משעמםםם לי

The Amaru

New member
זה בסדר, בשביל זה יש לנו

את קווי התמיכה לקד"מ המשועמם. קווי התמיכה פעילין בין השעות 08:00-08:15 בימי א' ו-ג, 12:00-12:05 בימי ב' -ה', ובין השעות 10:00-10:07 ביום ד'. הקו אינו פעיל בימי ו' ו-ש'. בחגים לשמחה, זמנים ומועדים לששון הקווים יהיו פתוחים רק חצי מן הזמן בימי א' ו-ג', ובחצי השני של ימי ב' ו-ה', הקווים יהיו פעילים לסרוגין כפי שנרשם לעיל גם בימי ו' ו-ש'. הקו מסיר מעליו כל אחריות לתוכן העצות ומבהיר כי כל נזק שיגרם לסביבה כתוצאה מתנאי שימוש לא נכונים יגרום אחריו ארוחות שחיתות בחדר האוכל. לצורך שימוש בקווי התמיכה לקד"צ המשועמם עליך לקבל אישור מיוחד ממנהלת השוחרות שבטכני לפני מועד השיחה. כמו כן אם מדובר במתאבד בעל נטיות אובדניות שיעור עלות השיחה גדל ב-30%+ 4.9 ש"ח מערכה של דקת שיחה בין ת"א לגוואטמלה בתוספת הוצאת חיוג לחצני ששולמו בפועל לפי קביעת המעריך ביום השיחה. המידע הכלול בתנאי אלה נכון ליום קריאתו וכפוף לכל שינויים העשוים לחול בתעריף השיחות ומס השיחה או בכל דין או נוהל אחר הנוגעים לעניין. או במילים אחרות: תשבו בשקט ותשלמו למה כי אנחנו יכולים לזיין לכם ת'צורה ולא תוכלו לעשות כלום נגד כזה. המידע הנמסר במכתב זה הוא מידע עזר בלבד ואין מידע זה, כולו או מקצתו, מחייב את מנהלת השוחרות. עדיין משועממת? תחשבי שוב...

murzik3591

New member
בואו תהיו כנים, זה פורום שעוסק בקקי

חצי מההודעות פה לא קשורות לשוחרות, אז לפחות שזה יהיה משעשע: מכתב לביטוח לאומי אני משה כהן מתגורר ברחוב התאנה 27 . מציין את העובדות הבאות : לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18. אחרי החתונה אבי ביקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת , ואבי לחתן שלי . האישה של אבי ז"א בתי החורגת שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי.בו זמנית אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי , אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי. לאור הדברים הנ"ל אני מבקש לדעת אם בני שהוא גם דודי וגם גיס של אבי ואחיה של אמי החורגת זכאי לקבל קצבת ילדים
בכבוד רב משה כהן

רוני242

New member
פשששששששששששששששששששששש

אתה חשבת לבד ?........ או שהבאת את זה מאתר?

ismeir

New member
אהה חחחח...../images/Emo13.gif

רשמתי 1+1=2 סתם כי לא היה לי כותרת חחחחח.......

למעלה