משעמם לי אז שאלון

eveligne406

New member
אוופס...חח טעיתי זה אמור להיות

לסוניההה

משעמם לי אז שאלון

אני - שם: אוהב ת'שם שלך? כינוי של חברים: כינוי של המשפחה: מין: שנת הולדתך: שזה אומר שאתה בן..? גובה: מקום מגורים: לאיזו עיר זה קרוב? אוהב את העיר שלך? היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אוהב את הבית שלך? איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מהי שפת האם שלך? איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? כמה אחים יש לך? איך קוראים לאחים שלך? בני כמה הם? חבר/ה? מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? אובססיבי? אם כן, למה? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? להקה אהובה: זמרת אהובה: זמר אהוב: בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? מה הדיסק האהוב עליך? יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הולך להופעות שלו? לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: החבר הכי מצחיק: החבר הכי מציק: החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: החבר ששר הכי יפה: חושק באחד מהחברים? בגדת בחבר? חבר בגד בך? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? החבר האחרון שישן אצלך: החבר האחרון שישנת אצלו: הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: נכשלת במבחן: היית בים: היית בבריכה: עישנת: שתית: השתכרת: קנית בגדים: היית מאוהב: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: עשית פירסינג: התקשרת למישהו: התקשרו אליך: וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?

עונה

אני - שם:ענת אוהב ת'שם שלך? אממ לא אוהבת אבל גם לא שונאת כינוי של חברים:ענת חחח כינוי של המשפחה: אמא שלי קוראת לי טולקה חחח, והשאר קוראים לי ענת מין: נקבה שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? 14 גובה: 1.58 מקום מגורים:מכבים לאיזו עיר זה קרוב? מודיעין אוהב את העיר שלך? חולה עליה, אני גרה פה מגיל 0 היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אממ, אולי באיטליה אוהב את הבית שלך? ברור, חולה עליו איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? את החדר שלי מהי שפת האם שלך? חחח אמא שלי נולדה ברומניה אבל אני לא יודעת מילה אחת ברומנית אז עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ספרדית ואני אמורה לדעת ערבית אבל יש מרחק גדול בין אמורה לדעת ויודעת
כמה אחים יש לך? 2 אחיות איך קוראים לאחים שלך? דפנה והדס בני כמה הם? דפנה בת 21 והדס בת 18 חבר/ה? לא
מה שם הביצפר שלך? מור (זה ראשי תיבות של מכבים ורעות) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא, אבל אני רוצה כבר לעלות לתיכון צבע אהוב:תכלת צבע שנוא: אממ אפור נראה לי אוהב את עצמך? חח כן אובססיבי? אם כן, למה? אממ לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן להקה אהובה: גרין דיי זמרת אהובה: שירי מימון אבל האמת שאני לא ממש בקטע של מוזיקה אז אני סתם אמרתי זמר אהוב: אממ לא יודעת, מי חתיך? חח בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות:שירי מימון מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים)אני שומעת אותה רק לפעמים כשאני נוסע באוטו והשירים שלה ברדיו איך זה קרה? נסעתי באוטו איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בכוכב נולד הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחח לא מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.)השיר החדש שלה אבל אין לי מושג איך קוראים לו חחחחח מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? מילים שורה אהובה מתוך השיר: משחק ההתעלמות שלא הורג אותך, הוא מכשל אותך מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אממ לא יודעת בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: לא יודעת כמה דיסקים יש לו? אין לי מושג חחחחח יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? אין לי אף אחד
מה הדיסק האהוב עליך? לא יודעת יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אני יודעת שהיא גרה בישראל חחחח כן?! איך קוראים לאמא שלו? נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? יש לך מעריצים אמיתיים, מה את לעזאזל עושה אצלי בבית?
האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לא לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: עמית החבר הכי מצחיק: ידיד שלי עדן החבר הכי מציק: בר החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: עופרי החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: עמית כאילו דה החבר ששר הכי יפה: לי חושק באחד מהחברים? חחח לא בגדת בחבר? פעם אחת בכיתה ה חבר בגד בך? כן
מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל
החבר האחרון שישן אצלך: עמית החבר האחרון שישנת אצלו:נועם הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת, עברו 3 חודשים מאז הלימודים אבל בטח משהו כמו חצי שנה נכשלת במבחן: בהכתבות בערבית היית בים: חחחח ברור היית בבריכה: ברור עישנת: לא שתית: כן השתכרת: לא קנית בגדים: כן היית מאוהב: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא התנשקת: כן עשית פירסינג: לא התקשרת למישהו: מן הסתם התקשרו אליך: ברור וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? שאלון סבבה ודרך אגב לא אני חיברתי אותו חחח

