משעמם בעיר

מייקי69

New member
משעמם בעיר

אני נוסע לפריז (אוווווווו) אשתי רוצה לחזור אל הארמון שבקאפרי (אווווווווו) לי הרופא המליץ לצאת לנופש בהרים אוווווו אווווו אוווווו אוווווו איך יהיה אז יופי לי (מעבר מוסיקאלי) די לי גם בחדרון אי שם חדר קט - אך סגור וחם בו רק כיסא ענק אהו.... איךךךךך יהיה אז יופי לי טוב לי ככה לשבת יופי טופי חם סביב לא אוציא ת´אף החוצה עד שיבוא אביב.... מייקי שרה שירי שעמום בנוסטלגיה של פעם

האלי

New member
הלו מיייייייייייקייייייייייייי

כבר עוד מעט קיץ
אם יצא שלא שמת לב...
שלך, האלי.

אם לא

תבוא, תבוא, תבוא אם לא תבוא, תבוא תבוא עכשיו אזי מוטב, אזי מוטב שלא תבוא בכלל .... דינה מזמזמת שירים של עוד יותר פעם

מה שלומך?

אחות, הבוקר? מה שלומך אחות? מזג האוויר הזה מזכיר לי נשכחות תיננה ני ננינה.... תינננה ני נה ניינה ועל הברכות בשעה שקשה לי לשיר והכל מסתחרר על ראשי את תרשי לי לחזור ולהזכיר תמיד לך יש אותי לי יש אותך לנו יש אותנו מאת נעמי שמר בביצוע דואט מטמטם של חווה אלברשטיין ואמא של יעל אבקסיס (שכחתי מה שמה) פשוט כל כך מתאימות המילים דינה.מית שתתקת

מייקי69

New member
ונעבור לבימת הקאמרי

שם, באיזו סצינה הלקוחה מה"סוחר מונציה" פוסע פנימה עלם חמודות ושר את השיר הבא: איפה התשוקה נוצרת איפה התשוקה נוצרת ראש או לב לה - למשמרת איך נולדה, איך משתמרת ענו ענו ענו ענו היא נרקמת בעיניים מזונה - מבט או שניים ומותה - כהרף עין צלצלו בפעמון צלצלו בפעמון זמר לתשוקה דין דון דין דון דין דון דין דון דין דון דין דון מייקי מפעילה שרירי שקספיר על ראש גאוותה הנעמי-שמרית של דינה.מיט

הוכה שמשון בידי דלילה

אבל לא לך יהיה המלך כי אין מפלצת שתדמה לך ואת כולך כדחלילה - אם מדברים על דחלילים שיש להם צורת מקל כדאי לך אם תקשיבי לי,פשוט בראי להסתכל - עוד יש הבדל גדול בנתיים, ביני לבין תנין מצריים - ראיתי תנינים בנילום והם יפים ממך אפילוס ההתנצחות בין פלגשו של שלמה המלך ואשתו של שלמי הסנדלר ב"שלמה המלך ושלמי הסנדלר" דינה. שולם שולם לעולם?

מייקי69

New member
אויש!

הופעתי עם זה פעם אבל אבוי! שכחתי את המילים! לא קפצת על כמה? אם רק היתי נזכרת במנגינה..... אבל כל מה שעולה לי עכשיו זה שיר ניהול הממלכה מ"עוץ לי גוץ לי" שר האוצר: בכפר זנביון לפני יומיים נולד חמור בן זנבותיים הלאסור או להרשות .... להסתובב בשני זנבות? המלך: לכל חמור בדרך קבע כמה זנבות נותן הטבע? שר האוצר: זנב אחד המלך: וזנבותיים? שר האוצר: רק לחמור חמורותיים ! כולם: א-יה! א-יה! המלך: (בדיבור) ובכן מהיום לשמור! כל הזנבות - רק מאחור ! ה-לאה! כן, היה לי הכבוד המפוקפק להיות גם בת הטוחן. אבל זה כבר סיפור מאופירה אחרת
לא מבינה, לאפ´חד אין בעיות בבית הזה? נגמרו הצרות? מה אני יעשה עכשיו עם כל הקרשים? אין מישהו שצריך תומכת נלהבת? משהו? הללללללללו. שאני ימשיך לשיר? דינה - תורך !

