משעמם כמו החיים
M may90 New member 22/12/05 #2 רלחכלקחכל'קחלחבלגחבלג'חכגלדחכלדגח כ סאן אוף דורק באים לארץ #@$!@#$!@~#@~#~ אז יש 3 הופעות השנה34R#@%$! 4 אם השמועות של אמינם נכונות.
רלחכלקחכל'קחלחבלגחבלג'חכגלדחכלדגח כ סאן אוף דורק באים לארץ #@$!@#$!@~#@~#~ אז יש 3 הופעות השנה34R#@%$! 4 אם השמועות של אמינם נכונות.
E Elpar New member 22/12/05 #4 אמינם לא בא ב2007? ואיזה עוד להקות באות? אני לא מתעדכן כל כך.... רק יודע שאם אמינם בא אז אני שורה ראשונה....
אמינם לא בא ב2007? ואיזה עוד להקות באות? אני לא מתעדכן כל כך.... רק יודע שאם אמינם בא אז אני שורה ראשונה....
M may90 New member 22/12/05 #5 לא זה פינק פלוייד ב2007 אמינם אמרו השנה אם אני לא טועה קלי קלארקסון פראנז ודפש מוד והם D:
E Elpar New member 22/12/05 #7 הם? זאת להקה? ופראנז ודפש מוד זה שתי להקות לא? או שאחד? אני לא מכיר אותן :S
B busted4ever New member 22/12/05 #8 OMMMMMMMMMMMMMG אני כ"F שמחההההההההההההההההההההההההההההההההה אשכרה יש מה לעשות!!~! ניזכרו בננננננננננננננננננננננו
OMMMMMMMMMMMMMG אני כ"F שמחההההההההההההההההההההההההההההההההה אשכרה יש מה לעשות!!~! ניזכרו בננננננננננננננננננננננו
E Elpar New member 22/12/05 #11 מה גיל ההופעות? מאיזה גיל מותר? למה אם לא נותנים לי להיכנס אני שולף ת'עוזי מתחת למיטה!
ל ליטלושי New member 23/12/05 #23 לי יש.. לי יש m16 מתחת למיטה!! אבל הוא לא בבית..הוא בצבא, מארח חברה לפצמ"רים..
E Elpar New member 23/12/05 #17 בד"כ או שלרד"כ יש פירוש אחר? ואני לא אוהב אקדחים כל כך... אני מעדיף יותר רובים, Ak-47 אולי נחשב לעלוב אבל זה שולט! וגם יש לי חרמש (בעצם חצי חרמש... אני עדיין עובד על השיפוץ שלו) חחח
בד"כ או שלרד"כ יש פירוש אחר? ואני לא אוהב אקדחים כל כך... אני מעדיף יותר רובים, Ak-47 אולי נחשב לעלוב אבל זה שולט! וגם יש לי חרמש (בעצם חצי חרמש... אני עדיין עובד על השיפוץ שלו) חחח