משעמם לי..... אז החלטתי..

MiToOsH

New member
משעמם לי..... אז החלטתי..

לשתף אותכם בסיפורי הסדר שלנו :בן דוד שלי, אמא שלי, אח שלה, ואני אחראים תמידיים על הבידור... בהתחלה שמו לנו מוזיקה אמא שלי ואני רקדנו, והגולם <במקרה הזה, אני> התחלקה על השטיח... אח``כ בהגדה אבא שלי לא הצליח לקרוא נורמאלי וצחקנו עליו שהוא יותר גרוע מתיקי מדומינו <מישהו מכיר?>, מה שמזכיר לי שכולם אבל כו-לם התלהבו מאפקט הדומינו מה שמשאיר אותי ואת בן דוד שלי עם חיקויים של פריצי, מאשה, וכל החברים... משום מה, משפחה מוזרה שכזאת, אנחנו מוזרים מכולם - אצלנו הילדים מחביאים את האפיקומן... השנה, סבא שלי ידע שניקח לו אותו שוב אז הוא הושיב אותנו רחוק מהאפיקומן כדי שהוא ישמור עלינו והיינו חייבים לעשות תרגיל חדש - אמא שלי גנבה אותו!!! <תודו שאנחנו פשוט מתוחכמים...> מגיע זמן החד גדיא <כבר אמרתי לכם שאני שונאת לשיר שירים מסובכים עם מילים כמו שונטא, גדיא, וכו`, וכו` במהירות מוגברת?> ואז מגיע תור השירה.... סבתא שלי, ששנה שעברה <כשהמשפחה שלי לא הייתה, כי היינו בחו``ל> נשארה לשיר לבד - וזייפה, הושארה גם הפעם לבד... אבל הקטע הכי מצחיק היה - שבמקום לשיר אחד מי יודע - היא התחילה ישר מאחד אני יודע... <כבר אמרתי שאנחנו ה-פ-ו-כ-י-ם?> וזה חברים, מה שנקרא ``שיטה הפוכה`` <מאשה מדתלטת עליי לאט לאט>. בנדוד שלי נפל על הרצפה מרוב צחוק, נתתי לו יד כדי שיקום, והוא הפיל אותי! <וזה כואב...> וזהו בערך עם קטעי החג, aMiT

למעלה