עונה חלק א'
שעת התחלה-16:59 1. שם פרטי? ליטל 2. כינוי? ליטול B,ליטול B צ'אן 3. גיל?ב4.1 17 חסר למי שישכח!!! 4. עיר? קרית אתא 5. יש אחים? כמה? כן איתי 4 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים מבית ספר סיימתי ב1 וחזרתי עכשיו! 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? Nickelback-savin' me 9. יש לך אייסיקיו?כן,מי שרוצה שישלח מסר! 10. יש לך מסנג'ר? [email protected] 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? ספגטי עם שניצל תירס
12. יש לכם חיית מחמד?ציפור,מישהו רוצה לקנות?! 13. הייתם בחו"ל? איפה?הכי חו"ל זה הבית של חברה שלי
14. מידת הנעליים שלך?38-39 15. מאמין באהבה? תמיד! 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? מסובך להסביר! 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? לפי הדת אסור אבל הם כאלה חמודיםםם!!!
19. מאמין בגורל? לפעמים 20. מאמין בה'? לפעמים,כרגע כן לפני כמה ימים לא
21. חוף או הרים?חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? |סדגשוניללל
24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית וכמה מילים בודדות בספרדית ורוסית 25. בן אדם של יום או לילה?אמממ של שניהם
26. רגיש לדגדוגים? כןן 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? אולי פעמיים שלוש 29. התחביב האהוב עליך הוא? לישון,לשמוע מוזיקה,מחשב,ולצאת עם חברות! 30. עברת על החוק? כן 31. נרדמת בשיעור? לא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? נתקעתי בעמוד ברחוב(זה עוד פדחיה קטנה את הגדולה לא מספרת
) 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חצי שנה-שנה 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול אבל עוד מעט ניכנס 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? בכיתה ו' 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? תמיד! 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?לא יודעת 38. שם אהוב לבן - דביר,דניאל,עדי,עדן 39. שם אהוב לבת -עדן,עדי,מוריה 40. שם אהוב לכלב - סקיי 41. בגדת אי פעם?לא 42. בגדו בך? כן 43. מה דעתך על בגידות?אין ממש מה להגיד חוץ מזה שאני לא אוהבת את זה 44. מה הפחד הכי גדול שלך?למות,לפגוש את אלוהים 45. מה החלום הכי גדול שלך? כרגע!?אמריקה
46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לא 47. זרקו אותך?כן 48. אתה זרקת? כן 49. מה התכונה הכי בולטת בך? מצחיקה
50. מה היית משנה בך? ת'גוף חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? אמא ואבא 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? אמא,ואת חברות שלי
53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אהרון 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב?חן 55. הבן אדם הכי מצחיק?מור,חן 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? שירן 57. הבן אדם הכי מוזר? רותם 58. הבן אדם הכי יפה? בתאל,אלה,חן,תמר 59. הבן אדם הכי קרוב? חן מור ושירן 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? מור,בתאל,חן,עדי,אפרת 61. הבן אדם שסומך עליך? אפרת 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך?יעל ורחלי 63. הבן אדם הכי כשרוני? ענבר ויעל 64. הבן אדם הכי חברמן?אני
וכוכבית 65. הבן אדם הכי מניאק?אור 66. הבן אדם הכי אמיתי?אני,אפרת 67. הבן אדם הכי מצליח?אנלאיודעת 68. הבן אדם הכי ספאמר? אין כזה 69. הבן אדם הכי צפוי? עדי 70. הבן אדם הכי לא צפוי?נאור 71. הבן אדם הכי חכם?מרום וליהיא 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? אלמוג 73. הבן אדם הכי מסטול?נאור 74. הבן אדם הכי חרמן:אוהד 75. הבן אדם הכי רומנטי? נתנאל 76. הבן אדם הכי זיין? ><' 77. הבן אדם הכי זיין שכל: רועי
78. הבן אדם הכי רגיש? בתאל 79. הבן אדם הכי וותרן? רותם 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אהרון 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד?עדי,חן,מור,שירן,אפרת 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? מור 84. הבן אדם הכי פופלארי?אני לא יכולה לענות על זה!
85. הבן אדם שהכי מבין אותך? עדיייייי
86. הבן אדם שאתה הכי מין אותו? עדי 87. הבן אדם הכי עשיר: אורטל 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם?רחלי 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? מה כמו חייזר!? 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? אני
91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל?הודיה
92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? מור 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? מור 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? אהרון 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? אהרוןןןןן
96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו?לא מספרת! 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק?אלה 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם?שוב אני לא יכולה לענות על זה!
99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? נאוררר חחחחחחח 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? כולם!
שעת התחלה-16:59 1. שם פרטי? ליטל 2. כינוי? ליטול B,ליטול B צ'אן 3. גיל?ב4.1 17 חסר למי שישכח!!! 4. עיר? קרית אתא 5. יש אחים? כמה? כן איתי 4 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? בגדים מבית ספר סיימתי ב1 וחזרתי עכשיו! 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? Nickelback-savin' me 9. יש לך אייסיקיו?כן,מי שרוצה שישלח מסר! 10. יש לך מסנג'ר? [email protected] 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? ספגטי עם שניצל תירס