עונה../images/Emo9.gif
שם: סוניה אוהב ת'שם שלך? אממ... כןן... כינוי של חברים:סוניושקה כינוי של המשפחה:סוניצ'קה חחח מין:נקבה שנת הולדתך:1993
שזה אומר שאתה בן..?12 ו..כמה חודשים
גובה:מאיפה לי.. משהו מטר 60 ו.. מקום מגורים:בת-ים...הערסים ה"קלאסים"... חן מבינה אותי
לאיזו עיר זה קרוב? חולון... שכנים בדם! חחח
אוהב את העיר שלך? לההההה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כן.. חולון
או בצפון...חיפה או קסריה או משהו כזה... אוהב את הבית שלך? כן.. למה לא? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? או הסלון או החדר שלי.. בסלון אני רואה רבלדה בחדר שלי אני בפורום רבלדה!
מהי שפת האם שלך? רוסית... איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?עיברית.. וקצת אנגלית וספרדית גם קצת.. ומתחילה ללמוד ערבית
כמה אחים יש לך? 1 בדד איך קוראים לאחים שלך? יהודה בני כמה הם? 22 עוד מעט חבר/ה? אין...
מה שם הביצפר שלך? חשמואנים (אני חשמונאית
גאה חחח) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה..
היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לאאאאאאאאאאאאאאא צבע אהוב: אמממ מאז ומתמיד אני מתה על צהוב.. מתחברת לצבע אבל אני אוהבת את כל הצבעים חוץ מאפור! צבע שנוא:אפור אוהב את עצמך? אממ.. למה לא? אובססיבי? אם כן, למה? אמממ.. רבלדה חחח חושב שאתה בנאדם יפה? לההההה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ... אני חייבת לציין? חח טוב זה במקוםן השני- שפתיים ובכלל הפה.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.. לא שולאת דברים כאלה חחחח להקה אהובה: צריך לשאול בכלל? RBDDDDDDD זמרת אהובה:אנהי זמר אהוב:כריסטיאן בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) 406 איך זה קרה? כשהורדתי את השירים של 406 איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? 406 הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? ברור... רק להסתכל.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) סלוואמה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: "אל תיתן לי ליפול לעולם" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אמממממ... זה הכרחי? אממ.. אין אין כזה!!! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אוהבת את כל השירים!!!@ כמה דיסקים יש לו?אממ אם אני לא טועה רק שלה..4 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא
מה הדיסק האהוב עליך? בייבי בלו יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כןן יש דברים ויש דברים... כן?! איך קוראים לאמא שלו?לא זוכרת.. נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? טה אמוווווווווווווווווווו מי וידה!! את החיים שלי הנשמה שלי!! אני נושמת אותך אני שומעת אותך אני רואה אותך.. אהההההההההההההה האאאאאאאאאאאאאאאא אההההההההההההההההההההה האאאאאאאאאאאאאאאאאאא 5אהההההההההההההההההההההההההההההה וכו'
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אממ איתה לא ממש אני יותר מעריצה אותה.. כאילו חברה צריכה להבין אותי ואני אותה אבל היא לא מכירה אותי בכלל חחחח הולך להופעות שלו? לא
לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מישהי.. לא משנה מי גם ככה אתם לא מכירים! החבר הכי מצחיק: בתאל.. חברה אחת שלי... החבר הכי מציק: חחח אחת לא משנה.. אתם גם ככה לא מכירים! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא מכירים
החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: זה לא ממש חברה זה יותר בת דדוה אבל אני פשוט נהנת מכל דבר שאני עושה איתה.. אפילו בריבים איתה אני נהנת חחח החבר ששר הכי יפה: אממ.. אחת שקוראים לה אלמוג.. עוזר במשהו? חושק באחד מהחברים? מה אני לסבית? חחחחח בגדת בחבר? לא!!!!!! חבר בגד בך? אממ כןןןןן מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם חחחח החבר האחרון שישן אצלך:אממ כל החברות בבת מיצווה שלי... החבר האחרון שישנת אצלו: אמממ... נראה לי בתאל.. המצחיקה ההיא.. חחחח הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שנה שעברה ב.. גאוגרפיה.. נכשלת במבחן: אתם יודעים שלא? בחיים אל נכשלתי בשום מבחן! היית בים: לפני חודש ככה... היית בבריכה:לפני חודש וחצי ככה עישנת:לא.. לא אוהבת סיגריות.. ומי שמעשן מעריכה אותו פחות! כלומר למשל זה שפונצ'ו מעשן לא נורא אבל אם נגיד בדיוק הכרתי מישהו או איזה מישהי(ידידה יעני..) יעני מישהו שרק הכרתי זה מוריד לי בהערכה כלפיו! שתית: לא זוכרת.. השתכרת: פעם אחת לפני הרבה זמן(יעני משהו כמו.. שלוש חודשים) קנית בגדים: ביום חמישי היית מאוהב: עכשיו חחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמא
חחחחח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת:אמא
חחחחחח התנשקת: אממ.. אם הכוונה לנשיקה צרפתית לא יצא לי עדיין.. טוב בכל זאת אני כולה בת 12 WTF.. לאן יש לי למהר? עשית פירסינג: אני רוצה לעשות באף נראה לי.. התקשרת למישהו:אתמול 3 פעמיים לאותה חברה חחחח התקשרו אליך:היום אותה חברה שהתקשרתי אליה אתמול! וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? יפה מאוד! ארוך מדי! חחחח