מייקי69

New member
רגעעעעעע!!! נזכרתי !!!!!!

ספחת מי ספחת מי? העזי גברת ממולחת לומר זאת עוד פעם ס-פ-ח-ת איזה הילוך איזו קומה וכמה פוך - ממש אימה את שמן זך וסולת את ____ ונופת צוף אח, איזה ראש כרבולת ואיזה גוף שפוף פרצוף מ-ל-ו-ח אף כפוף תנו לשאוף רוח אוףףףףףףף!! אויש, דינה ע-נ-ק!!! רוצה להכין תכנית למדורה? חחחחחחחחחחחחחח

טשטושה

New member
המילים המקסימות מחייבות דיוק.......

ספחת מי ספחת מי נסי מפלצת ממולחת לאמר זאת עוד פעם - ספחת מה איך, ספחת אמתי....... תודה על התזכורת המופלאה..... וככה על הדרך, יש גרסא מחודשת לריטה בדיסק הנקרא/"הערב מחזמר" שם ניתן גם להנות מן המשובח משובח הזה. נעים מאוד, טש

מייקי69

New member
בואי הנה, יא חכמה

ותתקני אותי עד הסוף! יאללה - שפכי הכל ואני אשיר מפה - שישמעו עד רמת הגולן !!! נו נו - תשירי גם את מייקי-מחלה-מידבקת

טשטושה

New member
מחר על הבוקרררר

אני פה עם המילים המדוקדקותתתת בחלוקה לתפקידים...... פרצוף מלוח - אף כפוף תנו לשאוף רוח - אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לילה טוב טש

על הבוקר... מחזמר ../images/Emo13.gif

לא הלאיתי אתכם עם כל המילים שם למעלה כי לא רציתי לייגע אבל אני ועודאיך זוכרת (אבל רק בית אחד...
) טוב, עברו כמה שנים... מייקי המילה שחסרה לך שם היא דבש, "דבש ונופת צוף" ...וחסר לי שלמי בעלי... הפושע הזה הפלילי... כי הכל פה יפה ונחמד... הא אלי... אך זה לא בשבילי... "בתוך חוצות ירושלים קולי אשא ואתחנן יכה הרעם משמיים את בעלי שלמי - אמן יפצפצינו הברק ותגלגלינו הקדחת הביתה הוא מגיע רק כשחסר לו המרק או הצלי שבקלחת ......" דינה. בזכרונות על הבוקר
ותודה לכל מי שעשה לי שיר קטן בלב

האלי

New member
כי חסר לי חסר לי דבר מה

אבל מה לא אדע בדיוק חסרה לי רק קצת החכמה וחסר לי עשן של השוק כי הלב שום דבר לא עוזר לו אם חסר לו דבר מה זה חסר לו גם כשמלך כזה חכלילי משגע כמעט את כולי עוד חסר לי שלמי בעלי בתור מלך פרטי לא כללי. שלכן, האלי.

ועוד בית...

כי חסר לי חסר לי דבר מה אבל מה לא אדע בדיוק חסרה לי פה קצת מהומה וקולות וריחות של השוק וחסר לי עשן הכיריים וצריחות השכנות בין ערביים ושקשוק הסירים והדלי כן, לכם זה לא כלום אבל לי... וחסר לי שלמי בעלי... להוריד על ראשו נעלי! כי הכל פה יפה ונחמד, הא אלי אך זה לא בשילי, זה לא בשבילי ואין כמוכם! דינה.מית אהבת בפורום בכל פעם מחדש

היי אורמורה סוף סוף מצאתי אותך

מותק את חסרה לי כל כך שם אז מצאתי אותך פה מתגעגעת אליך נורררררררא

טשטושה

New member
ביקשת.............קיבלת !!!!

