלון ואת החדר שלי! מהי שפת האם שלך?עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית קצת,ספרדית ואיטלקית. כמה אחים יש לך?4 אחיות אין לי אחים. איך קוראים לאחים שלך?אחיות**רעות,נועה,נטע,מיה בני כמה הם?רעות-20,נועה-18,נטע-12,מיה-3 חבר/ה?כן קוראים לו משה מה שם הביצפר שלך?המקיף השש שנתי עמל 1 יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?לא.כיף לי שם מאוד ויש לי הרבה חבריםם!! צבע אהוב:ורוד+תכלת צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?מאודד!!יש לי מזל שהוא מים ואני מתחברת לכל התכונות שלו. אובססיבי? אם כן, למה?כן...אני מכורה לרבלדה חחח חושב שאתה בנאדם יפה? כן.אני במיוחד אוהבת את השיער שלי ואת הגוף. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את השיער והגוף והפנים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן.תמיד מחמיאים לי. להקה אהובה:ר-ב-ל-ד-ה!===>מתה עליכם!! זמרת אהובה:א-נ-ה-י===>המושלמת שליי!! זמר אהוב:פ-נ-צ'-ו===>חתיך שלי!! בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: א-נ-ה-י! מתי התחיל ה'רומן' בינכם? מ- 406 שהיא שיחקה את ג'סיקה. איך זה קרה?ראיתי אותה ואמרתי לעצמי "איזה מהממת היאאא"והתאהבתי בה פשוט. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה?מ-406 שהתחיל בפרק ה-1!! הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים?לא..איך אני יגיע אליה?! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? "תציל אותי" מרבלדה. מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן?גם את המילים וגם את הלחן. שורה אהובה מתוך השיר:"הצעתי לעצמי כ"כ להמשיך אבל אהבה היא המילה שכיף לי לפעמים לשכוח" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן?"רק תשאר 5 דקות בשקט" כמה דיסקים יש לו?3 אישיים שלה.+3 של רבלדה. יש לך את כולם (מקוריים כמובן)?לא.צרובים מה הדיסק האהוב עליך?השלישי. יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו'):הכל אין לי כח לפרט. כן?! איך קוראים לאמא שלו?--- נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו?ההיתי צועקת מרוב שמחה ורק מחמיאה להה!! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ?כן.בשירים ובסדרה. הולך להופעות שלו?שהיא תבוא לארץ ברור!!! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית?אני יהיה נהנת?אני יהנה באיזו הופעה הכי נהנת?אני יהנה הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי?לאאאאאאא מה פתאום! קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה?אני יקבל הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא:של רבלדה ההופעה הכי יקרה שהיית בה:של שרית חדד..ממזמן ההופעה הכי רחוקה:ירושליים ההופעה האחרונה שהיית בה?של שרית חדד היית ברוק עצמאות השנה?כן ושנה שעברה?כן ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:חחח 3 אם היית, באיזה הכי נהנת?ה-2 יש לך חברים שהכרת בהופעות?לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אין לי חברות הכי טובות כולם חברות של כולן החבר הכי מצחיק:אין מצחיקות...(אני...) החבר הכי מציק:יש לי חברה שתמיד נדבקת אליי !כזאת קרציה! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:אין לי חברות שנואות! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:אני אוהבת להיות אם כולן החבר ששר הכי יפה:אלינה חושק באחד מהחברים?לא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?כן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?שמתנחלים אצלו החבר האחרון שישן אצלך:עדי החבר האחרון שישנת אצלו:אני לא יושנת אצל אחרים חחחחח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:כיתה ו' רק התחילה השנה נכשלת במבחן:כן היית בים:ברור היית בבריכה:ב-ר-ו-ר עישנת:לאאאאאאאאאאאאאאא שתית:לאאאאאאאאאאאאאאאאא השתכרת:לאאאאאאאאאאאאאא קנית בגדים:מלאאאאאאאאאאאאאאאא היית מאוהב:מאוהבת גם עכשיו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן לא מזמן לפני שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:כן!!!אני אומרת מהלב התנשקת:לא עשית פירסינג:לאאאאא התקשרת למישהו:ברור התקשרו אליך:ברור וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?חמוד אבל ארוךךך

למעלה