משעמם...אז...

The ofer

New member
משעמם...אז...

הלכתי לצוק.....ראיתי אותה מאחור היא לבשה לה ביקיני בצבע שחור ביקיני חדש...התהלכה לה לאט על החול לידה מתהלכת שמנמנה בכחול מחזה מרגש....כמעט גרם לי לעילפון... מת לדעת מה היה כשגמרה לה בפון באמת לא מבין מה קורה היום אצלכם במולדת ובכלל עוד חוגגים לסער את היום הולדת מחר יש את הקומזיץ ואם אבוא לא בטוח הייתי רוצה לראות אותה אתמול במצב שטוח בכלל לא הזכרתי את ההוא שנדבק פה כמו פוץ ולהזהיר לרותם מעל המדורה לא לקפוץ אז זהו...הסתיים לו בשיר החלק הראשון... בטח יש מישו שמנסה להוציא לי לשון אל תנסו לקרוא בין השורות, להבין את השיר זה רק אותכם עם קצת כאב ראש פה ישאיר הולך לי....אולי אחזור עם שיר פחות אישי... עדיין בוכה על איך שהתפספס לי אתמול השלישי אם הגעתם עד כאן ואת השיר אתם שרים לא לשכוח בסופו את סער להרים

טאקילה~*

New member
עופר...

וואלה שיר יפה.. חיפשתי את עצמי בין השורות בא טוסטוס ניכנס בי..מה זה אומר? חחחחחחחחחח קנדה יגנוב אחד...אהה כן ניזקרתי אני עוד חייבת לך. מואאאאה אין לי אייקון..

סו

New member
קנדה

משעמם לך? אויש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עופררררררררררררררררררררר

אוףףףף עופר בוא נחליף לכמה ימים מן רצון עז לבקר בארץ צפונית רחוקה.............שיט הבן שלי במילוואקי ואני מחפשת תירוץ להצטרף אליו הוא אומר שהדגים שם באגם ענקיים,ונתפסים בקלות......חחחחחחחחחח (תירוץ מספיק טוב בשבילי) מתי??? מתי נלמד להעריך את מה שיש לנו????????????????? ולא לרצות את מה שאין לנו???????????????????? "אין לי ארץ אחרת".............לללללללל...............חחחח זה השיר שמשמיעים באל על כל פעם שנוחתים בארץ.... כדי להוריד לאנשים קצת את הדיכאון מהחזרה........חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה