משעמם... אין עם מה לשחק... :-(

מייק 48

New member
משעמם... אין עם מה לשחק... :-(

בנות אהובות ומתוקות שלי, הנה עוד חומר למקהלה שלנו שנולדה אתמול... יאללה, מתחילים בחזרות ובאימוני השירה... אתמול רבתי עם גיורא (מילים: יהונתן גפן, לחן: יוני רכטר) מתוך: ``הכבש הששה-עשר`` ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כשמשעמם ואין עם מה לשחק, אני יורד למטה לריב עם גיורא, הילד של השכן... אתמול רבתי עם גיורא ישבנו על הדשא לבד הוא אמר שאבא שלו גבוה ואני אמרתי: ``הוא גמד !`` אתמול רבתי עם גיורא הילד של השכן. הוא אמר שיש אנשים על הירח ואני אמרתי שאין... אתמול רבתי עם גיורא שיחקנו לנו בגן הוא אמר שאלוהים בשמים ואני אמרתי: ``זה ענן !`` אחר כך תפסתי נחש קטן והוא אמר לי: ``זאת לטאה !`` אתמול רבנו אני וגיורא כמעט חצי שעה... אתמול רבתי עם גיורא ישבנו על הדשא לבד... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ המון המון חיבוקים ונשיקות המון המון אושר לכן בנות שלכן באהבה תמיד מייק

בוקר טוב לך מייק...

אם היית נכנס שתי דקות קודם לכן...הית מוצא גם אותי פה. אבל באת באיחור ואני כבר עפתי לי לדרכי...היה די שומם פה בבוקר. ואני חשבתי לעצמי - ``איזה כיף! הילדים ישנים...אפשר להשתגע קצת.`` אבל אז אבא קם... ואני כבר לא ראיתי. משעשמם לך? לך שחק עם בן! אני בטוחה שהוא ישמח. ותפסיק לשחד אותו כל הזמן...מאפיונר שכמוך. בעצם...לא אמרתי כלום. עדיף לבלום את הפה כשמדובר במאפיה האיטלקית. תגיד...אתם אופים גם חלות? אני בטוחה שהן לא יוצאות כמו החלות של הגן...אין סיכוי בעולם. בשביל זה תצטרך לבוא לכאן. ועכשיו לתפקיד האמא... תפסיק לריב עם גיורא! הוא קטן ממך...אתה אמור להיות הבוגר כאן ולהתאפק! קבל שק חיבוקים ושניים של נשיקות... נשלח בדואר אוירדואלי רק שהפעם עם יונה אחרת... עם הקודמת אני כבר לא מתעסקת. ואם כבר ``הכבש השישה עשר``... אני מזמינה את ``רעמים וברקים``... אני שומעת אותו עכשיו. נחש ממי קיבלתי אותו? אוהבת המון המון המון מאיונת.

A-naT

New member
יוווואוווווווו מיייקיייי

אתה הורג אותי עם היציאות האלה בזמן האחרון.. איזה שירים מהממים! הכבש השישה עשר תמיד עושה לי את זה, ואלה שני השירים שאני הכי אוהבת מהם.. איזה כיף! עשית לי את הבוקר אוהבת עינת

למעלה