משעמם לי - אז עוד סקר איזה כלי אתם הכי אוהבים לשומע את הסולואים שלו? אני חושב שזה יהיה באס אצלי...
N Nanook New member 23/12/01 #1 משעמם לי - אז עוד סקר איזה כלי אתם הכי אוהבים לשומע את הסולואים שלו? אני חושב שזה יהיה באס אצלי...
L Lucky Bob New member 23/12/01 #3 אממ.. מכיוון שאני מתופף במקצועי, אני חושב שהכלי אותו אבחר יהיה תופים... מערכת תופים, כלומר..
M Mrs.jones New member 23/12/01 #4 פסנתר... אחרי זה גיטרה קלאסית אני חושבת.. שאלה די קשה,כל כלי נותן תחושה שונה.
V voodoo New member 24/12/01 #7 חצוצרה....או סקסופון כי אני בקטע של ג´אז בלוז והפיוז´ן שבניהם ...חצוצרה מוספיה המון בכלל לכל שיר...טוב כמעט כל שיר
חצוצרה....או סקסופון כי אני בקטע של ג´אז בלוז והפיוז´ן שבניהם ...חצוצרה מוספיה המון בכלל לכל שיר...טוב כמעט כל שיר
N Nanook New member 24/12/01 #16 אוי זה ענק במחשבה שנייה אולי נשנה לחליל צד - לא נשאר בבאס אם זה אותו קטה שאני הורדתי של 5 דקות חליל צד מהמם! חובה לשמוע! להוריד מיד!
אוי זה ענק במחשבה שנייה אולי נשנה לחליל צד - לא נשאר בבאס אם זה אותו קטה שאני הורדתי של 5 דקות חליל צד מהמם! חובה לשמוע! להוריד מיד!
N November rain New member 24/12/01 #11 הייתי הולך על... גיטרה קלאסית... הכי פשוט והכי נחמד... גם חליל יכול להיות נחמד ביותר.
Y yoni162 New member 24/12/01 #13 כל סולו שנשמע טוב... לאחרונה אני מתחיל לחבב גם את הסולואים על הסינטי ב-Liquid Tension Experiment, אבל עצם היותי גיטריסט...
כל סולו שנשמע טוב... לאחרונה אני מתחיל לחבב גם את הסולואים על הסינטי ב-Liquid Tension Experiment, אבל עצם היותי גיטריסט...
B Black Rose New member 24/12/01 #14 הממם.. סקסופון. ואחרי זה בס. ואחרי זה תופים. בעקרון כל סולו שנשמע טוב זה סבבה, אבל סקסופון זה ממש מעולה בייחוד בקטעים של ג´אז.
הממם.. סקסופון. ואחרי זה בס. ואחרי זה תופים. בעקרון כל סולו שנשמע טוב זה סבבה, אבל סקסופון זה ממש מעולה בייחוד בקטעים של ג´אז.