וואי אני מטומטמת

את כל החלק האחרון של מתי בפעם האחרונה עשיתי כאילו זה אם אי פעם אז תיקון הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: חצי שנה בערך נכשלת במבחן: במבחן אף פעם אבל בהכתבות בערבית לפני איזה 3 חודשים היית בים: 3 שבועות היית בבריכה: שבוע עישנת: אף פעם שתית: חודשיים בערך השתכרת: אף פעם קנית בגדים: 3 שבועות היית מאוהב: שנה בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בכיתה ה בהתערבות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אף פעם התנשקת: 3 חודשים עשית פירסינג: אף פעם התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אליך: לפני שעה בערך

וואו../images/Emo12.gifאיזה ארוך../images/Emo70.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

אני- שם:יובל פרץ אוהב ת'שם שלך? אמ..כן כינוי של חברים:יובי כינוי של המשפחה:נסיכה מין:נקבה..מה עד עכשיו זה לא היה ברור
שנת הולדתך:1993 שזה אומר שאתה בן..? 12 וחצי גובה: 1.55... מקום מגורים:קרית אתא לאיזו עיר זה קרוב?מה זתומרת? אוהב את העיר שלך? זה לא עיר אבל שיהיה כן.. היית מעדיף לגור במקום אחר?איפה? לא ולא. אוהב את הבית שלך?כןןןןן מאוד הכי בעולם איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי ואת הפינת מחשב.. מהי שפת האם שלך?עברית כמובן איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית,ספרדית והשנה התחלנו ללמוד ערבית אז אני יודעת 6 אותיות וארבע מילים חחחחחח כמה אחים יש לך?2 אחיות אחת קרציה ואחת בובה עולמית איך קוראים לאחים שלך? א. הן אחיות ולא אחים. ב.ירדן ויעל (כל המשפחה שלי מתחילים בשם הפרטי באות י'.זה מתוכנן נשבעת לכם!אני יובל אחיות שלי ירדן ויעל וההורים שלי גם..יפעת ויואב) בני כמה הם? ירדן-7 וחצי, יעל-שנה וחצי, אני הבכורה-12 וחצי. חבר/ה?אמ...לא מה שם הביצפר שלך?רוגוזין ב' (באמת קוראים לו רוגוזין) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה מחורבנת היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן הייתי רוצה לחזור ליסודי ולמה? שאלה טובה..בואו תענו בעצמיכם! צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוהב את עצמך?כן אובססיבי? אם כן, למה? מה? לא הבנתי... חושב שאתה בנאדם יפה? אמ..כן קצת כי ככה אומרים לי הרבה מאוד אנשים! אז בכל זאת אחרי הרבה זמן שאומרים לי דברים כאלה זה משנה את הדעה על עצמך! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא משהו ספציפי..הכל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.כל אחד ודעתו להקה אהובה: RBD
+בקסטריט בויז
זמרת אהובה:אמ..יש הרבה:אנהי,דולסה,נינט,ג'וג'ו,שירי מיימון,מירי מסיקה,קלי קלארקסון אם כתבתי נכון,גוון סטפני יש מלאאאאאאאאאא אני לא יתחיל עכשיו עם שמות
זמר אהוב:גם..מיליון אבל הבולטים: פונצ'ו,רן דנקר עם הקול המהמם,ניק מה"בקסטריט בויז",ועוד..
בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: בחרתי את:
אנהי
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כששמעתי על רבלדה אז הורדתי שירים שלהם וברגע ששמעתי את ה"אנסניאמה" שזה בעצם השיר הראשון שהורדתי,התאהבתי בקול הפצצתי המושלם שלה
איך זה קרה? טוב כתבתי את זה פה למעלה לא יכתוב עוד פעם... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בשירים של רבלדה אז איפה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן..ב-salvame!רצינית... מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? "הדגש|בהחלט "salvame"! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את המילים שורה אהובה מתוך השיר: כל הפזמון מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים של אותו אמן? אני לא אוהבת אותה בסנטה נו סוי..לא יודעת למה.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: הבית של דולסה..הבית ה-2! כמה דיסקים יש לו? אמ..לפי מה שאני יודעת ושלא יהרגו אותי פה יש לה 8? לא כולל רבלדה! יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כמובן שלא! מאיפה לי אותם?!?! מה הדיסק האהוב עליך? לא שמעתי אף אחד מהדיסקים שלה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? כפרה עליך נשמה שלי אני מתה עליך תודה שבאת!! עשית לי את היום יפיופה אין לי מילים להגיד לך על כמה שאת מאמי ומדהימה אני פשוט חייה בשבילך! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? כן,בחלומות הלילה. הולך להופעות שלו? שיבואו לארץ, זו שאלה רטורית..(כן למי שלא הבין!) אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: ליטל..עוד מעט באה לפורום
החבר הכי מצחיק:אמ...יש לי ידיד שהוא באמת מאוד מצחיק..וגם מעבר לזה אבל כן.. החבר הכי מציק: אואה..יש איזה כמה קרציות בעולם הפנימי שלי! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא אומרת..יש פה כאלה שמכירים אותי ולא יכולה להגיד.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:עם ליטל,החברה הכי טובה שלי החבר ששר הכי יפה: אנאל מהכיתה שלי יש לה קול מדהים!מרגש ממש.. חושק באחד מהחברים?לאאאאאאאא מה אני לסבית!? בגדת בחבר?לא.. חבר בגד בך?כן.. עם החברה הכי טובה שלי מפעם.עכשיו היא כבר לא חברה שלי. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתונחל..(חחחחח אהבתי
) החבר האחרון שישן אצלך: ליטל.. החבר האחרון שישנת אצלו:ליטל.. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:השנה עוד לא חילקו לנו מבחנים בכלל אז אין לי איך לדעת! נכשלת במבחן:לא.אף פעם. היית בים:בחופש הגדול יומיים לפני הלימודים היית בבריכה: וואי מאיפה אני זוכרת? נראה לי פעם אחרונה זה היה בחודש יולי בחופש.. עישנת: שאלה מטומטמת ברור שלא!וגם אל בעתיד אני אנטי אנטי אנטי מוחלט בסיגריות! שתית:כן אבל קולה מים ומיץ השתכרת:לא................ קנית בגדים:האמת? שלשום..חח וככה זה יימשך כל השנה! כל יומיים! היית מאוהב:כן וגם עכשיו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כן נו מה? התנשקת:חצי כן וחצי לא. כולה בת 12...כמה פעמים אני יזכיר את זה?!
עשית פירסינג:לא...אמא שלי מרשה לי עגיל באף ואני לא רוצה...כולם אומרים לי שיש לי אמא כל כך קולית שמרשה לי עגיל באף (כי להם לא מרשים) ואני לא רוצה..מה לעשות?! התקשרת למישהו: נו באמת...לא אז לא.ברוררררררררר! התקשרו אליך: נו באמת...לא אז לא.ברוררררררררר! וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? היה כיף ארוך אבל אני בטוחה שלכולם לא כל כך משעמם שישבו לקרוא את התשובות שלי!חחחחחח

