משעמם לייייי

Sababush

New member
משעמם לייייי

ושוב אני בדד אני אסרוק חתימות כי משעמם לי :-|

Sababush

New member
תנו ניחוש

של מי החתימה הזו? מצד אחד זה דיי קל מצד שני זה יותר קשה ממה שאתם חושבים, חחח

Sababush

New member
זה מה

שכולם אומרים וחושבים!! אבל העניין הוא שלא פגשתי את בוטן באותו היום!! רק את לי, סיימון ודאנקן... את החתימות של לי וסיימון יש לי והכל... אבל אין של דאנק, חוץ מהכתוב הזה שגם הוא מאותו היום זאת החתימה של דאנקן כנראה, אבל היא לא דומה לאף חתימה אחרת שהוא נתן לי וכנראה שעבר עליו יום קשה שהוא החליט לחתום בתור בוטן!

Dani Ryan

New member
חחחחחחח..

אני מנסה לפענח איך זה יכול להיות דאנקן

Sababush

New member
חחח.. זה העניין

זה לא יכול להיות, חחח אלא אם כן הוא חתם לי בתור אנטוני שזה הניחוש הנורמלי היחיד :-| עובדה שגם יש לי תמונות עם כולם באותו היום חוץ מבוטן... הוא הלך ממש מהר כי הוא היה חולה ופספסתי אותו כי נתקעתי בתור של להצטלם עם דאנקן! כבר סיפרתי לך איך הוא צחק עלי אז... אלוהים, בגלל הרשע הזה פספסתי את בוטן החמוד

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחח

איזה משועמם הוא........אולי הוא שם לב שרצית לפגוש את בוטן..והוא ניחם אותך...חחח

Sababush

New member
והנה לי

וד"א... זה דפי שורות אבל זה לא סורק את השורות :-| גררר זה הכתב שלי למטה אני יודעת שהוא ממש מכוער, תתחשבו בעובדה שלא היה לי עם מה להשען כשכתבתי את זה, חחח

Dani Ryan

New member
זה על הצד נכון?

פששש..חתימה מעניינת...חחחחח
בחתימה שהוא חתם לי אז הL יותר גדולה כזאתי...

Sababush

New member
כן, זה על הצד... סיימון

והחתימה האחרונה שהוא נתן לי יותר יפה, אני אסרוק תיכף הנה סיימון... הפוך לגמרי וכתוב ALL MY LOVE (הLOVE זה לב, חחח)

Sababush

New member
חח ../images/Emo13.gif

אנטוני הבא בתור, והפעם זה בטוח הוא, חחח... זה היה מחוץ לCDUK, כשהוא עישן לי בפרצוף, חחח סתם, הוא שם את הסיגריה בצד כשעמדתי מולו, חחח

Dani Ryan

New member
אוקי...

את בטוחה שהחתימה למעלה לא שלו?! זה אותו דבר!!!!!

Sababush

New member
זה אשכרה אותו דבר

אבל לא פגשתי את אנטוני באותו היום!! זה לא יתכן!! לא הייתה לי הזדמנות לבקש מאנטוני חתימה לפני ה12 ליולי מחוץ לCDUK... :-| (כשיפעת הייתה איתי)

למעלה