משעמם ? אז הנה שאלה

zamorano

New member
משעמם ? אז הנה שאלה

בימים אלו אני מתאמן על 5 כדורים, האמת היא שאת רוב הזמן אני מבלה בלהרים כדורים מהרצפה, ה'שיא' שלי כרגע הוא בערך 10 שניות אז רציתי לשאול כמה זמן לקח לכם להגיע למיומנות בסיסית טובה ב 5 כדורים? נניח עד שיכולתם לעשות דקה בלי הפסקה אני מתאמן בערך שבוע, כל יום 1/2 שעה או שעה

Segev Shilton

New member
5 כדורים זה המון אימון ...

לי לקח לעשות 100 תפיסות ב5 כדורים חודש אחד לגבי דקה אני לא כל כך זוכר אתה יכול להתאמן על מיטה (הרגליים על הריצפה) ואז הכדורים יפלו על המיטרה ותצטרך פחות להתכופף :)

stuff man

New member
גם לי היו הרבה בעיות,תמשיך להתאמן!

לי לקח בערך חודשיים להגיע ל-70 תפיסות, יש כאלה שקשה להם יותר להתקדם ויש כאלה שקל להם יותר... כרגע אני כבר לא סופר...תתאמן הרבה, אבל אל תקרע לעצמך את השרירים, כשאתה מתעייף יותר מדי תנוח. כדאי לעשות 5 כדורים ב"ניחותה" ולא לזרוק כדור אחד יותר מדי לצד ולהתחיל לרדוף אחרי הכדורים, ברגע שאתה לא מצליח להשתלט על הכדורים, תפסיק ותתחיל שוב. חוץ מזה, לי הייתה בעיה גדולה מאוד כשהתחלתי. המבנה שלי היה רחב מאוד, והידיים שלי היו רחוקות מאוד אחת מהשניה אז היה לי קשה מאוד להתקדם. כדאי מאוד שתשמור על מבנה בינוי ודי גבוה, שלא יהיה רחב מדי, ולא צר מדי שהכדורים לא התנגשו. תמשיך להתאמן, יום אחד כשתתאמן אתה פתאום תצליח לעשות עוד כמה שניות ועוד כמה שניות... אבל אני במקום שניות הייתי סופר תפיסות, הייתה לי שיטה: 3 כדורים צהובים 2 אדומים. אני מתחיך עם יד ימין כשביד ימין 3 כדורים צהובים, וכל פעם שהכדור הצהוב הראשון מגיע שוב ליד ימין, אני מוסיף 10 תפיסות. בהצלחה!

Aiyegbeni

New member
אממ...

אני לא ממש ספרתי כמה זמן לקח לי להגיע..וכמה זריקות זרקתי..בעיקר ספרתי זמן..נדמה לי שעשיתי חצי דקה אחרי חודש..או משהו כזה...פשוט זה היה לפני המון זמן..
שמע.. 5 כדורים זה כבר לוקח יותר זמן... לפי מה שכתבת אתה מתאמן המון! וזה טוב, רק כשאתה כבר ב 5 כדורים אולי כדאי לך לעשות איזה חימום קצר קודם? כי זה יכול מאוד לעייף את השרירים, מאוד מהר... אולי גם כדאי שתתאמן על תרגילים בפחות כדורים שיעזרו לתבנית שלך כמו SNAKE, או סתם 3 ביד אחת בכל יד, פלאש וכד'... בקשר להרמות, כדאי לך ללמוד להרים מהרגל (KICKUP), זה גם ייתן לך אפשרות לעוד תרגילים, וגם לא תצטרך להתכופף כל פעם מחדש (שזה מאוד מעצבן).....

zamorano

New member
מממ...

בדרך כלל אני לא מתכנן להתאמן 1/2 שעה או שעה (וגם לא כל יום), פשוט ברגע שאני מתחיל בכל פעם שהכדור נופל אני מרגיש שחסר לי ממש קצת דיוק או קצת מהירות ואני אומר "רק עוד פעם..." וכך הלאה... לפי דעתי מה שחסר לי כרגע זה דיוק בזריקות, אני זורק או גבוה מדי או לצדדים מדי אבל לא נורא אני אמשיך להתאמן..
, חימום אני עושה עם 4 כדורים בכל מיני תרגילים כדרך אגב, איך עושים kick-up ?

eiraz

New member
קיק אפ

אם אתה ימני - תשתמש ברגל שמאל לגלגל את הכדור ולהניח אותו על רגל ימין הרגל צריכה להיות יציבה וישרה פחות או יותר הקיק אפ מבוצע כמו בעיטה רק שהרגל עולה בערך רבע דרך ישר למעלה ונשברת באותו הזמן אחורה (מכופפים את הברך שהכף רגל תופנה אחורה) מנסים במצב הזה להמשיך להחזיק את הכף רגל מאוזנת לרצפה. אם עושים את זה מספיק מהר הכדור יעוף למעלה יש עוד שיטה יותר קלה אבל פחות מדויקת זה פשוט לבעוט אותו ישר למעלה כשהרגל מופנת קדימה לגמרי אבל ברוב המקרים הכדור יעוף קדימה ולא ישר למעלה ויקשה עליך לתפוס אותו שיהיה בהצלחה

Alon Erez

New member
5 כדורים

אם לא אכפת לך לקרוא באנגלית אז הנה משהו שכתבתי שאולי יעזור. דקה ב-5 כדורים זה בערך 250 תפיסות - לא מעט. לי לקח שנה להגיע לזה, אבל אני מתאמן הרבה פחות ממך. תנסה להגיע ל-100 תפיסות, יקח לך רק חצי מהזמן
אלון

למעלה