שיר המריבה/שלמה המלך ושלמי הסנדלר ספחת ? מי ספחת? מי? נסי, מפלצת ממולחת, לאמר זאת עוד פעם...ספחת מה? איך?- ספחת , תמתי. זו לא עברית? - אש וגופרית איך זה הספקת, גבירתי נופרית כל כך מהר עברית ללמוד - איך? באולפן ! פשוט מאוד ! - אולפן שלמה.....? - כן, כל האלף לומדות בו בשיעורי ערב. - אומרים, זאת להעיר כדאי לך, יש פה רק שעורי לילה. ואת, אני רואה מיהרת להירשם ! אבל איחרת... שאי רגליים ! חיש הצידה ! הה, צרור שומים ! – הה, פירמידה ! איזה הילוך ! איזו קומה ! -וכמה פוך! ממש אימה! -הה, שמן זך בסולת -הה, דבש ונופת צוף ! -ואיזה ראש כרבולת -ואיזה גוף שפוף! -פרצוף מלוח ! -אף כפוף ! -תנו לשאוף רוח ...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף ! שמעי נא, גברת , כל פסוק שלך מעיד, אם זה נאה לך, שגם בתוך ארמון המלך לשון חורצים כמו בשוק . כך בדיוק ! ולכבודך בציפורני האדומות את זאת ארשום על פרצופך כתוב בכתב החרטומות ! גם לי, חי כל שרים וסגל, עוד יש ציפורן יד ורגל... אהה, לאט לך, בלי רגליים ! לא! דוקא עם! עם כל השתיים ! אני אפרוץ כנהר שיחור ! אך לא ירדן יסוב אחור ! בצל קצוץ ! – קליפה מבהקת ! חושחש חמוץ! – דבלה נדבקת ! איזה הילוך ! איזו קומה ! -וכמה פוך! ממש אימה! -הה, שמן זך בסולת -הה, דבש ונופת צוף ! -ואיזה ראש כרבולת -ואיזה גוף שפוף! -פרצוף מלוח ! -אף כפוף ! -תנו לשאוף רוח ...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף ! נפל שמשון בידי דלילה אבל לא לך יהיה המלך כי אוי מפלצת שתדמה לך כי כל כולך כדחליליה אם מדברים על דחלילים שיש להם צורת מקל כדאי לך אם תקשיבי לי פשוט בראי להסתכל..... עוד יש הבדל גדול בינתיים ביני לבין תנין מצרים ראיתי תנינים בנילוס והם יפים ממך אפילוססססססססססססס איני רוצה לקרוא שמות אך יש חיה כזאת בהמות !!!! ישפוט המלך כאן בין שתינו לילית ! פרת-משה –רבינו !!! איזה הילוך ! איזו קומה ! -וכמה פוך! ממש אימה! -הה, שמן זך בסולת -הה, דבש ונופת צוף ! -ואיזה ראש כרבולת -ואיזה גוף שפוף! -פרצוף מלוח ! -אף כפוף ! -תנו לשאוף רוח ...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף !

מייקי69

New member
אחחחחחח..... תודה ! מאסטר פיס!

כמעט אני בוכה מרוב התרגשות. פעם היה סטייל הבנות ידעו לקרוע אחת לשניה את הצורה בלי לחזור על אותה מילה פעמיים. חחחחחחחחחחחחחח היום, כולה שלוש מילים גג. איפה איפה המריבות של פעם? מייקי מחפשת פרטנרית למריבה - עדיפות תנתן לבעלות פרצוף מלוח

טשטושה

New member
עכשו נזכרת?......

הרגע הסרתי את הלכה האדומה מן הציפורניים אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עונג !!!!! טש

למעלה