משעמם כמו החיים

Green for a Day

New member
../images/Emo7.gif

וגם גרין דיי
........

Elpar

New member
אם גרין דיי היו באים....

הייתי ישן ליד הדוכנים ובסוף עדיין משיג כרטיסים לשורה אחרונה!

Green for a Day

New member
אם גרין דיי היו באים..

לא יודעת מה הייתי...מתה,מתעלפת,גוססת,משתגעת..בע לא יודעת..אם הם היו באים לא הייתי מאמינה שהם באים

Green for a Day

New member
טוב לדעתי לא

ואני מצטטת לך משהו שהיה כתוב פעם בכתבה עליהם במעריב לנוער :"בשנת 94' הם הגיחו לאוויר העולם עם האלבום dookie, ובעשר השנים שעברו מאז הפכו גרין דיי משלישיה שובבה ורעשנית, שנראתה בהתחלה כמו עוד תוצר לוואי של נירוונה, למלכי הפאנק-פופ, עם מכירות של 20 מיליון עותקים, ולסוללי הדרך עבור ימבה להקות כמו בלינק 182, באסטד, גוד שארלוט, סאם 41 וסימפל פלאן." טוב אולי זה נכון ואולי לא, אבל..לא יודעת...זתומרת זה לא קשור אני שומעת בלינק 182, גוד שארלוט, סאם 41 וסימפל פלאן אבל אם זה נכון אז...טוב קראת מה שכתוב בקיצור את לא חייבת לאהוב אותם אבל לא צריך להרוג אותם וסליחה שחפרתי

Elpar

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נסי לנסח שוב מאי P: אולי יעבוד לך.... ובלי פרצוף מעוך כזההההה מזכיר לי את המורה שלי לספורט :S

Green for a Day

New member
ללא נושא

ואני מצטטת לך משהו שהיה כתוב פעם בכתבה עליהם במעריב לנוער :"בשנת 94' הם הגיחו לאוויר העולם עם האלבום dookie, ובעשר השנים שעברו מאז הפכו גרין דיי משלישיה שובבה ורעשנית, שנראתה בהתחלה כמו עוד תוצר לוואי של נירוונה, למלכי הפאנק-פופ, עם מכירות של 20 מיליון עותקים, ולסוללי הדרך עבור ימבה להקות כמו בלינק 182, באסטד, גוד שארלוט, סאם 41 וסימפל פלאן." טוב אולי זה נכון ואולי לא, אבל..לא יודעת...זתומרת זה לא קשור אני שומעת בלינק 182, גוד שארלוט, סאם 41 וסימפל פלאן אבל אם זה נכון אז...טוב קראת מה שכתוב בקיצור את לא חייבת לאהוב אותם אבל לא צריך להרוג אותם וסליחה שחפרתי

למעלה