eveligne406

New member
אני קראתי!!

ולא לכל אחד מתאים עגיל באף...חח והלוואי ואמא שלי הייתה מרשה לי לעשות כזה דבר

יאא גם אני למדתי 6 אותיות בערבית!

נכון זה אותיות הדוד אורז הזה<? חחח נו האליף והרא וכל אלה? חחחחחחח בעעע איזה שפה~!!!!

וואי איזה נוסטלגיה

חחחח אני בכיתה ז קיבלתי בערבית 91 בתעודה ובכיתה ח קיבלתי 60
חחחחח אני זוכרת את האותיות דוד ארז
אני עד היום משתמשת בהם, ובעוד איזה 100 אחרות

HEN0121

New member
בעע ערבית

אני לא סובלת ערבית ומחר יש לי בוחן אני לא יודעת איך אני יצא מזהההההה

blondi rebelde

New member
ומכול הדיבורים על ערבית ובחנים

נזכרתי שיש לי מחר בוחן במת' אז אני הולכת עכשיו להתאמן בפתירת איזה מליון תרגילים חחחח סתם כולה דף של תרגילים אז ביוש

חחח גם לי

היה אמור להיות מחר בוחן במתמטיקה אבל דחו אותו ליום חמישי אבל אני עכשיו עושה שיעורים במתמטיקה, ואחרי זה יש לי בתנך

blondi rebelde

New member
באיזה כיתה את?

ואין משהו שלא זוכר את האותיות דוד ארז ההאלה.... בכיתה ז' וח' קיבלתי בזה 100 בתעודה... וערבית זה ממש לא מקצוע קשה הוא קל ומעצבן באותה מידה!!

HEN0121

New member
חח אני ט'

אני סתם אומרת אני תמיד מוציאה בערבית מעל 97 ותמיד לחוצה לפני מבחן בערבית זה מעצבן אותי המקצוע הזה אבל הוא בסדר

blondi rebelde

New member
גם אני ט'

שאלתי את עינת אבל לא משנה.... במה יש לך הכתבה/בוחן? יעני על מה בערבית

אני בכיתה ט ו...

ערבית זה באמת קל, אבל זה המקצוע הכי מעצבן בעולם יש 100 אותיות שכולן נראות אותו דבר אבל הנקודה נמצאת במקום אחר וכל שבוע תוקעים לך הכתבה או בוחן קריאה, מילא הייתי עושה עם זה משהו בעתיד אבל יומיים אחרי שאני מסיימת כיתה ט אני כבר שוכחת הכל

blondi rebelde

New member
מסכימה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרגת אותי עם הנקודה במקום אחר זה ממש נכון ובאמת ערבית כל שבוע יש הכתבה/בוחן קריאה ולא יודעת אם נעשה עם זה משהו בעתיד באמת לא נראה לי אבל אי אפשר לדעת

הדבר היחידי שאפשר

לעשות עם זה בעתיד זה בצבא להצטרף לחיל המודיעין ובשביל זה צריך להמשיך עם ערבית כמקצוע בחירה בתיכון וגם צריך לדעת את זה ממש טוב. וזה לא ממש יתרון לדעת את השפה כדי להסתדר בארצות אחרות כי לארצות ערב אף אחד מאיתנו לא מתכנן להגיע בעתיד

למעלה