וואו../images/Emo12.gifאיזה ארוך../images/Emo70.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif
אני- שם:יובל פרץ אוהב ת'שם שלך? אמ..כן כינוי של חברים:יובי כינוי של המשפחה:נסיכה מין:נקבה..מה עד עכשיו זה לא היה ברור
שנת הולדתך:1993 שזה אומר שאתה בן..? 12 וחצי גובה: 1.55... מקום מגורים:קרית אתא לאיזו עיר זה קרוב?מה זתומרת? אוהב את העיר שלך? זה לא עיר אבל שיהיה כן.. היית מעדיף לגור במקום אחר?איפה? לא ולא. אוהב את הבית שלך?כןןןןן מאוד הכי בעולם איזה מקום אתה הכי אוהב בבית?את החדר שלי ואת הפינת מחשב.. מהי שפת האם שלך?עברית כמובן איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך?אנגלית,ספרדית והשנה התחלנו ללמוד ערבית אז אני יודעת 6 אותיות וארבע מילים חחחחחח כמה אחים יש לך?2 אחיות אחת קרציה ואחת בובה עולמית איך קוראים לאחים שלך? א. הן אחיות ולא אחים. ב.ירדן ויעל (כל המשפחה שלי מתחילים בשם הפרטי באות י'.זה מתוכנן נשבעת לכם!אני יובל אחיות שלי ירדן ויעל וההורים שלי גם..יפעת ויואב) בני כמה הם? ירדן-7 וחצי, יעל-שנה וחצי, אני הבכורה-12 וחצי. חבר/ה?אמ...לא מה שם הביצפר שלך?רוגו
זין ב' (באמת קוראים לו רוגוזין) יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה מחורבנת היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן הייתי רוצה לחזור ליסודי ולמה? שאלה טובה..בואו תענו בעצמיכם! צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוהב את עצמך?כן אובססיבי? אם כן, למה? מה? לא הבנתי... חושב שאתה בנאדם יפה? אמ..כן קצת כי ככה אומרים לי הרבה מאוד אנשים! אז בכל זאת אחרי הרבה זמן שאומרים לי דברים כאלה זה משנה את הדעה על עצמך! מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא משהו ספציפי..הכל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת.כל אחד ודעתו להקה אהובה:
RBD
+בקסטריט בויז
זמרת אהובה:אמ..יש הרבה:אנהי,דולסה,נינט,ג'וג'ו,שירי מיימון,מירי מסיקה,קלי קלארקסון אם כתבתי נכון,גוון סטפני יש מלאאאאאאאאאא אני לא יתחיל עכשיו עם שמות
זמר אהוב:גם..מיליון אבל הבולטים: פונצ'ו,רן דנקר עם הקול המהמם,ניק מה"בקסטריט בויז",ועוד..
בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: בחרתי את:
אנהי
מתי התחיל ה'רומן' בינכם? כששמעתי על רבלדה אז הורדתי שירים שלהם וברגע ששמעתי את ה"אנסניאמה" שזה בעצם השיר הראשון שהורדתי,התאהבתי בקול הפצצתי המושלם שלה
איך זה קרה? טוב כתבתי את זה פה למעלה לא יכתוב עוד פעם... איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בשירים של רבלדה אז איפה? הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן..ב-salvame!רצינית... מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? "הדגש|בהחלט "salvame"! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את המילים שורה אהובה מתוך השיר: כל הפזמון מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים של אותו אמן? אני לא אוהבת אותה בסנטה נו סוי..לא יודעת למה.. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: הבית של דולסה..הבית ה-2! כמה דיסקים יש לו? אמ..לפי מה שאני יודעת ושלא יהרגו אותי פה יש לה 8? לא כולל רבלדה! יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כמובן שלא! מאיפה לי אותם?!?! מה הדיסק האהוב עליך? לא שמעתי אף אחד מהדיסקים שלה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? כן כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? כפרה עליך נשמה שלי אני מתה עליך תודה שבאת!! עשית לי את היום יפיופה אין לי מילים להגיד לך על כמה שאת מאמי ומדהימה אני פשוט חייה בשבילך! האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? כן,בחלומות הלילה. הולך להופעות שלו? שיבואו לארץ, זו שאלה רטורית..(כן למי שלא הבין!) אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: ליטל..עוד מעט באה לפורום
החבר הכי מצחיק:אמ...יש לי ידיד שהוא באמת מאוד מצחיק..וגם מעבר לזה אבל כן.. החבר הכי מציק: אואה..יש איזה כמה קרציות בעולם הפנימי שלי! החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: לא אומרת..יש פה כאלה שמכירים אותי ולא יכולה להגיד.. החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:עם ליטל,החברה הכי טובה שלי החבר ששר הכי יפה: אנאל מהכיתה שלי יש לה קול מדהים!מרגש ממש.. חושק באחד מהחברים?לאאאאאאאא מה אני לסבית!? בגדת בחבר?לא.. חבר בגד בך?כן.. עם החברה הכי טובה שלי מפעם.עכשיו היא כבר לא חברה שלי. מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)?המתונחל..(חחחחח אהבתי
) החבר האחרון שישן אצלך: ליטל.. החבר האחרון שישנת אצלו:ליטל.. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:השנה עוד לא חילקו לנו מבחנים בכלל אז אין לי איך לדעת! נכשלת במבחן:לא.אף פעם. היית בים:בחופש הגדול יומיים לפני הלימודים היית בבריכה: וואי מאיפה אני זוכרת? נראה לי פעם אחרונה זה היה בחודש יולי בחופש.. עישנת: שאלה מטומטמת ברור שלא!וגם אל בעתיד אני אנטי אנטי אנטי מוחלט בסיגריות! שתית:כן אבל קולה מים ומיץ השתכרת:לא................ קנית בגדים:האמת? שלשום..חח וככה זה יימשך כל השנה! כל יומיים! היית מאוהב:כן וגם עכשיו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כן נו מה? התנשקת:חצי כן וחצי לא. כולה בת 12...כמה פעמים אני יזכיר את זה?!
עשית פירסינג:לא...אמא שלי מרשה לי עגיל באף ואני לא רוצה...כולם אומרים לי שיש לי אמא כל כך קולית שמרשה לי עגיל באף (כי להם לא מרשים) ואני לא רוצה..מה לעשות?! התקשרת למישהו: נו באמת...לא אז לא.ברוררררררררר! התקשרו אליך: נו באמת...לא אז לא.ברוררררררררר! וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? היה כיף ארוך אבל אני בטוחה שלכולם לא כל כך משעמם שישבו לקרוא את התשובות שלי!חחחחחח